Povezane vesti
Željko Joksimović izveo jovanu u noćni provod: Voditeljka nije skidala osmeh sa lica, sve vreme šaputali i smejali se
Kurir 28.12.2024
Poznata voditeljka Jovana Joksimović i njen suprug, čuveni pevač Željko Joksimović bili su u noćnom izlasku u srpskoj prestonici. Činilo se da je Jovani i Željku sve potaman, pa su šaputali, smejali se i uživali uz pića. Jovana nije skidala osmeh sa… »
(Video) Jovana i Željko Joksimović u provodu: Voditeljka nikad lepša - dekolte i diskretan nakit, ne skida osmeh
Blic 28.12.2024
Poznata voditeljka Jovana Joksimović i njen suprug, čuveni pevač Željko Joksimović, sinoć su bili u noćnom izlasku u srpskoj prestonici. Činilo se da je Jovani i Željku sve potaman, pa su šaputali, smejali se i uživali uz pića. Jovana nije skidala osmeh… »
Vesti dana »

Sarkozi proglašen krivim u slučaju libijskog finansiranja izborne kampanje 2007; Sarkozi: Nevin sam
RTV pre 2 satajoš 52 povezane

Studenti FILUM-a napustili Rektorat u Kragujevcu posle deset meseci blokade
Beta pre 1 satjoš 34 povezane

Darko Lazić bio na blokatorima, ovako je pričao pre udesa: "Imao sam terapiju 3 meseca, doktoru sam rekao..."
Telegraf pre 4 minutajoš 23 povezane

Zbog ruskih udara 30.000 ljudi u Černigovu bez struje; Rojters: Dronovi pogodili ruske luke u Novorosijsku i Tuapseu
RTS pre 19 minutajoš 26 povezanih