Повезане вести

Петиција дела радника РТС-а: Подржали студенте и оградили се од непрофесионалног извештавања

Петиција дела радника РТС-а: Подржали студенте и оградили се од непрофесионалног извештавања

Нова 27.12.2024
: Око 200 радника Радио-телевизије Србије потписало је петицију подршке студентима који протестују већ месец дана. Петицију, која је јавно доступна, неки су потписивали именом и презименом, а неки анонимно. У њој пише: „Ми… »
Део радника РТС-а потписао петицију: "Дајемо подршку студентима и ђацима"

Део радника РТС-а потписао петицију: "Дајемо подршку студентима и ђацима"

Радио 021 27.12.2024
Око 200 радника Радио-телевизије Србије потписало је петицију подршке студентима који протестују већ месец дана. Петицију, која је јавно доступна, неки су потписивали именом и презименом, а неки анонимно, преноси Н1. У њој пише… »
Петиција дела радника РТС-а: Подршка студентима, ограђивање од непрофесионалног извештавања

Петиција дела радника РТС-а: Подршка студентима, ограђивање од непрофесионалног извештавања

Н1 Инфо 27.12.2024
Око 200 радника Радио-телевизије Србије потписало је петицију подршке студентима који протестују већ месец дана. Петицију, која је јавно доступна, неки су потписивали именом и презименом, а неки анонимно. У њој пише: „Ми… »

Нови магазин 27.12.2024
Око 200 радника Радио-телевизије Србије потписало је петицију подршке студентима који протестују већ месец дана. Петицију, која је јавно доступна, неки су потписивали именом и презименом, а неки анонимно. У њој пише: „Ми… »
Око 200 радника РТС-а потписало петицију подршке студентима

Око 200 радника РТС-а потписало петицију подршке студентима

Луфтика 27.12.2024

Вести дана »