Povezane vesti

Obradović: Ponosan sam na igrače!

Obradović: Ponosan sam na igrače!

Sportski žurnal pre 2 dana
Partizan je na svom terenu u Beogradu pobedio Fenerbahče 90:81, u 18. kolu Evrolige. Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je da je ponosan na igru svoje ekipe u večerašnjoj pobedi protiv Fenerbahčea u Evroligi, zbog motivisane igre… »
Obradović: Odigrali smo veoma motivisano, ponosan sam na igrače

Obradović: Odigrali smo veoma motivisano, ponosan sam na igrače

Danas pre 2 dana
Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je da je ponosan na igru svoje ekipe u večerašnjoj pobedi protiv Fenerbahčea u Evroligi, zbog motivisane igre svojih igrača. – Prva utakmica protiv Fenerbahčea je bila jedina utakmica u prvom… »
Karlik: "Ludo je kako možemo da odigramo - treba da namestimo glave" VIDEO

Karlik: "Ludo je kako možemo da odigramo - treba da namestimo glave" VIDEO

B92 pre 2 dana
Karlik Džons, košarkaš Partizana, sumirao je utiske posle pobede Partizana nad Fenerbahčeom (90:81) u meču 18. kola Evrolige. "Sjajna utakmica, velika pobeda. Bila nam je, kao timu, potrebna baš ovakva. Oni su jedini tim koji nas je baš ubedljivo… »
Obradović o studentima: Sve što sam rekao stojim iza toga!

Obradović o studentima: Sve što sam rekao stojim iza toga!

Sport klub pre 1 dan
Trener košarkaša Partizana Željko Obradović je posle večerašnje utakmice Evrolige protiv Fenerbahčea deo konferencije za novinare posvetio temi koja je protekluh mesec dana aktuelna u Srbiji - protestima studenata. Trofejni stručnjak je dan ranije… »
Obradović posle velike pobede Partizana govorio o studentima: „Stojim iza svega što sam rekao“

Obradović posle velike pobede Partizana govorio o studentima: „Stojim iza svega što sam rekao“

Nova pre 1 dan
: Željko Obradović, trener Partizana, govorio je o podršsci studentima nakon meča protiv Fenerbahčea (90:81). „Svako će da tumači na svoj način. Ja mislim kada se pogleda taj video sve mu je jasno, ne treba ništa da se objašnjava. Rekao sam od… »
Željkova burna konferencija: "Jedini način je da prestanem da dajem intervjue"

Željkova burna konferencija: "Jedini način je da prestanem da dajem intervjue"

Sportske.net pre 1 dan
Trener Partizana Željko Obradović održao je opširnu konferenciju za štampu posle velikog trijumfa njegovog tima protiv Fenerbahčea. Košarkaši Partizana pobedili su Fenerbahče u prepunoj "Beogradskoj areni" rezultatom 90:81, u utakmici 18. kola… »
Situacija je alarmantna, politika me ne zanima: Obradović imao sadržajnu konferenciju nakon trijumfa! (video)

Situacija je alarmantna, politika me ne zanima: Obradović imao sadržajnu konferenciju nakon trijumfa! (video)

Hot sport pre 1 dan
Zanimljivo na konferenciji! Košarkaši Partizana slavili su protiv ekipe Fenerbahčea rezultatom 90:81 i tako prekinuli niz par mečeva bez pobede u svim takmičenjima. Nakon meča, Željko Obradović je držao opširnu konferenciju. „Jedina loša… »
Željko Obradović digao ton: Ja prvi verujem u to, ali menjamo plan - nije humano!

Željko Obradović digao ton: Ja prvi verujem u to, ali menjamo plan - nije humano!

Mondo pre 1 dan
Željko Obradović je izneo prve impresije posle pobede nad Fenerbahčeom. Partizan je slavio u Beogradskoj areni i pobedio je Fenerbahče 90:81. Posle velikog trijumfa medijima se obratio i trener Željko Obradović, bio je zadovoljan igrom svog tima, a… »
Komična scena na konferenciji Fenera posle jedinog pitanja: Pomoćnik Jasikevičijusa napravio šou odgovorom

Komična scena na konferenciji Fenera posle jedinog pitanja: Pomoćnik Jasikevičijusa napravio šou odgovorom

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Košarkaši Partizana pobedili su u 18. kolu Evrolige Fenerbače sa 90:81, a posle meča je trener Željko Obradović bio izuzetno zadovoljan igrom svog tima. Na utakmici je isključen Šarunas Jasikevičijus tokom četvrte deonice, pa… »

Vesti dana »