Povezane vesti
"Ja sam alkoholičar" Đuro Palica priznao stravičan porok: Čim oči otvorim uzimam rakiju iz frižidera...
Kurir 27.12.2024
Glumac Branko Babović ostao je najpoznatiji po liku Đura Palice u "Kursadžijama", a nedavno je otkrio detalje svog života koji su iznenadili javnost. Branko Babović je najpre iznenadio sve kada je rekao da je suprugu ostavio zbog 28 godina mlađe žene, a… »
"Ja sam alkoholičar, pijem svaki dan": O izjavi našeg glumca su brujale mreže: "Kad otvorim oči uzmem jednu rakiju"
Blic 27.12.2024
Glumac Branko Babović ostao je najpoznatiji po liku Đura Palice u "Kursadžijama", a nedavno je otkrio detalje svog života koji su iznenadili javnost. Branko Babović je najpre iznenadio sve kada je rekao da je suprugu ostavio zbog 28 godina mlađe žene, a… »
Vesti dana »

Šabić o lokalnim izborima: "Brine odnos tužilaštva prema mnoštvu činjenica o neregularnostima"
Radio 021 pre 3 satajoš 18 povezanih

Ispred Vlade Srbije nastavljen protest neformalne grupe zaposlenih na univerzitetu
RTV pre 2 satajoš 24 povezane

PSŽ lako protiv Atletika na startu Klupskog svetskog prvenstva
Sport klub pre 2 satajoš 27 povezanih

VIDEO Skinuo majicu, pa poljubio devojku pred kamerama, jedva ga uhvatili – ovako je Duplantis proslavio svetski rekord
Nova pre 2 satajoš 14 povezanih