Povezane vesti

Egzekutori satima nadgledali pivceta, pa upali u kuću i izrešetali ga u postelji?! Istražitelji pronašli dokaze protiv…

Egzekutori satima nadgledali pivceta, pa upali u kuću i izrešetali ga u postelji?! Istražitelji pronašli dokaze protiv…

Kurir pre 1 dan
Nikola Stanković Pivce (27) ubijen je pre devet dana u porodičnoj kuči u Kaluđerici u Beogradu, a opsežnom istragom u petak su uhapšene tri osumnjičene osobe koje se dovode u vezu sa mafijaškom likvidacijom. Iako je na početku delovalo kao da su… »
Satima ga pratili, izbegli psa i nadzorne kamere: Svi detalji likvidacije Nikole Stankovića Pivceta

Satima ga pratili, izbegli psa i nadzorne kamere: Svi detalji likvidacije Nikole Stankovića Pivceta

Mondo pre 3 sata
Nikola Stanković Pivce ubijen u svojoj kući u Kaluđerici na spavanju. Nikola Stanković Pivce (27) ubijen je pre devet dana u porodičnoj kući u Kaluđerici u Beogradu, a opsežnom istragom u petak su uhapšene tri osumnjičene osobe koje se dovode u… »
"Brate moj, legende ne umiru!" Prijatelj likvidiranog Nikole Stankovića Pivceta objavio snimak nakon hapšenja ubica i filmske…

"Brate moj, legende ne umiru!" Prijatelj likvidiranog Nikole Stankovića Pivceta objavio snimak nakon hapšenja ubica i filmske…

Kurir pre 5 sati
Nikola Stanković Pivce (27) ubijen je drugog dana svoje slave Sveti Nikola, 20. decembra u porodičnoj kući u Kaluđerici u Beogradu. Napadači su te večeri ušli u kuću i izrešetali ga, a potom pobegli. Usledila je opsežna istraga, a kao rezultat… »
Brate moj, legende ne umiru: Posle hapšenja osumnjičenih za ubistvo, drug objavio snimak Nikole Stankovića

Brate moj, legende ne umiru: Posle hapšenja osumnjičenih za ubistvo, drug objavio snimak Nikole Stankovića

Telegraf pre 8 sati
Preporučujemo. Nikola Stanković Pivce (27) ubijen je prošle subote u svom domu u Kaluđerici u 4 sata ujutru. Prijatelji se i dalje opraštaju od ubijenog Nikole, pa je tako jedan od njih objavio snimak na kom se vidi ubijeni Stanković dok vozi auto… »
"Brate moj, legende ne umiru": Dan nakon hapšenja ubica i pucnjave u centru Beograda oglasio se prijatelj ubijenog Pivceta

"Brate moj, legende ne umiru": Dan nakon hapšenja ubica i pucnjave u centru Beograda oglasio se prijatelj ubijenog Pivceta

Blic pre 10 sati
Nikola Stanković Pivce (27) ubijen je 20. decembra u porodičnoj kući u Kaluđerici u Beogradu. Napadači su te večeri ušli u kuću i izrešetali ga, a potom pobegli. Usledila je opsežna istraga, a kao rezultat zajedničke saradnje Višeg javnog… »
Ko je veljko Emreković, osumnjičen za ubistvo Pivceta: Robijao zbog razbojništva, pao u filmskoj poteri u Bulevaru (foto)

Ko je veljko Emreković, osumnjičen za ubistvo Pivceta: Robijao zbog razbojništva, pao u filmskoj poteri u Bulevaru (foto)

Kurir pre 11 sati
Veljko Emreković (26), jedan je od trojice osumnjičenih za ubistvo Nikole Stankovića Pivceta u Kaluđerici, juče je uhapšen u Bulevaru kralja Aleksandra, a odranije je poznat policiji. On je hapšen i 2017. godine zbog razbojništva. Apelacioni sud… »
"Uplašio sam se, rekao sam sebi - daj gas i idi" Svi detalji filmske jurnjave i pucnjave u Bulevaru kralja Aleksandra (foto)

"Uplašio sam se, rekao sam sebi - daj gas i idi" Svi detalji filmske jurnjave i pucnjave u Bulevaru kralja Aleksandra (foto)

Kurir pre 14 sati
Veljko E., koji je osumnjičen da je 21. decembra u beogradskoj Kaluđerici ubio Nikolu Stankovića Pivceta (27) i ranio Stankovićevu trudnu verenicu T. D. (25) uhapšen je juče u spektakularnoj policijskoj poteri u Bulevaru kralja Aleksandra u… »
Ovo je osumnjičeni za ubistvo Pivceta: Veljko Emreković robijao 5 godina, prilikom hapšenja upucao policajca

Ovo je osumnjičeni za ubistvo Pivceta: Veljko Emreković robijao 5 godina, prilikom hapšenja upucao policajca

Telegraf pre 17 sati
Preporučujemo. Veljko Emreković (26) jedan je od trojice uhapšenih zbog sumnje da su počinili ubistvo Nikole Stankovića Pivceta (27) u Kaluđerici u prošlu subotu oko 4 ujutru. On je "pao" juče u poteri UKP-a u Bulevaru kralja Aleksandra, prilikom… »
"Rekao sam sebi: - daj gas i idi" Svi detalji filmske potere i pucnjave u centru Beograda: "u trenu su se stvorila vozila UKP…

"Rekao sam sebi: - daj gas i idi" Svi detalji filmske potere i pucnjave u centru Beograda: "u trenu su se stvorila vozila UKP…

Blic pre 18 sati
Veljko E., koji je osumnjičen da je 21. decembra u beogradskoj Kaluđerici ubio Nikolu Stankovića Pivceta (27) i ranio Stankovićevu trudnu verenicu T. D. (25) uhapšen je juče u spektakularnoj policijskoj poteri u Bulevaru kralja Aleksandra u… »
Osumnjičen da je ubio Pivceta, ranio policajca, "ležao" zbog razbojništva: Ko je Veljko Emreković, uhapšen u filmskoj…

Osumnjičen da je ubio Pivceta, ranio policajca, "ležao" zbog razbojništva: Ko je Veljko Emreković, uhapšen u filmskoj…

Blic pre 21 sat
Veljko Emerković, koji je u petak, 27. decembra uhapšen u policijskoj poteri u Bulevaru kralja Aleksandra, osumnjičen je za ubistvo Nikole Stankovića Pivceta i od ranije je poznat policiji. Emerković je, kako saznajemo, 2018. godine proglašen krivim… »
Uhapšen još jedan osumnjičeni za ubistvo Nikole Stankovića! Evo gde je policija pronašla trećeg likvidatora

Uhapšen još jedan osumnjičeni za ubistvo Nikole Stankovića! Evo gde je policija pronašla trećeg likvidatora

Blic pre 1 dan
U Subotici je večeras uhapšen i trećeosumnjičeni za ubistvo Nikole Stankovića Pivceta u Kaluđerici. Hapšenje je obavljeno od strane UKP, a po nalogu VJT u Beogradu. Podsetimo, Nikola Stanković Pivce ubijen je u subotu, 21. decembra u svojoj… »
Ovo je bio ključ za pronalazak ubica Nikole Stankovića: Policija nedaleko od mesta ubistva pronašla najvažniji trag

Ovo je bio ključ za pronalazak ubica Nikole Stankovića: Policija nedaleko od mesta ubistva pronašla najvažniji trag

Blic pre 1 dan
Nikola Stanković Pivce (27) ubijen u krevetu u spavaćoj sobi u porodičnoj kući u Kaluđerici, a napadači su pobegli automobilom koji je nađen zapaljen. Nezvanično, vozilo koje je u potpunosti izgorelo nađeno je nedaleko od mesta ubistva i to svega… »

Vesti dana »