Povezane vesti

Košarkaši Partizana pred duel sa Fenerbahčeom poručili: Udomite pse iz azila

Košarkaši Partizana pred duel sa Fenerbahčeom poručili: Udomite pse iz azila

Radio 021 27.12.2024
Košarkaši Partizana Mozzart Bet večeras od 20.30 časova igraju protiv Fenerbahčea u 18. kolu Evrolige a pre utakmice su poslali poruku o važnosti udomljavanja pasa iz azila. Pred kraj treninga uoči večerašnje utakmice, crno-bele su posetili… »
Vlade Đurović poručio crno-belima pred Fenerbahče: "Ako Partizan izgubi, ja ne vidim šta oni tu još mogu"

Vlade Đurović poručio crno-belima pred Fenerbahče: "Ako Partizan izgubi, ja ne vidim šta oni tu još mogu"

Telegraf 27.12.2024
Preporučujemo. Večeras nas očekuje dupli "srpski" program u Evroligi, pošto u isto vreme od 20.30 časova igraju i Partizan protiv Fenerbahčea i Crvena zvezda gostuje Barseloni u okviru 18. kola. Biće tu dosta kvalitetne košarke, koju je nekako po… »
Vlade Đurović posebno udario na jednog košarkaša Zvezde: "Nervira me Nedović, stalno neke povrede"

Vlade Đurović posebno udario na jednog košarkaša Zvezde: "Nervira me Nedović, stalno neke povrede"

Telegraf 27.12.2024
Preporučujemo. Košarkaši Crvene zvezde večeras će zaigrati utakmicu 18. kola Evrolige protiv Barselone na gostovanju, a ona bi mogla da bude vrlo važna kada se bude podvlačila poslednja crta u borbi za mesta u plej-ofu i plej-inu, pošto oba tima… »
"Već me nervira Nemanja Nedović": Slavni srpski trener pecnuo košarkaša Crvene zvezde!

"Već me nervira Nemanja Nedović": Slavni srpski trener pecnuo košarkaša Crvene zvezde!

Mondo 27.12.2024
Iskusni bek Nemanja Nedović trebalo bi da ima veću ulogu u Zvezdi, kaže Vlade Đurović. Legendarni srpski trener Vlade Đurović analizorao je situaciju u Crvenoj zvezdi i tom prilikom hvalio jednog, a kritikovao dvojicu igrača koje ove sezone ima na… »
Pružite im dom, a oni će vama ljubav: Crno-beli ugostili pse iz prihvatilišta FOTO

Pružite im dom, a oni će vama ljubav: Crno-beli ugostili pse iz prihvatilišta FOTO

B92 27.12.2024
KK Partizan, JKP "Veterina Beograd" i Fondacija Mozzart poslali važnu poruku o odgovornom vlasništvu. Na treningu KK Partizan, uoči važnog evroligaškog duela protiv Fenerbahčea, glavne zvezde bili su Brena i Bred Pit! Na ova imena odazivaju se dva… »
Pružite im dom, a oni će vama ljubav: Crno-beli ugostili pse iz prihvatilišta

Pružite im dom, a oni će vama ljubav: Crno-beli ugostili pse iz prihvatilišta

Telegraf 27.12.2024
Vesti sa naslovne. KK Partizan, JKP "Veterina Beograd" i Fondacija Mozzart poslali važnu poruku o odgovornom vlasništvu Na treningu KK Partizan, uoči važnog evroligaškog duela protiv Fenerbahčea, glavne zvezde bili su Brena i Bred Pit! Na ova imena… »

Vesti dana »