Повезане вести

Кошаркаши Партизана пред дуел са Фенербахчеом поручили: Удомите псе из азила

Кошаркаши Партизана пред дуел са Фенербахчеом поручили: Удомите псе из азила

Радио 021 27.12.2024
Кошаркаши Партизана Моззарт Бет вечерас од 20.30 часова играју против Фенербахчеа у 18. колу Евролиге а пре утакмице су послали поруку о важности удомљавања паса из азила. Пред крај тренинга уочи вечерашње утакмице, црно-беле… »
Владе Ђуровић посебно ударио на једног кошаркаша Звезде: "Нервира ме Недовић, стално неке повреде"

Владе Ђуровић посебно ударио на једног кошаркаша Звезде: "Нервира ме Недовић, стално неке повреде"

Телеграф 27.12.2024
Препоручујемо. Кошаркаши Црвене звезде вечерас ће заиграти утакмицу 18. кола Евролиге против Барселоне на гостовању, а она би могла да буде врло важна када се буде подвлачила последња црта у борби за места у плеј-офу и… »
Владе Ђуровић поручио црно-белима пред Фенербахче: "Ако Партизан изгуби, ја не видим шта они ту још могу"

Владе Ђуровић поручио црно-белима пред Фенербахче: "Ако Партизан изгуби, ја не видим шта они ту још могу"

Телеграф 27.12.2024
Препоручујемо. Вечерас нас очекује дупли "српски" програм у Евролиги, пошто у исто време од 20.30 часова играју и Партизан против Фенербахчеа и Црвена звезда гостује Барселони у оквиру 18. кола. Биће ту доста квалитетне кошарке… »
"Већ ме нервира Немања Недовић": Славни српски тренер пецнуо кошаркаша Црвене звезде!

"Већ ме нервира Немања Недовић": Славни српски тренер пецнуо кошаркаша Црвене звезде!

Мондо 27.12.2024
Искусни бек Немања Недовић требало би да има већу улогу у Звезди, каже Владе Ђуровић. Легендарни српски тренер Владе Ђуровић анализорао је ситуацију у Црвеној звезди и том приликом хвалио једног, а критиковао двојицу играча које… »
Пружите им дом, а они ће вама љубав: Црно-бели угостили псе из прихватилишта ФОТО

Пружите им дом, а они ће вама љубав: Црно-бели угостили псе из прихватилишта ФОТО

Б92 27.12.2024
КК Партизан, ЈКП "Ветерина Београд" и Фондација Моззарт послали важну поруку о одговорном власништву. На тренингу КК Партизан, уочи важног евролигашког дуела против Фенербахчеа, главне звезде били су Брена и Бред Пит! На ова… »
Пружите им дом, а они ће вама љубав: Црно-бели угостили псе из прихватилишта

Пружите им дом, а они ће вама љубав: Црно-бели угостили псе из прихватилишта

Телеграф 27.12.2024
Вести са насловне. КК Партизан, ЈКП "Ветерина Београд" и Фондација Моззарт послали важну поруку о одговорном власништву На тренингу КК Партизан, уочи важног евролигашког дуела против Фенербахчеа, главне звезде били су Брена и… »

Вести дана »