Povezane vesti
"Vratiću se jači": Jamal posle povrede
Večernje novosti pre 1 dan
Fudbaler Barselone Lamin Jamal, koji će zbog povrede desnog skočnog zgloba biti van terena nekoliko nedelja, rekao je da proces oporavka ide prema planu i da će se "vratiti još jači". FOTO: Tanjug/AP - U procesu sam oporavka i siguran sam da ću se… »
Jamal: Posle povrede ću se vratiti još jači
Sportski žurnal pre 1 dan
Katalonski klub je procenio da će odsustvovati sa terena tri do četiri nedelje. Fudbaler Barselone Lamin Jamal, koji će zbog povrede desnog skočnog zgloba biti van terena nekoliko nedelja, rekao je danas da proces oporavka ide prema planu i da će se… »
Jamal: "Vratiću se jači nego ikada"
B92 pre 1 dan
Fudbaler Barselone Lamin Jamal, koji će zbog povrede desnog skočnog zgloba biti van terena nekoliko nedelja, rekao je da proces oporavka ide prema planu i da će se "vratiti još jači". "U procesu sam oporavka i siguran sam da ću se vratiti bolji i sa… »
Vesti dana »
(Video) Potresne scene: Deda Mraz nepomično leži na betonu posle stravičnog pada, ljudi sklanjali decu i trčali da mu pomognu
Blic pre 3 satajoš 3 povezane
(Video) Agonija nekoliko sekundi pre pada sa 13 metara! Ovako se animator obučen u Deda Mraza borio da ostane vezan za uže na zgradi u Beogradu: Deca i roditelji sve gledali u neverici
Blic pre 30 minutajoš 2 povezane
Pojas Gaze: Izrael saopštio da je završena operacija protiv Hamasa u bolnici na severu
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
"Bio si Poziv koji se ne propušta je moja priča iz života": Ceca Ražnatović sve priznala na koncertu: Nastao haos
Blic pre 3 satajoš 2 povezane