Povezane vesti
"Desilo se kod kuće": Mina Naumović se oglasila o nezgodi, otkrila zašto joj je jedno oko zatvoreno
Mondo pre 1 dan
Voditeljka Mina Naumović je danas objavila sliku na Instagramu koja je izazvala pažnju pratilaca. Mina Naumović Amidžić je danas zabrinula mnoge na društvenim mrežama, kada je objavila fotografiju na kojoj se vidi da je zadobila povredu oka… »
"Sada sam dobro": Oglasila se žena Ognjena Amidžića nakon što je povredila oko - Otkrila šta se dogodilo: "Sve se desilo…
Blic pre 1 dan
Žena Ognjena Amidžiča, Mina Naumović, danas je zabrinula fanoce kada je pokazala da joj je oko prekriveno zavojem. Mina Naumović se sada oglasila i otkrila kako je došlo do povrede oka. - Sve se desilo kod kuće. Koristila sam neki serum za lice… »
"Sve se desilo kod kuće..." Mina Naumović se oglasila o nezgodi i otkrila šta se zapravo dogodilo: Napravila mi je povredu..
Kurir pre 1 dan
Mina Naumović Amidžić je danas zabrinula mnoge na društvenim mrežama, kada je objavila fotografiju na kojoj se vidi da je doživela povredu. Ona je, naime, preko jednog oka imala gazu, a uz fotografiju se i našalila napisavši: "Neće ona niđe"… »
Žena Ognjena Amidžića pokazala povrede na licu: Mina objavom zabrinula pratioce
Mondo pre 1 dan
Naumovićeva se oglasila putem društvene mreže Instagram iz svog doma i otkrila da je povređena, ali nije precizirala o čemu je reč. Mina Naumović, supruga Ognjena Amidžića, veoma je aktivna na Instagramu, gde redovno objavljuje detalje iz… »
Mina Naumović zabrinula fanove! Žena Ognjena Amidžića sa povezom preko oka poručila: "Neće ona nigde!"
Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Voditeljka Mina Amidžić (ex Naumović), supruga poznatog voditelja Ognjena Amidžića, izazvala je pažnju svojih pratilaca na Instagramu nakon što je objavila fotografiju na kojoj nosi povez preko oka. Iako nije otkrila detalje o tome… »
Vesti dana »
(Video) Potresne scene: Deda Mraz nepomično leži na betonu posle stravičnog pada, ljudi sklanjali decu i trčali da mu pomognu
Blic pre 4 satijoš 3 povezane
Zapela mu brada, pa presekao uže i pao sa 13 metara visine! Detalji užasa na novogodišnjem vašaru u Beogradu: Lekari se bore za život animatora u kostimu Deda Mraza
Blic pre 3 minutajoš 2 povezane
Pojas Gaze: Izrael saopštio da je završena operacija protiv Hamasa u bolnici na severu
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
"Bio si Poziv koji se ne propušta je moja priča iz života": Ceca Ražnatović sve priznala na koncertu: Nastao haos
Blic pre 4 satijoš 2 povezane