Povezane vesti
Maturantkinja leskovačke Gimnazije: Ukoliko se zahtevi ne ispune, mi se vraćamo u školu 20. januara sa još većim blokadama
Jugmedia 27.12.2024
Ovo nije kraj, ukoliko se zahtevi ne ispune, mi se vraćamo u školu 20. januara sa još većim blokadama i više ljudi i neće se ništa desiti dok se ne ispune zahtevi. Podržavamo studente, podržavamo roditelje, profesore, jedni druge, ali ne podržavamo ovu… »
Maturantkinje poručile: Ovo nije kraj, ako se zahtevi ne ispune, vraćamo se posle 20. januara sa još većim blokadama!
Pravda 27.12.2024
Ovo nije kraj i ukoliko se zahtevi ne ispune mi se vraćamo u školu 20. januara sa još većim blokadama, sa još više ljudi i neće se ništa desiti dok se ne ispune zahtevi, poručia je danas maturantkinja leskovačk e Gimnazije Ana Stojiljković. „Podržavamo… »
Maturantkinje poručile: Ovo nije kraj, ako se zahtevi ne ispune, vraćamo se 20. januara sa još većom blokadom
Jug press 27.12.2024
LESKOVAC Ovo nije kraj i ukoliko se zahtevi ne ispune mi se vraćamo u školu 20. januara sa još većim blokadama, sa još više ljudi i neće se ništa desiti dok se ne ispune zahtevi, poručia je danas maturantkinja leskovačk Gimnazije Ana Stojiljković… »
Gimnazijalci iz Leskovca najavljuju još veće blokade ako se zahtevi studenata ne ispune do 20. januara
Rešetka 27.12.2024
Učenici Gimnazije i Ekonomske škole i danas su ispred svojih škola stajali i odali počast žrtvama stradalim u Novom Sadu i ubijenoj Andreji. Njih su sa transparentima u rukama podržali profesori Muzičke škole. Učenike su na blokadama podržali i pojedine… »
Ukoliko se zahtevi ne ispune, mi se vraćamo 20. januara sa većim blokadama (video)
Stav.life 27.12.2024
Ovo nije kraj i ukoliko se zahtevi ne ispune, mi se vraćamo u školu 20. januara sa većim blokadama i više ljudi, dok se ne ispune zahtevi. Podržavamo studente, podržavamo roditelje, profesore, jedni druge, ali ne podržavamo ovu vlast i ovu laž koju nam… »
Vesti dana »

Protesti u Srbiji, šesti dan: Razbijena stakla na prostorijama SNS-a u Beogradu, Vučić najavio oštar odgovor države
Nedeljnik pre 4 satijoš 4 povezane

Ministri Vlade Srbije u Pionirskom parku: Mali, Selaković i Mesarović sa pristalicama SNS
Blic pre 27 minutajoš 1 povezana

Vremenska prognoza za utorak 19. avgust: Danas oblačno, ponegde sa kišom, do 30 stepeni
Beta pre 4 satijoš 1 povezana

'Gde smo ono stali': Demolirano još jedno sedište SNS-a, protesti širom Srbije
BBC News pre 4 satijoš 3 povezane