Povezane vesti

Paranoja ne staje! Danska premijerka šokirala: Napravila sam zalihe konzervirane hrane iz straha od ruskih napada!

Paranoja ne staje! Danska premijerka šokirala: Napravila sam zalihe konzervirane hrane iz straha od ruskih napada!

Kurir 27.12.2024
Premijerka Danske Mete Frederiksen izjavila je da je napravila zalihe konzervirane hrane i drugih osnovnih namirnica za tri dana iz straha od ruskih napada. - Pratim preporuke vlasti i verujem da bi Danci trebalo da urade isto... Izuzetno je važno da se… »
Danska premijerka: "Napravila sam zalihe konzervirane hrane iz straha od ruskih napada, svi bi trebalo da urade isto"

Danska premijerka: "Napravila sam zalihe konzervirane hrane iz straha od ruskih napada, svi bi trebalo da urade isto"

Blic 27.12.2024
Premijerka Danske Mete Frederiksen izjavila je da je napravila zalihe konzervirane hrane i drugih osnovnih namirnica za tri dana iz straha od ruskih napada. - Pratim preporuke vlasti i verujem da bi Danci trebalo da urade isto... Izuzetno je važno da se… »
Danska premijerka: "Napravila sam zalihe konzervirane hrane plašeći se napada"

Danska premijerka: "Napravila sam zalihe konzervirane hrane plašeći se napada"

Telegraf 27.12.2024
Preporučujemo. Premijerka Danske Mete Frederiksen izjavila je da je napravila zalihe konzervirane hrane i drugih osnovnih namirnica za tri dana iz straha od ruskih napada. "Pratim preporuke vlasti i verujem da bi Danci trebalo da urade isto... Izuzetno… »
Danska premijerka: Napravila sam zalihe konzervirane hrane plašeći se napada

Danska premijerka: Napravila sam zalihe konzervirane hrane plašeći se napada

Euronews 27.12.2024
Premijerka Danske Mete Frederiksen izjavila je da je napravila zalihe konzervirane hrane i drugih osnovnih namirnica za tri dana iz straha od ruskih napada. "Pratim preporuke vlasti i verujem da bi Danci trebalo da urade isto... Izuzetno je važno da se… »
Danska premijerka: Napravila sam zalihe konzervirane hrane plašeći se ruskog napada

Danska premijerka: Napravila sam zalihe konzervirane hrane plašeći se ruskog napada

Vesti online 27.12.2024
Premijerka Danske Mete Frederiksen izjavila je da je napravila zalihe konzervirane hrane i drugih osnovnih namirnica za tri dana iz straha od ruskih napada. – Pratim preporuke vlasti i verujem da bi Danci trebalo da urade isto… Izuzetno je važno da se… »

Vesti dana »

Evo kakvo vreme nas očekuje danas

Evo kakvo vreme nas očekuje danas

Jugmedia pre 7 satijoš 29 povezanih
Burno o rudarstvu: Aktivistima zabranjen ulaz na raspravu

Burno o rudarstvu: Aktivistima zabranjen ulaz na raspravu

Nedeljnik pre 7 satijoš 36 povezanih
Birmančević zapečatio sudbinu Ararata

Birmančević zapečatio sudbinu Ararata

RTS pre 15 minutajoš 128 povezanih
Tramp ima uslov za Putina

Tramp ima uslov za Putina