Повезане вести

Роналдо о Златној лопти: "Неправда према Винисијусу"

Роналдо о Златној лопти: "Неправда према Винисијусу"

Спортске.нет 28.12.2024
Петоструки освајач "Златне лопте" и актуелни фудбалер саудијског Ал Нарса Кристијано Роналдо (39) изјавио је синоћ да је "неправедно" што је Винисијус Жуниор из Реал Мадрида ове године остао без овог престижног признања. Везиста… »
Лицемерје кристијана Роналда и арапа: Александар Митровић ни у конкуренцији за најбољег играча на Блистом истоку! (фото)

Лицемерје кристијана Роналда и арапа: Александар Митровић ни у конкуренцији за најбољег играча на Блистом истоку! (фото)

Хот спорт 28.12.2024
Роналдо без трофеја освојио награду! У Дубаију је одржана гала вечера у организацији „Глобе Соццер Авард“, где је Кристијано Роналдо освојио две престижне награде – за најбољег стрелца у историји фудбала и најбољег играча на… »
Роналдо сам себи дели награде! Пукла брука, Митровић није ни номинован, а ово су сви детаљи!

Роналдо сам себи дели награде! Пукла брука, Митровић није ни номинован, а ово су сви детаљи!

Мондо 28.12.2024
Кристијано Роналдо сам себи дели награде у Саудијској Арабији, док Александар Митровић чак није ни међу номинованима... Кристијано Роналдо сам себи додељује награде! На додели под називом "Глобе Соццер Авардс" португалски… »
"То кажем пред свима!" Кристијано Роналдо проговорио о додели Златне лопте

"То кажем пред свима!" Кристијано Роналдо проговорио о додели Златне лопте

Вечерње новости 28.12.2024
КРИСТИЈАНО Роналдо проговорио је о томе што је Родри освојио Златну лопту. Он је открио шта мисли о одлуци да се тако велико признање додели фудбалеру Манчестер ситија. ФОТО: Тањуг/АП Португалац је на церемонији "Глобал Соццер… »
Роналду "поклоњена" награда, и Митар има шта да каже!

Роналду "поклоњена" награда, и Митар има шта да каже!

Спортске.нет 28.12.2024
Кристијано Роналдо је изабран за најбољег играча Блиског истока, а наш репрезентативац Александар Митровић сматра да је таква одлука неправедна. Португалац није освојио ниједан трофеј са Ал Насром, док је Александар Митровић… »
Роналдо "осуо паљбу" због "Златне лопте": "Неправедно је"

Роналдо "осуо паљбу" због "Златне лопте": "Неправедно је"

Б92 28.12.2024
Петоструки освајач "Златне лопте" и актуелни фудбалер саудијског Ал Насра Кристијано Роналдо, изнео је критике на рачун овогодишњег избора за најбољег фудбалера света. На церемонији "Глобал Соццер Авардс", Роналдо је изјавио да… »

Вести дана »