Povezane vesti

Maturantkinja leskovačke Gimnazije: Ukoliko se zahtevi ne ispune, mi se vraćamo u školu 20. januara sa još većim blokadama

Maturantkinja leskovačke Gimnazije: Ukoliko se zahtevi ne ispune, mi se vraćamo u školu 20. januara sa još većim blokadama

Jugmedia pre 1 dan
Ovo nije kraj, ukoliko se zahtevi ne ispune, mi se vraćamo u školu 20. januara sa još većim blokadama i više ljudi i neće se ništa desiti dok se ne ispune zahtevi. Podržavamo studente, podržavamo roditelje, profesore, jedni druge, ali ne… »
Maturantkinje poručile: Ovo nije kraj, ako se zahtevi ne ispune, vraćamo se posle 20. januara sa još većim blokadama!

Maturantkinje poručile: Ovo nije kraj, ako se zahtevi ne ispune, vraćamo se posle 20. januara sa još većim blokadama!

Pravda pre 1 dan
Ovo nije kraj i ukoliko se zahtevi ne ispune mi se vraćamo u školu 20. januara sa još većim blokadama, sa još više ljudi i neće se ništa desiti dok se ne ispune zahtevi, poručia je danas maturantkinja leskovačk e Gimnazije Ana Stojiljković… »
Maturantkinje poručile: Ovo nije kraj, ako se zahtevi ne ispune, vraćamo se 20. januara sa još većom blokadom

Maturantkinje poručile: Ovo nije kraj, ako se zahtevi ne ispune, vraćamo se 20. januara sa još većom blokadom

Jug press pre 1 dan
LESKOVAC Ovo nije kraj i ukoliko se zahtevi ne ispune mi se vraćamo u školu 20. januara sa još većim blokadama, sa još više ljudi i neće se ništa desiti dok se ne ispune zahtevi, poručia je danas maturantkinja leskovačk Gimnazije Ana… »
Gimnazijalci iz Leskovca najavljuju još veće blokade ako se zahtevi studenata ne ispune do 20. januara

Gimnazijalci iz Leskovca najavljuju još veće blokade ako se zahtevi studenata ne ispune do 20. januara

Rešetka pre 1 dan
Učenici Gimnazije i Ekonomske škole i danas su ispred svojih škola stajali i odali počast žrtvama stradalim u Novom Sadu i ubijenoj Andreji. Njih su sa transparentima u rukama podržali profesori Muzičke škole. Učenike su na blokadama podržali i… »
Ukoliko se zahtevi ne ispune, mi se vraćamo 20. januara sa većim blokadama (video)

Ukoliko se zahtevi ne ispune, mi se vraćamo 20. januara sa većim blokadama (video)

Stav.life pre 1 dan
Ovo nije kraj i ukoliko se zahtevi ne ispune, mi se vraćamo u školu 20. januara sa većim blokadama i više ljudi, dok se ne ispune zahtevi. Podržavamo studente, podržavamo roditelje, profesore, jedni druge, ali ne podržavamo ovu vlast i ovu laž… »

Vesti dana »