Povezane vesti
Draža Petrović: „Veštačka inteligencija“ Damira Zobenice izvela na ulice prirodnu mladu inteligenciju
N1 Info 27.12.2024
„Od početka studentskih protesta, očigledno je da Aleksandar Vučić ima pojačanu potrebu da se pravda i da pokaže da mu nije ništa. A zapravo se vidi da mu nije svejedno i čudno se ponaša. On očigledno ima problem i želi da kaže - ja sam nikad jači“… »
Draža Petrović: „Veštačka inteligencija“ Damira Zobenice izvela na ulice prirodnu mladu inteligenciju
Novi magazin 27.12.2024
„Od početka studentskih protesta, očigledno je da Aleksandar Vučić ima pojačanu potrebu da se pravda i da pokaže da mu nije ništa. A zapravo se vidi da mu nije svejedno i čudno se ponaša. On očigledno ima problem i želi da kaže - ja sam nikad jači“… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 2 satajoš 82 povezane

"Koristila sam injekcije" Jana smršala 12kg, došla na slavlje i sve zasenila! A dekolte njene ćerke je bomba
Telegraf pre 30 minutajoš 61 povezana

FOTO Uvredljive poruke ispisane na ulazu u zgradu u kojoj živi košarkaš Nikola Kalinić
Radio 021 pre 4 satijoš 17 povezanih

FBI objavio fotografiju osumnjičenog za ubistvo Čarlija Kirka, pronađena puška iz koje je pucao
RTS pre 1 satjoš 19 povezanih