Повезане вести

"Десило се код куће": Мина Наумовић се огласила о незгоди, открила зашто јој је једно око затворено

"Десило се код куће": Мина Наумовић се огласила о незгоди, открила зашто јој је једно око затворено

Мондо 27.12.2024
Водитељка Мина Наумовић је данас објавила слику на Инстаграму која је изазвала пажњу пратилаца. Мина Наумовић Амиџић је данас забринула многе на друштвеним мрежама, када је објавила фотографију на којој се види да је задобила… »
"Сада сам добро": Огласила се жена Огњена Амиџића након што је повредила око - Открила шта се догодило: "Све се десило код…

"Сада сам добро": Огласила се жена Огњена Амиџића након што је повредила око - Открила шта се догодило: "Све се десило код…

Блиц 27.12.2024
Жена Огњена Амиџича, Мина Наумовић, данас је забринула фаноце када је показала да јој је око прекривено завојем. Мина Наумовић се сада огласила и открила како је дошло до повреде ока. - Све се десило код куће. Користила сам… »
"Све се десило код куће..." Мина Наумовић се огласила о незгоди и открила шта се заправо догодило: Направила ми је повреду..

"Све се десило код куће..." Мина Наумовић се огласила о незгоди и открила шта се заправо догодило: Направила ми је повреду..

Курир 27.12.2024
Мина Наумовић Амиџић је данас забринула многе на друштвеним мрежама, када је објавила фотографију на којој се види да је доживела повреду. Она је, наиме, преко једног ока имала газу, а уз фотографију се и нашалила написавши… »
Жена Огњена Амиџића показала повреде на лицу: Мина објавом забринула пратиоце

Жена Огњена Амиџића показала повреде на лицу: Мина објавом забринула пратиоце

Мондо 27.12.2024
Наумовићева се огласила путем друштвене мреже Инстаграм из свог дома и открила да је повређена, али није прецизирала о чему је реч. Мина Наумовић, супруга Огњена Амиџића, веома је активна на Инстаграму, где редовно објављује… »
Мина Наумовић забринула фанове! Жена Огњена Амиџића са повезом преко ока поручила: "Неће она нигде!"

Мина Наумовић забринула фанове! Жена Огњена Амиџића са повезом преко ока поручила: "Неће она нигде!"

Телеграф 27.12.2024
Препоручујемо. Водитељка Мина Амиџић (екс Наумовић), супруга познатог водитеља Огњена Амиџића, изазвала је пажњу својих пратилаца на Инстаграму након што је објавила фотографију на којој носи повез преко ока. Иако није… »

Вести дана »