Povezane vesti
Oženjen dečko Aleksandre Nikolić napravio pometnju u "Eliti": Izneo prljav veš, ona prebledela: "Koristila me je, ja sam…
Blic pre 1 dan
Aktuelna učesnica Elite, Aleksandra Nikolić, privukla je pažnju gledalaca od samog početka, te je šokirala sve detaljima iz svoje prošlosti. Naime, ona je otvoreno u " Eliti" pričala o bivšem suprugu sa kojim ima ćerkicu, oženjenom dečku sa… »
Skandal u eliti! Oženjeni dečko Aleksandre Nikolić izneo sav prljav veš i udario najjače: "Ja sam magarčina, izdala me…
Kurir pre 1 dan
Aktuelna učesnica Elite, Aleksandra Nikolić, privukla je pažnju gledalaca od samog početka sezone, a bez dlake na jeziku govorila je nekoliko puta o svojoj prošlosti. Tom prilikom je pričala o bivšem suprugu sa kojim ima ćerkicu, oženjenom dečku… »
Vesti dana »
Preživele u tragediji u Koreji spasilo isto što i vesnu Vulović! Ovako su izgledali trenuci užasa u "kopi-pejst" nesreći, jedna stvar spasila dva života (video)
Kurir pre 1 satjoš 77 povezanih
Uživo izbori u Hrvatskoj Objavljene prve izlazne ankete: Milanoviću preko 50 odsto glasova, odmah se oglasio
Blic pre 1 minutjoš 26 povezanih
Vučević: Otvorena brza saobraćajnica koja spaja Mačvu i Podrinje, Šabac i Loznicu, saobraćaj od sutra ujutru
RTV pre 4 satijoš 22 povezane
Kokanović i Pajić se nisu pojavili na sastanku sa ministrom Martinovićem
Euronews pre 3 satajoš 18 povezanih