Povezane vesti
"Ne komuniciramo, nije mi izjavila saučešće": Nakon skandala sa duetom, Škorićeva otkrila sve o odnosu sa Cecom
Mondo 28.12.2024
Nekada su bile nerazdvojne, a onda je prijateljstvo između Mire i Cece iznenada puklo. Otkako je Ceca Ražnatović sa Majom Berović oživela hit "Ne računaj na mene", pevačica Mira Škorić želela je da ostane po strani, i ne oglašava se zbog pesme koju je… »
"Nikada se nećemo pomiriti!" Pravi Razlog svađe Cece i Mire: Nakon skandala sa duetom Škorićeva obećala raskrinkavanje: Nekad…
Kurir 28.12.2024
Pevačica Mira Škorić, želela je da ostane po strani i ne oglašava se zbog pesme "Ne računaj na mene", ali ipak nije mogla da ostane ravnodušna na "provokaciju" Maje Berović koja je zajedno sa Svetlanom Cecom Ražnatović otpevala duet, a koji su u orginalu… »
Vesti dana »

Odalović i Linta: Hrvatska krije istinu o “Oluji”, prognani Srbi i dalje se bore za svoja prava
Vesti online pre 47 minutajoš 40 povezanih

Tramp obećao zaradu i "običnim" ljudima: "Amerikanci bi mogli da dobiju neku vrstu dividende od novih carina"
Blic pre 42 minutajoš 23 povezane

Uskoro brže do RS: Vučič obilazi radove na brzoj saobraćajnici Slepčević – Badovinci
Vesti online pre 37 minutajoš 17 povezanih

Blaga Marija, prema narodnom verovanju treba da zapalite sveću za ispunjenje želja
RTS pre 2 satajoš 16 povezanih