Povezane vesti
Pevačica silovana kad je imala 14 godina, ljubav pronašla pored 30 godina starijeg kompozitora: Dobili su bebu
Telegraf 27.12.2024
Preporučujemo. Pevačica Zorana Simeunović doživela je tešku traumu još kado devojčica, kada je bila silovana, o čemu je javno govorila. Zorana je nedavno smogla snage da govori o traumi koja je ostavila pečat na njen život. - Ja nisam jedina… »
Naša pevačica bila silovana sa 14 godina, danas ima dete sa 30 godina starijim kompozitorom! Horor koji je preživela ne…
Kurir 27.12.2024
Pevačica Zorana Simeunović otvoreno je govorila o teškom životu i traumi koju je doživela kada je kao devojčica bila silovana. Zorana je tada smogla snage da govori o traumi koja je ostavila pečat na njen život. - Ja nisam jedina kojoj se to… »
"Nosiću tu traumu dok sam živa": Naša pevačica bila silovana sa 14 godina, a sreću je pronašla kraj 30 godina starijeg…
Blic 27.12.2024
Pevačica Zorana Simeunović otvoreno je govorila o teškom životu i traumi koju je doživela kada je kao devojčica bila silovana. Zorana je tada smogla snage da govori o traumi koja je ostavila pečat na njen život. - Ja nisam jedina kojoj se to… »
Vesti dana »

Prikazane fotografije zvučnog topa; Dačić u novom pokušaju gašenja požara
Al Jazeera pre 2 satajoš 22 povezane

Prosvetari, studenti i deo radnika RTS-a protestovali ispred zgrade Javnog servisa, širom Srbije tišina i odavanje pošte za stradale u padu nadstrešnice
RTV pre 57 minutajoš 30 povezanih

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 9 satijoš 14 povezanih

Tragedija na koju FSS nije mogao da ćuti: Moćna poruka nakon smrti čuvenog fudbalera!
Hot sport pre 4 satijoš 48 povezanih