Povezane vesti
Paranoja ne staje! Danska premijerka šokirala: Napravila sam zalihe konzervirane hrane iz straha od ruskih napada!
Kurir 27.12.2024
Premijerka Danske Mete Frederiksen izjavila je da je napravila zalihe konzervirane hrane i drugih osnovnih namirnica za tri dana iz straha od ruskih napada. - Pratim preporuke vlasti i verujem da bi Danci trebalo da urade isto... Izuzetno je važno da se… »
Danska premijerka: "Napravila sam zalihe konzervirane hrane iz straha od ruskih napada, svi bi trebalo da urade isto"
Blic 27.12.2024
Premijerka Danske Mete Frederiksen izjavila je da je napravila zalihe konzervirane hrane i drugih osnovnih namirnica za tri dana iz straha od ruskih napada. - Pratim preporuke vlasti i verujem da bi Danci trebalo da urade isto... Izuzetno je važno da se… »
Danska premijerka: "Napravila sam zalihe konzervirane hrane plašeći se napada"
Telegraf 27.12.2024
Preporučujemo. Premijerka Danske Mete Frederiksen izjavila je da je napravila zalihe konzervirane hrane i drugih osnovnih namirnica za tri dana iz straha od ruskih napada. "Pratim preporuke vlasti i verujem da bi Danci trebalo da urade isto... Izuzetno… »
Danska premijerka: Napravila sam zalihe konzervirane hrane plašeći se napada
Euronews 27.12.2024
Premijerka Danske Mete Frederiksen izjavila je da je napravila zalihe konzervirane hrane i drugih osnovnih namirnica za tri dana iz straha od ruskih napada. "Pratim preporuke vlasti i verujem da bi Danci trebalo da urade isto... Izuzetno je važno da se… »
Danska premijerka: Napravila sam zalihe konzervirane hrane plašeći se ruskog napada
Vesti online 27.12.2024
Premijerka Danske Mete Frederiksen izjavila je da je napravila zalihe konzervirane hrane i drugih osnovnih namirnica za tri dana iz straha od ruskih napada. – Pratim preporuke vlasti i verujem da bi Danci trebalo da urade isto… Izuzetno je važno da se… »
Vesti dana »

Ruski dronovi kršili vazdušni prostor zemalja članica NATO: Reagovalo Ministarstvo spoljnih poslova Velike Britanije
Euronews pre 2 satajoš 27 povezanih

Poljoprivrednici: Radikalizovaćemo protest ako država ne ispuni zahteve
Nova ekonomija pre 1 satjoš 42 povezane

Vremenska prognoza za utorak, 16. septembar: Pretežno sunčano i toplo, uveče kiša
Novi magazin pre 3 satajoš 28 povezanih

MUP saopštio da u Novom Sadu nije korišćen CN gas, studenti u blokadi zatražili istragu
NIN pre 35 minutajoš 10 povezanih

Ministar prosvete: Policija prisutna u školama u kojima postoje određeni bezbednosni rizici
Radio sto plus pre 3 satajoš 18 povezanih