Povezane vesti
Hoće li WADA podneti žalbu u vezi suspenzije Ige Švjontek?
Sportske.net 27.12.2024
Poljska teniserka Iga Švjontek rekla je danas da nema razloga da Svetska antidoping agencija (WADA) podnese žalbu u vezi njene suspenzije na doping. Švjontek je testirana van takmičenja u avgustu i njeni rezultati bili su pozitivni na lek za srce… »
Švjontekova ne očekuje žalbu VADA
Sportski žurnal 27.12.2024
„Prilično brzo sam uspela da ustanovim izvor kontaminacije i zbog toga je slučaj brzo zatvoren”. Poljska teniserka Iga Švjontek rekla je da nema razloga da Svetska antidoping agencija (VADA) podnese žalbu u vezi njene suspenzije na doping. Ona je… »
Švjontek: Plašila sam se da će mi ljudi okrenuti leđa
Sport klub 27.12.2024
Nakon što je "odslužila" mesec dana suspenzije zbog dopinga, oglasila se prvi put Iga Švjontek. Kaže, očekivala je više negativnih reakcija. Švjontek je suspendovana u novembru zbog pozitivnog doping testa na trimetazidin, a Jedinica za integritet… »
Švjontek protiv WADA - šta se dešava?
B92 27.12.2024
Poljska teniserka Iga Švjontek rekla j da nema razloga da Svetska antidoping agencija (WADA) podnese žalbu u vezi njene suspenzije na doping. Švjontek je testirana van takmičenja u avgustu i njeni rezultati bili su pozitivni na lek za srce trimetazidin… »
Iga Švjontek ne očekuje žalbu WADA
Danas 27.12.2024
Poljska teniserka Iga Švjontek rekla je da nema razloga da Svetska antidoping agencija (WADA) podnese žalbu u vezi njene suspenzije na doping. Švjontek je testirana van takmičenja u avgustu i njeni rezultati bili su pozitivni na lek za srce trimetazidin… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za petak, 20. jun: Sunčano i malo svežije vreme
Novi magazin pre 1 satjoš 22 povezane

FOTO i VIDEO: Studenti i građani sprečili održavanje ispitnog roka VPŠ-a
Moj Novi Sad pre 13 minutajoš 11 povezanih

Dvadesetčetvoročasovna kontrola saobraćaja pod nazivom „Alcohol and Drugs Marathon” danas u celoj Srbiji! Saopštenje MUP-a
Volim Zrenjanin pre 1 satjoš 12 povezanih