Povezane vesti
Pevačica silovana kad je imala 14 godina, ljubav pronašla pored 30 godina starijeg kompozitora: Dobili su bebu
Telegraf 27.12.2024
Preporučujemo. Pevačica Zorana Simeunović doživela je tešku traumu još kado devojčica, kada je bila silovana, o čemu je javno govorila. Zorana je nedavno smogla snage da govori o traumi koja je ostavila pečat na njen život. - Ja nisam jedina kojoj se to… »
"Nosiću tu traumu dok sam živa": Naša pevačica bila silovana sa 14 godina, a sreću je pronašla kraj 30 godina starijeg…
Blic 27.12.2024
Pevačica Zorana Simeunović otvoreno je govorila o teškom životu i traumi koju je doživela kada je kao devojčica bila silovana. Zorana je tada smogla snage da govori o traumi koja je ostavila pečat na njen život. - Ja nisam jedina kojoj se to desilo… »
Vesti dana »
Zašto Srbija uzima 5% NIS-a? Evo zašto će nam MOL prepustiti udeo u vlasništvu: "Blokiraćemo odluke sa kojima se ne slažemo"
Blic pre 1 satjoš 32 povezane
Kina potvrdila da je dobila ponudu od Trampa da se pridruži Odboru za mir
N1 Info pre 2 minutajoš 19 povezanih
RHMZ: Košava najjača za vikend, jače padavine očekuju se od 25. januara
Insajder pre 52 minutajoš 18 povezanih
Hronologija tragedije: Kako je došlo do sudara vozova u Španiji i zašto nesreću opisuju kao "zaista čudnu"
Euronews pre 2 minutajoš 17 povezanih
Poreska uprava: Ističe rok za prijavu prihoda frilensera za četvrti kvartal 2025. godine
Serbian News Media pre 47 minutajoš 15 povezanih