Povezane vesti
Peticija dela radnika RTS-a: Podržali studente i ogradili se od neprofesionalnog izveštavanja
Nova 27.12.2024
: Oko 200 radnika Radio-televizije Srbije potpisalo je peticiju podrške studentima koji protestuju već mesec dana. Peticiju, koja je javno dostupna, neki su potpisivali imenom i prezimenom, a neki anonimno. U njoj piše: „Mi, zaposleni u RTS-u, dajemo… »
Peticija dela radnika RTS-a: Podrška studentima, ograđivanje od neprofesionalnog izveštavanja
N1 Info 27.12.2024
Oko 200 radnika Radio-televizije Srbije potpisalo je peticiju podrške studentima koji protestuju već mesec dana. Peticiju, koja je javno dostupna, neki su potpisivali imenom i prezimenom, a neki anonimno. U njoj piše: „Mi, zaposleni u RTS-u, dajemo… »
Peticija dela radnika RTS-a: Podrška studentima, ograđivanje od neprofesionalnog izveštavanja
Novi magazin 27.12.2024
Oko 200 radnika Radio-televizije Srbije potpisalo je peticiju podrške studentima koji protestuju već mesec dana. Peticiju, koja je javno dostupna, neki su potpisivali imenom i prezimenom, a neki anonimno. U njoj piše: „Mi, zaposleni u RTS-u, dajemo… »
Oko 200 radnika RTS-a potpisalo peticiju podrške studentima
Luftika 27.12.2024
Vesti dana »
Amerika pristala na jedan uslov Irana, direktno je povezan sa Ormuskim moreuzom! Počeli istorijski pregovori u Islamabadu (foto/video)
Kurir pre 15 minutajoš 57 povezanih
Nikola Jokić mora da odigra meč protiv Sparsa ukoliko želi da ostane u MVP trci
Danas pre 6 minutajoš 41 povezana
Vučević: Datum izbora nije najvažniji, ne možemo rušiti svoju kuću dok duvaju orkani u svetu
Beta pre 1 satjoš 18 povezanih
Vremenska prognoza za subotu, 11. april: Oblačno sa slabom kišom i vetrom, do 17 stepeni
Pravo u centar pre 1 satjoš 19 povezanih