Povezane vesti

Godinama varao ženu sa aktuelnom učesnicom: Ušao oženjeni dečko Aleks Nikolić, razotkrio je sve planove

Godinama varao ženu sa aktuelnom učesnicom: Ušao oženjeni dečko Aleks Nikolić, razotkrio je sve planove

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Voditeljka Ana Radulović, nakon kratkog razgovora sa predstavnicima sedme sile, najavila je ulazak Milovana Minića, oženjenog bivšeg dečka Aleks Nikolić. Ona ga je inače u "Eliti 8" ostavila, kako bi uplovila u vezu sa Ivanom… »
Otvaraju se karte u eliti Oženjeni dečko Zadrugarke demantovao mnoge njene tvrdnje, ona ga udara na odnose sa ženom!

Otvaraju se karte u eliti Oženjeni dečko Zadrugarke demantovao mnoge njene tvrdnje, ona ga udara na odnose sa ženom!

Alo pre 15 sati
Tvrdi kako ga je predstavila u pogrešnom svetlu. Aktuelna učesnica Elite, Aleksandra Nikolić, privukla je pažnju gledalaca od samog početka i šokirala mnoge svojom prošlošću. Otvoreno je govorila o bivšem suprugu sa kojim ima ćerku, oženjenom… »
"Koristila me je, ja sam magarčina": u Elitu ušao oženjeni dečko takmičarke, izneo šokantne stvari o njoj

"Koristila me je, ja sam magarčina": u Elitu ušao oženjeni dečko takmičarke, izneo šokantne stvari o njoj

Telegraf pre 17 sati
Preporučujemo. Aktuelna učesnica Elite, Aleksandra Nikolić, privukla je pažnju gledalaca od samog početka i šokirala mnoge svojom prošlošću. Ona je otvoreno govorila u rijlitiju o bivšem suprugu sa kojim ima ćerkicu, oženjenom dečku sa kojim… »
Zbog ljubavnice ušao u rijaliti Brakovi zbog Elitara samo pucaju: "Ostao sam bez svega"

Zbog ljubavnice ušao u rijaliti Brakovi zbog Elitara samo pucaju: "Ostao sam bez svega"

Alo pre 24 sata
Minić je to uspešno sakrivao od svoje žene, nakon dve godine, priznao joj je i kako ističe nastavio da je vara. Aleksandra Nikolić, učesnica je rijaliti programa od njegvog samog početka, a na imanje nije ušla sa slobodnim statusom. Milovan Minić… »

Vesti dana »