Povezane vesti

Kirjos o doping skandalima prvih na svetu: "Odvratno za tenis!"

Kirjos o doping skandalima prvih na svetu: "Odvratno za tenis!"

Sportske.net pre 24 sata
Australijski teniser Nik Kirjos kritikovao je danas prvog igrača sveta Janika Sinera i poljsku teniserku Igu Švjontek zbog dopinga, nazvavši njihovo kršenje pravilnika "odvratnim za sport". "Dva svetska broj jedan, oboje uhvaćeni zbog dopinga, to je… »
Kirjos: Mogao sam i ja kao Siner i Švjontekova, pa nisam...

Kirjos: Mogao sam i ja kao Siner i Švjontekova, pa nisam...

Sportski žurnal pre 1 dan
„Dva svetska broj jedan, oboje uhvaćeni zbog dopinga, to je odvratno za naš sport”. Australijski teniser Nik Kirjos kritikovao je prvog igrača sveta Janika Sinera i poljsku teniserku Igu Švjontek zbog dopinga, nazvavši njihovo kršenje pravilnika… »
Nik Kirjos kritikovao Sinera i Švjontek zbog dopinga: Svi znaju, ali niko neće da kaže istinu

Nik Kirjos kritikovao Sinera i Švjontek zbog dopinga: Svi znaju, ali niko neće da kaže istinu

Danas pre 1 dan
Australijski teniser Nik Kirjos kritikovao je danas prvog igrača sveta Janika Sinera i poljsku teniserku Igu Švjontek zbog dopinga, nazvavši njihovo kršenje pravilnika „odvratnim za sport“. „Dva svetska broj jedan, oboje uhvaćeni zbog dopinga… »
Kirjos o Sineru i Švjontek: "Odvratno"

Kirjos o Sineru i Švjontek: "Odvratno"

B92 pre 1 dan
Australijski teniser Nik Kirjos još jednom je izneo svoj stav o doping skandalima koji su potresli "beli sport". Najpre je Janik Siner u martu bio pozitivan na klostebol, a onda i Iga Švjontek na trimetazidin nekoliko meseci kasnije. Oboje su… »
Kirjos o Sineru i Švjontek: Integritet tenisa na najnižem nivou

Kirjos o Sineru i Švjontek: Integritet tenisa na najnižem nivou

Sport klub pre 1 dan
Nik Kirjos kaže da su slučajevi dopinga Janika Sinera i Ige Švjontek koji su potresli svet tenisa "odvratni". Kirjos je ponovo oštro govorio o ljudima koji bi trebalo da donose odluke u intersu sporta. Svetski broj jedan, Janik Siner, dva puta je pao… »
"Integritet tenisa je uništen": Kirjos prvi put iskreno o doping skandalu Janika Sinera i Ige Švjontek

"Integritet tenisa je uništen": Kirjos prvi put iskreno o doping skandalu Janika Sinera i Ige Švjontek

Večernje novosti pre 1 dan
Australijski teniser Nik Kirjos govorio je za medije u Brizbejnu o doping skandalu Janika Sinera i Ige Švjontek. FOTO: Tanjug/AP Kirjos je rekao da je tenis zadesila velika sramota kada se oktrilo da su Janik Siner i Iga Švjontek bili pozitivni na… »

Vesti dana »