Povezane vesti
Olga Danilović i Jan Oblak bodrili Partizan u Areni: Željko Obradović ih izgrlio ispred svlačionice
Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Petak veče, tokom 18. kola Evrolige, je bilo prelepo za svakoga ko voli Partizan, ne samo zbog pobede nad Fenerbahčeom, već i zbog lepe atmosfere u Beogradskoj Areni. Tome su prisustvovali i ćerka Predraga Danilovića, proslavljena… »
Ovo je nešto potpuno drugačije, reči to ne mogu da opišu: Otac zvezde Partizana oduševljen Grobarima i klubom! (video)
Hot sport pre 1 dan
Svaki put se Amerikanci oduševe! Košarkaši Partizana slavili su protiv ekipe Fenerbahčea rezultatom 90:81 i tako prekinuli niz par mečeva bez pobede u svim takmičenjima. – Neverovatno, ja sam iz Sjedinjenih Američkih Država, gledao sam dosta NBA… »
Najbolji golman na svetu i prelepa teniserka bodrili Partizan: Željko ih dočekao ispred svlačionice! (foto)
Hot sport pre 1 dan
Imali su crno-beli veliku podršku! Košarkaši Partizana slavili su protiv ekipe Fenerbahčea rezultatom 90:81 i tako prekinuli niz par mečeva bez pobede u svim takmičenjima. Ovaj meč je imao rezultatski značaj od ekstremne važnosti, jer su se oba… »
FOTO Obradovića dočekalo iznenađenje u svlačionici, odmah pritrčao da ih zagrli
Nova pre 1 dan
: Košarkaši Partizana savladali su Fenerbahče u 18. kolu Evrolige rezultatom 90:81. Crno-beli su odigrali sjajan meč, a imao je razloga za zadovoljstvo i Željko Obradović. Iako oslabljen, Partizan je igrao po njegovim zamislima, a posle meča ga je… »
Vesti dana »
Pilot dobio zlokobno upozorenje minut pre katastrofe! Avion koji je eksplodirao u Južnoj Koreji pre 2 dana imao misteriozni incident
Blic pre 23 minutajoš 76 povezanih
Još jedan istorijski dan za Srbiju! Brnabić: Generacije su sanjale brzu saobraćajnicu do Loznice, danas imamo auto-put do Šapca
Blic pre 1 satjoš 22 povezane
Dirigentkinja Narodnog pozorišta napadnuta nakon što je pred publiku izašla s crvenom rukavicom
Radio 021 pre 9 satijoš 8 povezanih