Povezane vesti
Ovo je Snežana o kojoj priča cela Srbija FOTO
B92 pre 1 dan
Nesvakidašnji bilbord osvanuo je u Preljini kraj Čačka posvećen Snežani Novaković, koja posle 45 godina revnosnog i odanog rada odlazi u zasluženu penziju. Ova slika obišla je Srbiju i pobrala je divne komentare. Oduševljenje samim činom njenih… »
Snežana za odlazak u penziju dobila bilbord sa svojim likom! O ovom nesvakidašnjem gestu priča cela Srbija
Mondo pre 1 dan
Jedan nesvakidašnji gest stiže iz Čačka. Nesvakidašnji bilbord osvanuo je u Preljini kraj Čačka posvećen Snežani Novaković koja posle 45 godina revnosnog i odanog rada odlazi u zasluženu penziju. Ova slika obišla je Srbiju i pobrala je divne… »
Oglasila se Snežana o kojoj priča cela Srbija: Buduća penzionerka zaprepašćena zbog bilborda sa svojim likom
Telegraf pre 1 dan
Teme za vas. Nesvakidašnji bilbord osvanuo je u Preljini kraj Čačka posvećen Snežani Novaković koja posle 45 godina revnosnog i odanog rada odlazi u zasluženu penziju. Ova slika obišla je Srbiju i pobrala je divne komentare. Oduševljenje samim… »
Pronašli smo Snežanu o kojoj priča čitava Srbija: Buduća penzionerka iz Čačka ostala bez teksta kad je videla bilbord sa…
RINA pre 1 dan
Pronašli smo Snežanu o kojoj priča čitava Srbija: Buduća penzionerka iz Čačka ostala bez teksta kad je videla bilbord sa svojim likom, divan gest kolega zauvek će pamtiti (FOTO) Čačak - Nesvakidašnji bilbord osvanuo je u Preljini kraj Čačka… »
Koleginicu Snežanu preko bilborda ispratile u penziju kolege iz kompanije „Sloboda” u Čačku
Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
„Onog trenutka kada sam videla bilbord, nisam znala ništa, imala sam poseban i prelep sećaj, jer su mi to posvetile moje drage koleginice i kolege iz kompanije֨”, rekla je Snežana Novaković buduća penzionerka. Kolege iz kompanije „Sloboda” u… »
Vesti dana »
Studenti odali poštu stradalima, najavili protest za Novu godinu – sve više glumaca pruža podršku (UŽIVO)
Novi magazin pre 6 satijoš 17 povezanih
Tužilaštvo: Nenad Nešić primio milion konvertibilnih maraka mita
Radio 021 pre 1 satjoš 25 povezanih
Putin Tokajevu izjavio saučešće zbog gubitaka života u avionskoj nesreći
Euronews pre 2 satajoš 17 povezanih