Povezane vesti

Oženjen dečko Aleksandre Nikolić napravio pometnju u "Eliti": Izneo prljav veš, ona prebledela: "Koristila me je, ja sam…

Oženjen dečko Aleksandre Nikolić napravio pometnju u "Eliti": Izneo prljav veš, ona prebledela: "Koristila me je, ja sam…

Blic 28.12.2024
Aktuelna učesnica Elite, Aleksandra Nikolić, privukla je pažnju gledalaca od samog početka, te je šokirala sve detaljima iz svoje prošlosti. Naime, ona je otvoreno u " Eliti" pričala o bivšem suprugu sa kojim ima ćerkicu, oženjenom dečku sa kojim je… »
Skandal u eliti! Oženjeni dečko Aleksandre Nikolić izneo sav prljav veš i udario najjače: "Ja sam magarčina, izdala me je..."…

Skandal u eliti! Oženjeni dečko Aleksandre Nikolić izneo sav prljav veš i udario najjače: "Ja sam magarčina, izdala me je..."…

Kurir 28.12.2024
Aktuelna učesnica Elite, Aleksandra Nikolić, privukla je pažnju gledalaca od samog početka sezone, a bez dlake na jeziku govorila je nekoliko puta o svojoj prošlosti. Tom prilikom je pričala o bivšem suprugu sa kojim ima ćerkicu, oženjenom dečku sa kojim… »

Vesti dana »