Povezane vesti
Maturantkinja leskovačke Gimnazije: Ukoliko se zahtevi ne ispune, mi se vraćamo u školu 20. januara sa još većim blokadama
Jugmedia pre 1 dan
Ovo nije kraj, ukoliko se zahtevi ne ispune, mi se vraćamo u školu 20. januara sa još većim blokadama i više ljudi i neće se ništa desiti dok se ne ispune zahtevi. Podržavamo studente, podržavamo roditelje, profesore, jedni druge, ali ne… »
Maturantkinje poručile: Ovo nije kraj, ako se zahtevi ne ispune, vraćamo se posle 20. januara sa još većim blokadama!
Pravda pre 1 dan
Ovo nije kraj i ukoliko se zahtevi ne ispune mi se vraćamo u školu 20. januara sa još većim blokadama, sa još više ljudi i neće se ništa desiti dok se ne ispune zahtevi, poručia je danas maturantkinja leskovačk e Gimnazije Ana Stojiljković… »
Maturantkinje poručile: Ovo nije kraj, ako se zahtevi ne ispune, vraćamo se 20. januara sa još većom blokadom
Jug press pre 1 dan
LESKOVAC Ovo nije kraj i ukoliko se zahtevi ne ispune mi se vraćamo u školu 20. januara sa još većim blokadama, sa još više ljudi i neće se ništa desiti dok se ne ispune zahtevi, poručia je danas maturantkinja leskovačk Gimnazije Ana… »
Gimnazijalci iz Leskovca najavljuju još veće blokade ako se zahtevi studenata ne ispune do 20. januara
Rešetka pre 1 dan
Učenici Gimnazije i Ekonomske škole i danas su ispred svojih škola stajali i odali počast žrtvama stradalim u Novom Sadu i ubijenoj Andreji. Njih su sa transparentima u rukama podržali profesori Muzičke škole. Učenike su na blokadama podržali i… »
Ukoliko se zahtevi ne ispune, mi se vraćamo 20. januara sa većim blokadama (video)
Stav.life pre 1 dan
Ovo nije kraj i ukoliko se zahtevi ne ispune, mi se vraćamo u školu 20. januara sa većim blokadama i više ljudi, dok se ne ispune zahtevi. Podržavamo studente, podržavamo roditelje, profesore, jedni druge, ali ne podržavamo ovu vlast i ovu laž… »
Vesti dana »
Studenti odali poštu stradalima, najavili protest za Novu godinu – sve više glumaca pruža podršku (UŽIVO)
Novi magazin pre 7 satijoš 17 povezanih
Prvih dana 2025. temperatura iznad nule: Kakvo nas vreme očekuje u novogodišnjoj noći?
Zoom UE pre 7 satijoš 22 povezane
Prvo državne subvencije, pa onda otkazi: Skoro 300 radnika kineske firme za autodelove otpušteno
Radio 021 pre 6 satijoš 6 povezanih
Tužilaštvo: Nenad Nešić primio milion konvertibilnih maraka mita
Radio 021 pre 2 satajoš 25 povezanih
Putin Tokajevu izjavio saučešće zbog gubitaka života u avionskoj nesreći
Euronews pre 2 satajoš 19 povezanih