Povezane vesti
Dačić razgovarao sa odlazećim šefom Misije OEBS u Srbiji Janom Bratuom
RTV 27.12.2024
BEOGRAD - Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić primio je danas u oproštajnu posetu šefa Misije OEBS u Srbiji Jana Bratua kome je zahvalio na pokazanom angažovanju u zajedničkom radu Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) i ove… »
Euronews 27.12.2024
Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić primio je danas u oproštajnu posetu šefa Misije OEBS u Srbiji Jana Bratua kome je zahvalio na pokazanom angažovanju u zajedničkom radu Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) i ove važne… »
Telegraf 27.12.2024
Preporučujemo. Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić primio je danas u oproštajnu posetu šefa Misije OEBS u Srbiji Jana Bratua kome je zahvalio na pokazanom angažovanju u zajedničkom radu Ministarstva unutrašnjih poslova i ove… »
Vesti dana »
"Preko noći su promenili mišljenje, jasno je ko stoji iza toga": Šabić odgovorio na optužbe člana REM-a koji je glasao protiv monitoringa Informera
Nova pre 22 minutajoš 32 povezane
"Imam poverenje u svoj tim!" Penjaroja veruje u novi uspeh, ali ima i loše vesti za navijače
Kurir pre 1 satjoš 32 povezane
Koliko biračkih mesta ima u Srbiji: Pogledajte tačan broj i pravila RIK-a
Moj Novi Sad pre 5 satijoš 25 povezanih
"Ne smeju na duel kao da krokodili iskaču u TV studiju" Vučić obilazi Srbiju: "Evo, sad im nudim njih troje da budu protiv mene" (video)
Blic pre 47 minutajoš 69 povezanih
Zelenski: Ukrajina uzvratila udarima na ruska vojna i naftna postrojenja
Politika pre 2 satajoš 19 povezanih