Povezane vesti
Prodata kuća iz kultnog filma "Sam u kući": Novi vlasnik platio čak 5 miliona $, a na oglas nema ko nije kliknuo
Kurir 27.12.2024
Kuća iz legendarnog filma „ Sam u kući“ u kojem je glumio Mekoli Kalkin, prodata je za više od pet miliona dolara. Ovo je kuća čiji je eksterijer korišćen za prikaz doma porodice Mekalister u filmovima iz 1990-ih „Sam u kući“ i „Sam u kući 2: Izgubljeni… »
Prodata najomiljenija kuća na svetu: Kupac nekretninu iz filma "Sam u kući" platio pet miliona dolara
Blic 27.12.2024
Kuća iz legendarnog filma „Sam u kući“ u kojem je glumio Mekoli Kalkin, prodata je za više od pet miliona dolara. Ovo je kuća čiji je eksterijer korišćen za prikaz doma porodice Mekalister u filmovima iz 1990-ih „Sam u kući“ i „Sam u kući 2: Izgubljeni u… »
Vesti dana »

Nato podigao lovce Nemački Jurofajteri i švedski Gripeni krenuli na ruski avion!
Alo pre 56 minutajoš 25 povezanih

Spremite kišobrane, jesen donosi haos Objavljena precizna vremenska prognoza! Evo kada kreće smrzavanje
Alo pre 31 minutajoš 55 povezanih

FOTO, VIDEO: Generalni štrajk u Italiji u znak podrške Gazi, blokade širom zemlje
Radio 021 pre 4 satijoš 12 povezanih

”Najverovatnije će doći do novog odlaganja sankcija” Analitičar ocenio: Izlazak Gasproma iz NIS-a ne menja vlasničku strukturu
Dnevnik pre 3 satajoš 24 povezane