Povezane vesti

Jedina fotografija ćerke Eve Ras koja je preminula sa 24: Glumica saznala da joj je jedinica umrla na stavičan način

Jedina fotografija ćerke Eve Ras koja je preminula sa 24: Glumica saznala da joj je jedinica umrla na stavičan način

Mondo 28.12.2024
Glumica nije mogla da ima još dece, a vest o smrti mezimice dočekala ju je nespremnu. Glumica Eva Ras prošla je kroz veliku životnu tragediju kada je izgubila ćerku Krunu, koja je preminula u 24. godini u Parizu. Ona je Krunu dobila sa slikarom Radomirom… »
Evo kako je izgledala ćerka eve Ras koja je u 24. Godini umrla u Parizu: Glumica na bolan način čula da je mrtva (foto)

Evo kako je izgledala ćerka eve Ras koja je u 24. Godini umrla u Parizu: Glumica na bolan način čula da je mrtva (foto)

Kurir 28.12.2024
Glumica Eva Ras doživela je veliku tragediju kada joj je ćerka Kruna preminula u 24. godini i Parizu. Slikar Radomir Stević Ras bio je njena velika ljubav, uplovili su u bračne vode i ogromna želja im je bila da postanu roditelj. Međutim, Eva se suočila… »
Evo kako je izgledala ćerka Eve Ras koja je u 24. Godini umrla u Parizu Glumica na bolan način čula da je mrtva

Evo kako je izgledala ćerka Eve Ras koja je u 24. Godini umrla u Parizu Glumica na bolan način čula da je mrtva

Blic 28.12.2024
Glumica Eva Ras doživela je veliku tragediju kada joj je ćerka Kruna preminula u 24. godini i Parizu. Slikar Radomir Stević Ras bio je njena velika ljubav, uplovili su u bračne vode i ogromna želja im je bila da postanu roditelj. Međutim, Eva se suočila… »
"Kad sam mu rekla da sam trudna sa drugim, pao je sa stolice" Šok ispovest naše pevačice: "Plakala jer nisam mogla da rodim…

"Kad sam mu rekla da sam trudna sa drugim, pao je sa stolice" Šok ispovest naše pevačice: "Plakala jer nisam mogla da rodim…

Blic 27.12.2024
Pevačica Biljana Sečivanović dugo se borila za potomstvo, a jednom prilikom otkrila je kako je uspela da zatrudni i na svet donese sina Mateju. Biljana je jednom prilikom otkrila da je njena velika ljubav bio Bojan, član njenog benda, sa kojim je bila… »

Vesti dana »

Sutra nestabilno vreme, moguća upozorenja

Sutra nestabilno vreme, moguća upozorenja

RTV Novi Pazar pre 34 minutajoš 27 povezanih
Petogodišnje dete iz Srbije napao vuk kod Neos Marmarasa

Petogodišnje dete iz Srbije napao vuk kod Neos Marmarasa

Euronews pre 1 satjoš 20 povezanih
Pešić: 'Vreme je za nekog novog selektora'

Pešić: 'Vreme je za nekog novog selektora'

BBC News pre 3 satajoš 35 povezanih
Milica Gardašević bez finala u skoku udalj na SP

Milica Gardašević bez finala u skoku udalj na SP