Povezane vesti
Imam 36 godina, milionerka sam i u ovo treba prvo da investirate da biste zaradili veliki novac
Nova 27.12.2024
: Tes Versmit morala je mnogo puta da pokuša i pogreši pre nego što je naučila kako da dobro i "pametno" investira. Osnivačica kompanije „Wealth with Tess“, danas 36-godišnjakinja, počela je da ulaže sredinom svojih 20-ih godina, ali je odmah… »
Od "devojke iz komšiluka" do milionerke sa 36 godina: Ovo je njen savet kako da se obogatite
Blic 27.12.2024
Tes Versmit je morala da nauči o investiranju kao većina ljudi, kroz pokušaje i greške. Tridesetšestogodišnja osnivačica "Wealth with Tess" počela je da investira u svojim srednjim dvadesetim, ali je odmah napravila grešku. Nesigurna šta da radi… »
Od obične devojke do milionerke sa 36 godina, ovo je njen savet broj 1 kako da uložite novac i profitirate
Telegraf 27.12.2024
Teme za vas. Tes Versmit je morala da nauči o investiranju kao većina ljudi — kroz pokušaje i greške. Tridesetšestogodišnja osnivačica "Wealth with Tess" počela je da investira u svojim srednjim dvadesetim, ali je odmah napravila grešku… »
Vesti dana »

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Pravda pre 1 satjoš 35 povezanih

Prikazane fotografije zvučnog topa; Dačić u novom pokušaju gašenja požara
Al Jazeera pre 3 satajoš 22 povezane

Prosvetari ispred ministarsva, RTS-a i sindikata: Došli smo po odgovor, gde ste?
N1 Info pre 1 satjoš 31 povezana

Žandarm tvrdi za Danas: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu
Danas pre 9 satijoš 14 povezanih

Sada je sve poznato: Evo gde i kada je sahrana Andrije Delibašića
Večernje novosti pre 3 satajoš 48 povezanih