Povezane vesti
"Sloba i mira su bolesni ljudi, Srbija sa njima neće imati sreće!" Proročanske reči prijatelja Miloševića: Dao Miri prvi…
Kurir 27.12.2024
Miroslav Todorović Šera, beogradski advokat i nekadašnji sudija u Palati pravde bio je dobar prijatelj sa najmoćnijim bračnim parom u Srbiji devedesetih, Slobodanom Miloševićem i Mirom Marković, a to prijateljstvo ga je umalo koštalo glave. "Jako dobro… »
"Sloba i Mira su bolesni, Srbija neće imati sreće": Proročanske reči čuvenog adokata, ove reči je skupo platio
Telegraf 27.12.2024
Preporučujemo. "Prvo su mi razbili koleno, bol je bio toliki kao da mi je celo telo eksplodiralo. Onda kada sam klekao glavom su mi udarali u cigle". Ovako je čuveni advokat Miroslav Šera Todorović prepičao šta je doživeo na dan ubistva Slavka Ćuruvije… »
Vesti dana »

Pred nama je oblačan dan: Evo gde će i kada padati kiša, u Beogradu osetno hladnije
Telegraf pre 2 satajoš 4 povezane

"Sastanak Putina i Zelenskog? Ne znam" Tramp uporedio predsednike Rusije i Ukrajine sa decom: "Mrze se i počinju da se koškaju"
Kurir pre 2 satajoš 4 povezane

Od jutra gužve na Batrovcima Putnička vozila čekaju na prelaz dva sata, kamioni 60 minuta
Dnevnik pre 2 minutajoš 2 povezane

Roditelji zaista imaju omiljeno: Dete?! Psiholog otkriva: Mnogi prave veliku grešku, a da toga nisu svesni
Blic pre 16 minutajoš 1 povezana