Povezane vesti
"Nikada se nećemo pomiriti!" Pravi Razlog svađe Cece i Mire: Nakon skandala sa duetom Škorićeva obećala raskrinkavanje…
Kurir 28.12.2024
Pevačica Mira Škorić, želela je da ostane po strani i ne oglašava se zbog pesme "Ne računaj na mene", ali ipak nije mogla da ostane ravnodušna na "provokaciju" Maje Berović koja je zajedno sa Svetlanom Cecom Ražnatović otpevala duet, a koji su u… »
"Ne komuniciramo, nije mi izjavila saučešće": Nakon skandala sa duetom, Škorićeva otkrila sve o odnosu sa Cecom
Mondo 28.12.2024
Nekada su bile nerazdvojne, a onda je prijateljstvo između Mire i Cece iznenada puklo. Otkako je Ceca Ražnatović sa Majom Berović oživela hit "Ne računaj na mene", pevačica Mira Škorić želela je da ostane po strani, i ne oglašava se zbog pesme… »
Vesti dana »

(Video) Spartak ispustio 2:0 i strepeo do kraja: U finišu sa dva gola došao do 4:2 i važne pobede u plej-autu
Dnevnik pre 39 minutajoš 37 povezanih

Studenti u blokadi zatražili ukidanje uredbe kojom su smanjene plate profesorima
In medija pre 9 satijoš 10 povezanih

Manojlović (Kreni-promeni): Napadač na mene je lojalista SNS, sramotno Dačićevo saopštenje
Radio 021 pre 8 satijoš 30 povezanih