Повезане вести
Ожењен дечко Александре Николић направио пометњу у "Елити": Изнео прљав веш, она пребледела: "Користила ме је, ја сам…
Блиц 28.12.2024
Актуелна учесница Елите, Александра Николић, привукла је пажњу гледалаца од самог почетка, те је шокирала све детаљима из своје прошлости. Наиме, она је отворено у " Елити" причала о бившем супругу са којим има ћеркицу… »
Скандал у елити! Ожењени дечко Александре Николић изнео сав прљав веш и ударио најјаче: "Ја сам магарчина, издала ме је..."…
Курир 28.12.2024
Актуелна учесница Елите, Александра Николић, привукла је пажњу гледалаца од самог почетка сезоне, а без длаке на језику говорила је неколико пута о својој прошлости. Том приликом је причала о бившем супругу са којим има ћеркицу… »
Вести дана »
Временска прогноза за 8. децембар: Ујутру магла, понегде киша росуља, поподне сунчани интервали
Бета пре 5 сатијош 4 повезане
Данас без струје 6 општина у Београду Ево где ће због радова доћи и до искључења воде, проверите да ли сте на списку
Блиц пре 3 сатајош 4 повезане
УКРАЈИНСКА КРИЗА: Келог: Близу смо мировног споразума, два питања кључна; украјинска Рада: Критична испорука оружја Кијеву
РТВ пре 27 минутајош 1 повезана
Важно ако данас мењате новац: Огласила се НБС, ово је званично саопштење
Ало пре 37 минутајош 2 повезане