Повезане вести

Хоће ли ВАДА поднети жалбу у вези суспензије Иге Швјонтек?

Хоће ли ВАДА поднети жалбу у вези суспензије Иге Швјонтек?

Спортске.нет 27.12.2024
Пољска тенисерка Ига Швјонтек рекла је данас да нема разлога да Светска антидопинг агенција (ВАДА) поднесе жалбу у вези њене суспензије на допинг. Швјонтек је тестирана ван такмичења у августу и њени резултати били су… »
Швјонтекова не очекује жалбу ВАДА

Швјонтекова не очекује жалбу ВАДА

Спортски журнал 27.12.2024
„Прилично брзо сам успела да установим извор контаминације и због тога је случај брзо затворен”. Пољска тенисерка Ига Швјонтек рекла је да нема разлога да Светска антидопинг агенција (ВАДА) поднесе жалбу у вези њене суспензије… »
Швјонтек: Плашила сам се да ће ми људи окренути леђа

Швјонтек: Плашила сам се да ће ми људи окренути леђа

Спорт клуб 27.12.2024
Након што је "одслужила" месец дана суспензије због допинга, огласила се први пут Ига Швјонтек. Каже, очекивала је више негативних реакција. Швјонтек је суспендована у новембру због позитивног допинг теста на триметазидин, а… »
Швјонтек против ВАДА - шта се дешава?

Швјонтек против ВАДА - шта се дешава?

Б92 27.12.2024
Пољска тенисерка Ига Швјонтек рекла ј да нема разлога да Светска антидопинг агенција (ВАДА) поднесе жалбу у вези њене суспензије на допинг. Швјонтек је тестирана ван такмичења у августу и њени резултати били су позитивни на… »
Ига Швјонтек не очекује жалбу ВАДА

Ига Швјонтек не очекује жалбу ВАДА

Данас 27.12.2024
Пољска тенисерка Ига Швјонтек рекла је да нема разлога да Светска антидопинг агенција (ВАДА) поднесе жалбу у вези њене суспензије на допинг. Швјонтек је тестирана ван такмичења у августу и њени резултати били су позитивни на… »

Вести дана »