Povezane vesti
Paranoja ne staje! Danska premijerka šokirala: Napravila sam zalihe konzervirane hrane iz straha od ruskih napada!
Kurir 27.12.2024
Premijerka Danske Mete Frederiksen izjavila je da je napravila zalihe konzervirane hrane i drugih osnovnih namirnica za tri dana iz straha od ruskih napada. - Pratim preporuke vlasti i verujem da bi Danci trebalo da urade isto... Izuzetno je važno da se… »
Danska premijerka: "Napravila sam zalihe konzervirane hrane iz straha od ruskih napada, svi bi trebalo da urade isto"
Blic 27.12.2024
Premijerka Danske Mete Frederiksen izjavila je da je napravila zalihe konzervirane hrane i drugih osnovnih namirnica za tri dana iz straha od ruskih napada. - Pratim preporuke vlasti i verujem da bi Danci trebalo da urade isto... Izuzetno je važno da se… »
Danska premijerka: "Napravila sam zalihe konzervirane hrane plašeći se napada"
Telegraf 27.12.2024
Preporučujemo. Premijerka Danske Mete Frederiksen izjavila je da je napravila zalihe konzervirane hrane i drugih osnovnih namirnica za tri dana iz straha od ruskih napada. "Pratim preporuke vlasti i verujem da bi Danci trebalo da urade isto... Izuzetno… »
Danska premijerka: Napravila sam zalihe konzervirane hrane plašeći se napada
Euronews 27.12.2024
Premijerka Danske Mete Frederiksen izjavila je da je napravila zalihe konzervirane hrane i drugih osnovnih namirnica za tri dana iz straha od ruskih napada. "Pratim preporuke vlasti i verujem da bi Danci trebalo da urade isto... Izuzetno je važno da se… »
Danska premijerka: Napravila sam zalihe konzervirane hrane plašeći se ruskog napada
Vesti online 27.12.2024
Premijerka Danske Mete Frederiksen izjavila je da je napravila zalihe konzervirane hrane i drugih osnovnih namirnica za tri dana iz straha od ruskih napada. – Pratim preporuke vlasti i verujem da bi Danci trebalo da urade isto… Izuzetno je važno da… »
Vesti dana »

Studenti i građani okupili se na Trgu republike u znak podrške studentima RAF-a
Danas pre 44 minutajoš 69 povezanih

Napeto u Bogatiću: Okupljeni građani traže smenu predsednika Opštine (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 20 povezanih

Da li je bilo korupcije: MUP zvučni top Romaxu platio tri puta skuplje nego Amerikanci direktno proizvođaču
Nova ekonomija pre 5 satijoš 9 povezanih