Povezane vesti

Hoće li WADA podneti žalbu u vezi suspenzije Ige Švjontek?

Hoće li WADA podneti žalbu u vezi suspenzije Ige Švjontek?

Sportske.net pre 21 sat
Poljska teniserka Iga Švjontek rekla je danas da nema razloga da Svetska antidoping agencija (WADA) podnese žalbu u vezi njene suspenzije na doping. Švjontek je testirana van takmičenja u avgustu i njeni rezultati bili su pozitivni na lek za srce… »
Švjontekova ne očekuje žalbu VADA

Švjontekova ne očekuje žalbu VADA

Sportski žurnal pre 1 dan
„Prilično brzo sam uspela da ustanovim izvor kontaminacije i zbog toga je slučaj brzo zatvoren”. Poljska teniserka Iga Švjontek rekla je da nema razloga da Svetska antidoping agencija (VADA) podnese žalbu u vezi njene suspenzije na doping. Ona je… »
Švjontek: Plašila sam se da će mi ljudi okrenuti leđa

Švjontek: Plašila sam se da će mi ljudi okrenuti leđa

Sport klub pre 1 dan
Nakon što je "odslužila" mesec dana suspenzije zbog dopinga, oglasila se prvi put Iga Švjontek. Kaže, očekivala je više negativnih reakcija. Švjontek je suspendovana u novembru zbog pozitivnog doping testa na trimetazidin, a Jedinica za integritet… »
Švjontek protiv WADA - šta se dešava?

Švjontek protiv WADA - šta se dešava?

B92 pre 1 dan
Poljska teniserka Iga Švjontek rekla j da nema razloga da Svetska antidoping agencija (WADA) podnese žalbu u vezi njene suspenzije na doping. Švjontek je testirana van takmičenja u avgustu i njeni rezultati bili su pozitivni na lek za srce… »
Iga Švjontek ne očekuje žalbu WADA

Iga Švjontek ne očekuje žalbu WADA

Danas pre 1 dan
Poljska teniserka Iga Švjontek rekla je da nema razloga da Svetska antidoping agencija (WADA) podnese žalbu u vezi njene suspenzije na doping. Švjontek je testirana van takmičenja u avgustu i njeni rezultati bili su pozitivni na lek za srce… »

Vesti dana »