Povezane vesti
Peticija dela radnika RTS-a: Podržali studente i ogradili se od neprofesionalnog izveštavanja
Nova pre 1 dan
: Oko 200 radnika Radio-televizije Srbije potpisalo je peticiju podrške studentima koji protestuju već mesec dana. Peticiju, koja je javno dostupna, neki su potpisivali imenom i prezimenom, a neki anonimno. U njoj piše: „Mi, zaposleni u RTS-u, dajemo… »
Deo radnika RTS-a potpisao peticiju: "Dajemo podršku studentima i đacima"
Radio 021 pre 1 dan
Oko 200 radnika Radio-televizije Srbije potpisalo je peticiju podrške studentima koji protestuju već mesec dana. Peticiju, koja je javno dostupna, neki su potpisivali imenom i prezimenom, a neki anonimno, prenosi N1. U njoj piše: "Mi, zaposleni u… »
Peticija dela radnika RTS-a: Podrška studentima, ograđivanje od neprofesionalnog izveštavanja
N1 Info pre 1 dan
Oko 200 radnika Radio-televizije Srbije potpisalo je peticiju podrške studentima koji protestuju već mesec dana. Peticiju, koja je javno dostupna, neki su potpisivali imenom i prezimenom, a neki anonimno. U njoj piše: „Mi, zaposleni u RTS-u, dajemo… »
Oko 200 radnika RTS-a potpisalo peticiju podrške studentima
Luftika pre 1 dan
Oko 200 radnika Radio-televizije Srbije potpisalo je peticiju podrške studentima koji protestuju već mesec dana. Peticiju, koja je javno dostupna, neki su potpisivali imenom i prezimenom, a neki anonimno. U njoj piše: „Mi, zaposleni u RTS-u, dajemo… »
Peticija dela radnika RTS-a: Podrška studentima, ograđivanje od neprofesionalnog izveštavanja
Novi magazin pre 1 dan
Vesti dana »
Studenti odali poštu stradalima, najavili protest za Novu godinu – sve više glumaca pruža podršku (UŽIVO)
Novi magazin pre 6 satijoš 17 povezanih
Dobili subvencije države, sad otpuštaju radnike: Da li u fabriku Mei Ta stiže strana, jeftinija radna snaga
Novi magazin pre 9 satijoš 6 povezanih
Nešić hospitalizovan u Sarajevu, čeka se odluka Suda BiH o pritvoru
Sputnik pre 2 satajoš 25 povezanih