Povezane vesti
Egzekutori satima nadgledali pivceta, pa upali u kuću i izrešetali ga u postelji?! Istražitelji pronašli dokaze protiv…
Kurir pre 1 dan
Nikola Stanković Pivce (27) ubijen je pre devet dana u porodičnoj kuči u Kaluđerici u Beogradu, a opsežnom istragom u petak su uhapšene tri osumnjičene osobe koje se dovode u vezu sa mafijaškom likvidacijom. Iako je na početku delovalo kao da su… »
Satima ga pratili, izbegli psa i nadzorne kamere: Svi detalji likvidacije Nikole Stankovića Pivceta
Mondo pre 3 sata
Nikola Stanković Pivce ubijen u svojoj kući u Kaluđerici na spavanju. Nikola Stanković Pivce (27) ubijen je pre devet dana u porodičnoj kući u Kaluđerici u Beogradu, a opsežnom istragom u petak su uhapšene tri osumnjičene osobe koje se dovode u… »
"Brate moj, legende ne umiru!" Prijatelj likvidiranog Nikole Stankovića Pivceta objavio snimak nakon hapšenja ubica i filmske…
Kurir pre 5 sati
Nikola Stanković Pivce (27) ubijen je drugog dana svoje slave Sveti Nikola, 20. decembra u porodičnoj kući u Kaluđerici u Beogradu. Napadači su te večeri ušli u kuću i izrešetali ga, a potom pobegli. Usledila je opsežna istraga, a kao rezultat… »
Brate moj, legende ne umiru: Posle hapšenja osumnjičenih za ubistvo, drug objavio snimak Nikole Stankovića
Telegraf pre 8 sati
Preporučujemo. Nikola Stanković Pivce (27) ubijen je prošle subote u svom domu u Kaluđerici u 4 sata ujutru. Prijatelji se i dalje opraštaju od ubijenog Nikole, pa je tako jedan od njih objavio snimak na kom se vidi ubijeni Stanković dok vozi auto… »
"Brate moj, legende ne umiru": Dan nakon hapšenja ubica i pucnjave u centru Beograda oglasio se prijatelj ubijenog Pivceta
Blic pre 10 sati
Nikola Stanković Pivce (27) ubijen je 20. decembra u porodičnoj kući u Kaluđerici u Beogradu. Napadači su te večeri ušli u kuću i izrešetali ga, a potom pobegli. Usledila je opsežna istraga, a kao rezultat zajedničke saradnje Višeg javnog… »
Ko je veljko Emreković, osumnjičen za ubistvo Pivceta: Robijao zbog razbojništva, pao u filmskoj poteri u Bulevaru (foto)
Kurir pre 11 sati
Veljko Emreković (26), jedan je od trojice osumnjičenih za ubistvo Nikole Stankovića Pivceta u Kaluđerici, juče je uhapšen u Bulevaru kralja Aleksandra, a odranije je poznat policiji. On je hapšen i 2017. godine zbog razbojništva. Apelacioni sud… »
"Uplašio sam se, rekao sam sebi - daj gas i idi" Svi detalji filmske jurnjave i pucnjave u Bulevaru kralja Aleksandra (foto)
Kurir pre 14 sati
Veljko E., koji je osumnjičen da je 21. decembra u beogradskoj Kaluđerici ubio Nikolu Stankovića Pivceta (27) i ranio Stankovićevu trudnu verenicu T. D. (25) uhapšen je juče u spektakularnoj policijskoj poteri u Bulevaru kralja Aleksandra u… »
Ovo je osumnjičeni za ubistvo Pivceta: Veljko Emreković robijao 5 godina, prilikom hapšenja upucao policajca
Telegraf pre 17 sati
Preporučujemo. Veljko Emreković (26) jedan je od trojice uhapšenih zbog sumnje da su počinili ubistvo Nikole Stankovića Pivceta (27) u Kaluđerici u prošlu subotu oko 4 ujutru. On je "pao" juče u poteri UKP-a u Bulevaru kralja Aleksandra, prilikom… »
"Rekao sam sebi: - daj gas i idi" Svi detalji filmske potere i pucnjave u centru Beograda: "u trenu su se stvorila vozila UKP…
Blic pre 18 sati
Veljko E., koji je osumnjičen da je 21. decembra u beogradskoj Kaluđerici ubio Nikolu Stankovića Pivceta (27) i ranio Stankovićevu trudnu verenicu T. D. (25) uhapšen je juče u spektakularnoj policijskoj poteri u Bulevaru kralja Aleksandra u… »
Osumnjičen da je ubio Pivceta, ranio policajca, "ležao" zbog razbojništva: Ko je Veljko Emreković, uhapšen u filmskoj…
Blic pre 21 sat
Veljko Emerković, koji je u petak, 27. decembra uhapšen u policijskoj poteri u Bulevaru kralja Aleksandra, osumnjičen je za ubistvo Nikole Stankovića Pivceta i od ranije je poznat policiji. Emerković je, kako saznajemo, 2018. godine proglašen krivim… »
Uhapšen još jedan osumnjičeni za ubistvo Nikole Stankovića! Evo gde je policija pronašla trećeg likvidatora
Blic pre 1 dan
U Subotici je večeras uhapšen i trećeosumnjičeni za ubistvo Nikole Stankovića Pivceta u Kaluđerici. Hapšenje je obavljeno od strane UKP, a po nalogu VJT u Beogradu. Podsetimo, Nikola Stanković Pivce ubijen je u subotu, 21. decembra u svojoj… »
Ovo je bio ključ za pronalazak ubica Nikole Stankovića: Policija nedaleko od mesta ubistva pronašla najvažniji trag
Blic pre 1 dan
Nikola Stanković Pivce (27) ubijen u krevetu u spavaćoj sobi u porodičnoj kući u Kaluđerici, a napadači su pobegli automobilom koji je nađen zapaljen. Nezvanično, vozilo koje je u potpunosti izgorelo nađeno je nedaleko od mesta ubistva i to svega… »
Vesti dana »
(Video) Potresne scene: Deda Mraz nepomično leži na betonu posle stravičnog pada, ljudi sklanjali decu i trčali da mu pomognu
Blic pre 4 satijoš 3 povezane
Zapela mu brada, pa presekao uže i pao sa 13 metara visine! Detalji užasa na novogodišnjem vašaru u Beogradu: Lekari se bore za život animatora, koji je bio obučen u Deda Mraza
Blic pre 16 minutajoš 2 povezane
Pojas Gaze: Izrael saopštio da je završena operacija protiv Hamasa u bolnici na severu
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
"Bio si Poziv koji se ne propušta je moja priča iz života": Ceca Ražnatović sve priznala na koncertu: Nastao haos
Blic pre 4 satijoš 2 povezane