Повезане вести

Матуранткиња лесковачке Гимназије: Уколико се захтеви не испуне, ми се враћамо у школу 20. јануара са још већим блокадама

Матуранткиња лесковачке Гимназије: Уколико се захтеви не испуне, ми се враћамо у школу 20. јануара са још већим блокадама

Југмедиа 27.12.2024
Ово није крај, уколико се захтеви не испуне, ми се враћамо у школу 20. јануара са још већим блокадама и више људи и неће се ништа десити док се не испуне захтеви. Подржавамо студенте, подржавамо родитеље, професоре, једни… »
Матуранткиње поручиле: Ово није крај, ако се захтеви не испуне, враћамо се после 20. јануара са још већим блокадама!

Матуранткиње поручиле: Ово није крај, ако се захтеви не испуне, враћамо се после 20. јануара са још већим блокадама!

Правда 27.12.2024
Ово није крај и уколико се захтеви не испуне ми се враћамо у школу 20. јануара са још већим блокадама, са још више људи и неће се ништа десити док се не испуне захтеви, поручиа је данас матуранткиња лесковачк е Гимназије Ана… »
Матуранткиње поручиле: Ово није крај, ако се захтеви не испуне, враћамо се 20. јануара са још већом блокадом

Матуранткиње поручиле: Ово није крај, ако се захтеви не испуне, враћамо се 20. јануара са још већом блокадом

Југ пресс 27.12.2024
ЛЕСКОВАЦ Ово није крај и уколико се захтеви не испуне ми се враћамо у школу 20. јануара са још већим блокадама, са још више људи и неће се ништа десити док се не испуне захтеви, поручиа је данас матуранткиња лесковачк Гимназије… »
Гимназијалци из Лесковца најављују још веће блокаде ако се захтеви студената не испуне до 20. јануара

Гимназијалци из Лесковца најављују још веће блокаде ако се захтеви студената не испуне до 20. јануара

Решетка 27.12.2024
Ученици Гимназије и Економске школе и данас су испред својих школа стајали и одали почаст жртвама страдалим у Новом Саду и убијеној Андреји. Њих су са транспарентима у рукама подржали професори Музичке школе. Ученике су на… »
Уколико се захтеви не испуне, ми се враћамо 20. јануара са већим блокадама (видео)

Уколико се захтеви не испуне, ми се враћамо 20. јануара са већим блокадама (видео)

Став.лифе 27.12.2024
Ово није крај и уколико се захтеви не испуне, ми се враћамо у школу 20. јануара са већим блокадама и више људи, док се не испуне захтеви. Подржавамо студенте, подржавамо родитеље, професоре, једни друге, али не подржавамо ову… »

Вести дана »