Povezane vesti

Ronaldo o Zlatnoj lopti: "Nepravda prema Vinisijusu"

Ronaldo o Zlatnoj lopti: "Nepravda prema Vinisijusu"

Sportske.net pre 1 dan
Petostruki osvajač "Zlatne lopte" i aktuelni fudbaler saudijskog Al Narsa Kristijano Ronaldo (39) izjavio je sinoć da je "nepravedno" što je Vinisijus Žunior iz Real Madrida ove godine ostao bez ovog prestižnog priznanja. Vezista Mančester Sitija i… »
Licemerje kristijana Ronalda i arapa: Aleksandar Mitrović ni u konkurenciji za najboljeg igrača na Blistom istoku! (foto)

Licemerje kristijana Ronalda i arapa: Aleksandar Mitrović ni u konkurenciji za najboljeg igrača na Blistom istoku! (foto)

Hot sport pre 1 dan
Ronaldo bez trofeja osvojio nagradu! U Dubaiju je održana gala večera u organizaciji „Globe Soccer Award“, gde je Kristijano Ronaldo osvojio dve prestižne nagrade – za najboljeg strelca u istoriji fudbala i najboljeg igrača na Bliskom istoku… »
Ronaldo sam sebi deli nagrade! Pukla bruka, Mitrović nije ni nominovan, a ovo su svi detalji!

Ronaldo sam sebi deli nagrade! Pukla bruka, Mitrović nije ni nominovan, a ovo su svi detalji!

Mondo pre 1 dan
Kristijano Ronaldo sam sebi deli nagrade u Saudijskoj Arabiji, dok Aleksandar Mitrović čak nije ni među nominovanima... Kristijano Ronaldo sam sebi dodeljuje nagrade! Na dodeli pod nazivom "Globe Soccer Awards" portugalski fudbaler dobio je priznanje… »
"To kažem pred svima!" Kristijano Ronaldo progovorio o dodeli Zlatne lopte

"To kažem pred svima!" Kristijano Ronaldo progovorio o dodeli Zlatne lopte

Večernje novosti pre 1 dan
KRISTIJANO Ronaldo progovorio je o tome što je Rodri osvojio Zlatnu loptu. On je otkrio šta misli o odluci da se tako veliko priznanje dodeli fudbaleru Mančester sitija. FOTO: Tanjug/AP Portugalac je na ceremoniji "Global Soccer Awards" naglasio da… »
Ronaldu "poklonjena" nagrada, i Mitar ima šta da kaže!

Ronaldu "poklonjena" nagrada, i Mitar ima šta da kaže!

Sportske.net pre 1 dan
Kristijano Ronaldo je izabran za najboljeg igrača Bliskog istoka, a naš reprezentativac Aleksandar Mitrović smatra da je takva odluka nepravedna. Portugalac nije osvojio nijedan trofej sa Al Nasrom, dok je Aleksandar Mitrović osvojio tri. Usput… »
Ronaldo "osuo paljbu" zbog "Zlatne lopte": "Nepravedno je"

Ronaldo "osuo paljbu" zbog "Zlatne lopte": "Nepravedno je"

B92 pre 1 dan
Petostruki osvajač "Zlatne lopte" i aktuelni fudbaler saudijskog Al Nasra Kristijano Ronaldo, izneo je kritike na račun ovogodišnjeg izbora za najboljeg fudbalera sveta. Na ceremoniji "Global Soccer Awards", Ronaldo je izjavio da je nepravedno što… »

Vesti dana »