Povezane vesti
Grad Zaječar dodeljuje jednokratnu pomoć u ogrevu izbeglim i interno raseljenim licima
Glas Zaječara 27.12.2024
Komisije za izbor korisnika pomoći za kupovinu ogrevnog drveta sa prevozom za najugroženije porodice izbeglica i interno raseljenih lica sa boravištem na teritoriji grada Zaječara, raspisala je javni poziv za podnošenje zahteva za dodelu pomoći. Pravo na… »
Grad Zaječar dodeljuje pakete hrane najugroženijim porodicama izbeglih i interno raseljenih lica – Poziv otvoren
Glas Zaječara 27.12.2024
Komisija za izbor korisnika za dodelu pomoći u vidu paketa hrane namenjene za najugroženije porodice izbeglih i interno raseljenih lica koja imaju boravište na području grada Zaječara, raspisala je javni poziv za podnošenje zahteva za dodelu pomoći… »
Vesti dana »

Ovako je Tramp Saznao da je Kirk umro: "Mislim da sam ja taj koji mu je saopštio, bio je to težak dan"
Blic pre 12 minutajoš 59 povezanih

Upravo na blic TV: Cene ogreva rastru, struja skuplja od 1. Oktobra: Kako da nam grejanje ove zime bude jeftinije
Blic pre 12 minutajoš 20 povezanih

Dok procenjuju čiji su dronovi završili u Poljskoj: Nato pokreće operaciju "Istočni stražar"
Večernje novosti pre 2 satajoš 29 povezanih

Protest zborova Novog Sada ispred zgrade pravosudnih organa povodom saslušanja policajca
Novi magazin pre 5 satijoš 6 povezanih