Povezane vesti
Uručeno 27 ugovora o dodeli grantova u opremi
Jug press 27.12.2024
LESKOVAC U toku je realizacija dva projekta „Pomoć pri zapošljavanju i samozapošljavanju ugroženih grupa“ i „Inkluzija i ekonomsko osnaživanje na Zapadnom Balkanu“ koju zajednički sprovode Grad Leskovac i nemačka organizacija Help. Podržano je 27… »
Grad Leskovac i HELP podelili 27 ugovora o dodeli grantova u opremi
ROMinfomedia 27.12.2024
Grad Leskovac i nemačka organizacija Help realizuju dva projekta „Pomoć pri zapošljavanju i samozapošljavanju ugroženih grupa“ i „Inkluzija i ekonomsko osnaživanje na Zapadnom Balkanu“ u okviru kojih je u trenutnoj fazi podržano 27 korisnika i njima je… »
Podrška za 20 delatnosti: Projekat „Pomoć pri zapošljavanju ugroženih grupa“ u Kraljevu
Večernje novosti 27.12.2024
U okviru projekta „Pomoć pri zapošljavanju i samozapošljavanju ugroženih grupa“ koji finasiraju Švedska vlada preko Agencije za međunarodni razvoj i saradnju „Sida“ i Grad Kraljevo, a realizuje humanitarna rganizacija „Help“ u saradnji sa lokalnom… »
Uručeno 27 ugovora o dodeli grantova u opremi
Stav.life 27.12.2024
Grad Leskovac i nemačka organizacija Help realizuju dva projekta „Pomoć pri zapošljavanju i samozapošljavanju ugroženih grupa“ i „Inkluzija i ekonomsko osnaživanje na Zapadnom Balkanu“ u okviru kojih je u trenutnoj fazi podržano Danas je u okviru dva… »
Vesti dana »

Pešić žestoko odgovorio na kritike: Neuspešni analitičari i "tviter novinari" omalovažavaju i izmišljaju izjave!
Kurir pre 26 minutajoš 20 povezanih

Sinančević nije uspeo da se plasira u finale na Svetskom prvenstvu, izmaklo za 21 centimentar: Nije bio moj dan, očekivao sam mnogo više
Dnevnik pre 16 minutajoš 18 povezanih

Snažan zemljotres pogodio Kamčatku, izdato upozorenje za cunami
Radio 021 pre 21 minutajoš 12 povezanih

"Ja ću se pobrinuti za to": Oglasila se udovica Čarlija Kirka: Nemaš pojima kakvu si vatru zapalio u ovoj ženi, niko nikada neće zaboraviti ime mog muža!
Blic pre 56 minutajoš 9 povezanih

Srpska lista u ponoć počela izbornu kampanju, Elek: "Glas za Srpsku listu je glas za opstanak srpskog naroda"
Telegraf pre 2 satajoš 6 povezanih