Povezane vesti
"Ja sam alkoholičar" Đuro Palica priznao stravičan porok: Čim oči otvorim uzimam rakiju iz frižidera...
Kurir 27.12.2024
Glumac Branko Babović ostao je najpoznatiji po liku Đura Palice u "Kursadžijama", a nedavno je otkrio detalje svog života koji su iznenadili javnost. Branko Babović je najpre iznenadio sve kada je rekao da je suprugu ostavio zbog 28 godina mlađe žene, a… »
"Ja sam alkoholičar, pijem svaki dan": O izjavi našeg glumca su brujale mreže: "Kad otvorim oči uzmem jednu rakiju"
Blic 27.12.2024
Glumac Branko Babović ostao je najpoznatiji po liku Đura Palice u "Kursadžijama", a nedavno je otkrio detalje svog života koji su iznenadili javnost. Branko Babović je najpre iznenadio sve kada je rekao da je suprugu ostavio zbog 28 godina mlađe žene, a… »
Vesti dana »

Amerika najavljuje odluku: Rešavanje ukrajinske krize za dve nedelje ili promenu strategije
Večernje novosti pre 22 minutajoš 23 povezane

Izrael intenzivira ofanzivu u Gazi i odobrava izgradnju naselja na Zapadnoj obali
Naslovi.ai pre 2 satajoš 28 povezanih

Srpska lista: CIK nije sertifikovala naše kandidate iako su ispunjeni svi zakonski uslovi
Euronews pre 42 minutajoš 20 povezanih

Pregovori o Ukrajini: Bezbednosne garancije, lokacije sastanaka i regionalni incidenti
Naslovi.ai pre 37 minutajoš 49 povezanih