Povezane vesti
Draža Petrović: „Veštačka inteligencija“ Damira Zobenice izvela na ulice prirodnu mladu inteligenciju
N1 Info 27.12.2024
„Od početka studentskih protesta, očigledno je da Aleksandar Vučić ima pojačanu potrebu da se pravda i da pokaže da mu nije ništa. A zapravo se vidi da mu nije svejedno i čudno se ponaša. On očigledno ima problem i želi da kaže - ja sam nikad jači“… »
Draža Petrović: „Veštačka inteligencija“ Damira Zobenice izvela na ulice prirodnu mladu inteligenciju
Novi magazin 27.12.2024
„Od početka studentskih protesta, očigledno je da Aleksandar Vučić ima pojačanu potrebu da se pravda i da pokaže da mu nije ništa. A zapravo se vidi da mu nije svejedno i čudno se ponaša. On očigledno ima problem i želi da kaže - ja sam nikad jači“… »
Vesti dana »
VJT: Sa Radićem će biti obavljen informativni razgovor zbog izjava u vezi sa upotrebom "zvučnog topa"
N1 Info pre 3 satajoš 54 povezane
Zlatan se posuo pepelom zbog Mesija: "Ja da ga komentarišem? Pa, dao sam nula golova"
Mondo pre 38 minutajoš 61 povezana
CINS otkriva u čijim su rukama poslovi za EXPO: Sestra Ace Rošavog, osuđeni u slučaju Arkan, Pink Panter, Bagzijev sin, firma koja se povezuje sa Čumetom
Danas pre 10 satijoš 11 povezanih
Građani pokazali solidarnost i pružili podršku porodici Gruhonjić
NoviSad.com pre 3 satajoš 45 povezanih