Povezane vesti

Obradović: Ponosan sam na igrače!

Obradović: Ponosan sam na igrače!

Sportski žurnal 27.12.2024
Partizan je na svom terenu u Beogradu pobedio Fenerbahče 90:81, u 18. kolu Evrolige. Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je da je ponosan na igru svoje ekipe u večerašnjoj pobedi protiv Fenerbahčea u Evroligi, zbog motivisane igre… »
Obradović: Odigrali smo veoma motivisano, ponosan sam na igrače

Obradović: Odigrali smo veoma motivisano, ponosan sam na igrače

Danas 27.12.2024
Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je da je ponosan na igru svoje ekipe u večerašnjoj pobedi protiv Fenerbahčea u Evroligi, zbog motivisane igre svojih igrača. – Prva utakmica protiv Fenerbahčea je bila jedina utakmica u prvom… »
Karlik: "Ludo je kako možemo da odigramo - treba da namestimo glave" VIDEO

Karlik: "Ludo je kako možemo da odigramo - treba da namestimo glave" VIDEO

B92 27.12.2024
Karlik Džons, košarkaš Partizana, sumirao je utiske posle pobede Partizana nad Fenerbahčeom (90:81) u meču 18. kola Evrolige. "Sjajna utakmica, velika pobeda. Bila nam je, kao timu, potrebna baš ovakva. Oni su jedini tim koji nas je baš ubedljivo… »
Obradović o studentima: Sve što sam rekao stojim iza toga!

Obradović o studentima: Sve što sam rekao stojim iza toga!

Sport klub 27.12.2024
Trener košarkaša Partizana Željko Obradović je posle večerašnje utakmice Evrolige protiv Fenerbahčea deo konferencije za novinare posvetio temi koja je protekluh mesec dana aktuelna u Srbiji - protestima studenata. Trofejni stručnjak je dan ranije… »
Obradović posle velike pobede Partizana govorio o studentima: „Stojim iza svega što sam rekao“

Obradović posle velike pobede Partizana govorio o studentima: „Stojim iza svega što sam rekao“

Nova 27.12.2024
: Željko Obradović, trener Partizana, govorio je o podršsci studentima nakon meča protiv Fenerbahčea (90:81). „Svako će da tumači na svoj način. Ja mislim kada se pogleda taj video sve mu je jasno, ne treba ništa da se objašnjava. Rekao sam od… »
Željkova burna konferencija: "Jedini način je da prestanem da dajem intervjue"

Željkova burna konferencija: "Jedini način je da prestanem da dajem intervjue"

Sportske.net 27.12.2024
Trener Partizana Željko Obradović održao je opširnu konferenciju za štampu posle velikog trijumfa njegovog tima protiv Fenerbahčea. Košarkaši Partizana pobedili su Fenerbahče u prepunoj "Beogradskoj areni" rezultatom 90:81, u utakmici 18. kola… »
Situacija je alarmantna, politika me ne zanima: Obradović imao sadržajnu konferenciju nakon trijumfa! (video)

Situacija je alarmantna, politika me ne zanima: Obradović imao sadržajnu konferenciju nakon trijumfa! (video)

Hot sport 27.12.2024
Zanimljivo na konferenciji! Košarkaši Partizana slavili su protiv ekipe Fenerbahčea rezultatom 90:81 i tako prekinuli niz par mečeva bez pobede u svim takmičenjima. Nakon meča, Željko Obradović je držao opširnu konferenciju. „Jedina loša… »
Željko Obradović digao ton: Ja prvi verujem u to, ali menjamo plan - nije humano!

Željko Obradović digao ton: Ja prvi verujem u to, ali menjamo plan - nije humano!

Mondo 27.12.2024
Željko Obradović je izneo prve impresije posle pobede nad Fenerbahčeom. Partizan je slavio u Beogradskoj areni i pobedio je Fenerbahče 90:81. Posle velikog trijumfa medijima se obratio i trener Željko Obradović, bio je zadovoljan igrom svog tima, a… »
Komična scena na konferenciji Fenera posle jedinog pitanja: Pomoćnik Jasikevičijusa napravio šou odgovorom

Komična scena na konferenciji Fenera posle jedinog pitanja: Pomoćnik Jasikevičijusa napravio šou odgovorom

Telegraf 27.12.2024
Preporučujemo. Košarkaši Partizana pobedili su u 18. kolu Evrolige Fenerbače sa 90:81, a posle meča je trener Željko Obradović bio izuzetno zadovoljan igrom svog tima. Na utakmici je isključen Šarunas Jasikevičijus tokom četvrte deonice, pa… »

Vesti dana »