Povezane vesti

“Ne radim više, završio sam!” Željko Vasić spustio mikrofon i doneo odluku da više ne nastupa

“Ne radim više, završio sam!” Željko Vasić spustio mikrofon i doneo odluku da više ne nastupa

Vesti online pre 1 dan
Poznati pevač Željko Vasić nedavno je u jednom podkastu podelio iskustvo koje ga je navelo da prestane s nastupima na popularnim beogradskim splavovima. Kako je ispričao, ključni trenutak dogodio se tokom zajedničkog nastupa sa koleginicom Danijelom… »
Posle ovoga više nikad nije pevao na splavovima: Prekinuo nastup s Danijelom Vranić, gazda ga zvao da se vrati

Posle ovoga više nikad nije pevao na splavovima: Prekinuo nastup s Danijelom Vranić, gazda ga zvao da se vrati

Mondo pre 1 dan
Pevač Željko Vasić otkrio šta se dešavalo kada je spustio mikrofon usred nastupa na splavu. Pevač Željko Vasić nedavno je otkrio zbog čega je prestao da nastupa na beogradskim splavovima. Gostujući u jednom podkastu prisetio se tačnog trenutka… »
"Ostavio sam mikrofon: I rekao:'završio sam'" Željko Vasić nakon nastupa sa Danijelom Vranić nikada više nije nastupao na…

"Ostavio sam mikrofon: I rekao:'završio sam'" Željko Vasić nakon nastupa sa Danijelom Vranić nikada više nije nastupao na…

Blic pre 1 dan
Pevač Željko Vasić nedavno je otkrio zbog čega je prestao da nastupa na beogradskim splavovima. Željko Vasić se tada prisetio nastupa sa koleginivom Danijelom Vranić i situacije koju je tada doživeo. - To je bio vrlo popularan splav. Imao sam… »
Poznati pevač o nastupu na splavu sa Danijelom Vranić: „Rekao sam joj da ne mogu ovo više i otišao“

Poznati pevač o nastupu na splavu sa Danijelom Vranić: „Rekao sam joj da ne mogu ovo više i otišao“

Nova pre 1 dan
: Željko Vasić prisetio se jedne neugodne situacije na prestoničkom splavu kada je nastupao sa folkerkom Danijelom Vranić. Danijela je svojevremeno važila za „kraljicu splavova“, a njeni nastupi su bili posećeni kako zbog hitova koje je tada… »
Željko Vasić o situaciji s Danijelom Vranić na splavu: Do detalja objasnio šta se dešavalo pa je odlučio da ode s…

Željko Vasić o situaciji s Danijelom Vranić na splavu: Do detalja objasnio šta se dešavalo pa je odlučio da ode s…

Kurir pre 1 dan
Željko Vasić povukao se iz medija, ali na nastupima je redovan. Pevač je nedavno u jednom potkastu do detalja opisao zašto je prestao da peva na splavovima. - To je bio vrlo popularan splav. Imao sam nastup s Danijelom Vranić. I brate moj sve isto… »

Vesti dana »