Povezane vesti
Maturantkinja leskovačke Gimnazije: Ukoliko se zahtevi ne ispune, mi se vraćamo u školu 20. januara sa još većim blokadama
Jugmedia 27.12.2024
Ovo nije kraj, ukoliko se zahtevi ne ispune, mi se vraćamo u školu 20. januara sa još većim blokadama i više ljudi i neće se ništa desiti dok se ne ispune zahtevi. Podržavamo studente, podržavamo roditelje, profesore, jedni druge, ali ne podržavamo ovu… »
Maturantkinje poručile: Ovo nije kraj, ako se zahtevi ne ispune, vraćamo se posle 20. januara sa još većim blokadama!
Pravda 27.12.2024
Ovo nije kraj i ukoliko se zahtevi ne ispune mi se vraćamo u školu 20. januara sa još većim blokadama, sa još više ljudi i neće se ništa desiti dok se ne ispune zahtevi, poručia je danas maturantkinja leskovačk e Gimnazije Ana Stojiljković. „Podržavamo… »
Maturantkinje poručile: Ovo nije kraj, ako se zahtevi ne ispune, vraćamo se 20. januara sa još većom blokadom
Jug press 27.12.2024
LESKOVAC Ovo nije kraj i ukoliko se zahtevi ne ispune mi se vraćamo u školu 20. januara sa još većim blokadama, sa još više ljudi i neće se ništa desiti dok se ne ispune zahtevi, poručia je danas maturantkinja leskovačk Gimnazije Ana Stojiljković… »
Gimnazijalci iz Leskovca najavljuju još veće blokade ako se zahtevi studenata ne ispune do 20. januara
Rešetka 27.12.2024
Učenici Gimnazije i Ekonomske škole i danas su ispred svojih škola stajali i odali počast žrtvama stradalim u Novom Sadu i ubijenoj Andreji. Njih su sa transparentima u rukama podržali profesori Muzičke škole. Učenike su na blokadama podržali i pojedine… »
Ukoliko se zahtevi ne ispune, mi se vraćamo 20. januara sa većim blokadama (video)
Stav.life 27.12.2024
Ovo nije kraj i ukoliko se zahtevi ne ispune, mi se vraćamo u školu 20. januara sa većim blokadama i više ljudi, dok se ne ispune zahtevi. Podržavamo studente, podržavamo roditelje, profesore, jedni druge, ali ne podržavamo ovu vlast i ovu laž koju nam… »
Vesti dana »

Tramp je razočaran: Ne prestaje da priča o Putinu: "Od njega zavisi!" Bliži se sastanak, "faktor Zelenski" nije presudan (foto)
Kurir pre 2 minutajoš 16 povezanih

Uhapšen Ranko osumnjičen za dvostruko ubistvo: Presudio bračnom paru dok su bili u gostima, zamalo usmrtio i Milutina
Kurir pre 7 minutajoš 9 povezanih