Povezane vesti

Udale su se i gore, uvaliće se nekome: Ovu temu Rada zabranila, ali komšije i rodbina ne ćute

Udale su se i gore, uvaliće se nekome: Ovu temu Rada zabranila, ali komšije i rodbina ne ćute

Svet & Skandal 28.12.2024
Pevačica Rada Manojlović progovorila o udaji Pevačica Rada Manojlović do sada je više puta bila u centru pažnje zbog svog ljubavnog života. Ivan Vučićević Pevačica je godinama bila u vezi sa kolegom Milanom Stankovićem. Oni su raskidali… »
"Bio mi je sve, mislila sam da će biti do kraja života" Rada Manojlović progovorila o raskidu, otvorila dušu: Mnogo smo se…

"Bio mi je sve, mislila sam da će biti do kraja života" Rada Manojlović progovorila o raskidu, otvorila dušu: Mnogo smo se…

Kurir 28.12.2024
Rada Manojlović tokom takmičenja "Zvezde Granda" započela je vezu sa kolegom Milanom Stankovićem. Iako su važili za omiljeni par, usledio je raskid, ali su ostali u prijateljskim odnosima. Ona neretko govori o odnosu sa folkerkom, a jednom prilikom… »
"Bio mi je sve, mislila sam da će biti do kraja života": Rada Manojlović progovorila o raskidu, iznela intimu: "Živeli smo…

"Bio mi je sve, mislila sam da će biti do kraja života": Rada Manojlović progovorila o raskidu, iznela intimu: "Živeli smo…

Blic 28.12.2024
Pevačica Rada Manojlović tokom takmičenja "Zvezde Granda" započela je vezu sa kolegom Milanom Stankovićem. Iako su važili za omiljeni par, usledio je raskid, ali su ostali u prijateljskim odnosima. Ona neretko govori o odnosu sa folkerkom, a jednom… »

Vesti dana »