Povezane vesti
Maturantkinja leskovačke Gimnazije: Ukoliko se zahtevi ne ispune, mi se vraćamo u školu 20. januara sa još većim blokadama
Jugmedia 27.12.2024
Ovo nije kraj, ukoliko se zahtevi ne ispune, mi se vraćamo u školu 20. januara sa još većim blokadama i više ljudi i neće se ništa desiti dok se ne ispune zahtevi. Podržavamo studente, podržavamo roditelje, profesore, jedni druge, ali ne… »
Maturantkinje poručile: Ovo nije kraj, ako se zahtevi ne ispune, vraćamo se posle 20. januara sa još većim blokadama!
Pravda 27.12.2024
Ovo nije kraj i ukoliko se zahtevi ne ispune mi se vraćamo u školu 20. januara sa još većim blokadama, sa još više ljudi i neće se ništa desiti dok se ne ispune zahtevi, poručia je danas maturantkinja leskovačk e Gimnazije Ana Stojiljković… »
Maturantkinje poručile: Ovo nije kraj, ako se zahtevi ne ispune, vraćamo se 20. januara sa još većom blokadom
Jug press 27.12.2024
LESKOVAC Ovo nije kraj i ukoliko se zahtevi ne ispune mi se vraćamo u školu 20. januara sa još većim blokadama, sa još više ljudi i neće se ništa desiti dok se ne ispune zahtevi, poručia je danas maturantkinja leskovačk Gimnazije Ana… »
Gimnazijalci iz Leskovca najavljuju još veće blokade ako se zahtevi studenata ne ispune do 20. januara
Rešetka 27.12.2024
Učenici Gimnazije i Ekonomske škole i danas su ispred svojih škola stajali i odali počast žrtvama stradalim u Novom Sadu i ubijenoj Andreji. Njih su sa transparentima u rukama podržali profesori Muzičke škole. Učenike su na blokadama podržali i… »
Ukoliko se zahtevi ne ispune, mi se vraćamo 20. januara sa većim blokadama (video)
Stav.life 27.12.2024
Ovo nije kraj i ukoliko se zahtevi ne ispune, mi se vraćamo u školu 20. januara sa većim blokadama i više ljudi, dok se ne ispune zahtevi. Podržavamo studente, podržavamo roditelje, profesore, jedni druge, ali ne podržavamo ovu vlast i ovu laž… »
Vesti dana »

Boris Džonson ljut na Trampa zbog Putina: Oglasio se bivši britanski premijer pa opleo po ruskom predsedniku: "On ne pregovara, on nam se ruga"
Blic pre 33 minutajoš 1 povezana

Antonio Košta ohrabren razgovorom Zelenskog i Trampa: Nastavićemo razgovore sa ukrajinskim predsednikom na Evropskom savetu
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

Saobraćajna nesreća na putu Melenci-Bašaid: Tri osobe su poginule, a četvoro je povređeno
Danas pre 3 satajoš 1 povezana