Povezane vesti

Godinama varao ženu sa aktuelnom učesnicom: Ušao oženjeni dečko Aleks Nikolić, razotkrio je sve planove

Godinama varao ženu sa aktuelnom učesnicom: Ušao oženjeni dečko Aleks Nikolić, razotkrio je sve planove

Telegraf 28.12.2024
Preporučujemo. Voditeljka Ana Radulović, nakon kratkog razgovora sa predstavnicima sedme sile, najavila je ulazak Milovana Minića, oženjenog bivšeg dečka Aleks Nikolić. Ona ga je inače u "Eliti 8" ostavila, kako bi uplovila u vezu sa Ivanom… »
Otvaraju se karte u eliti Oženjeni dečko Zadrugarke demantovao mnoge njene tvrdnje, ona ga udara na odnose sa ženom!

Otvaraju se karte u eliti Oženjeni dečko Zadrugarke demantovao mnoge njene tvrdnje, ona ga udara na odnose sa ženom!

Alo 28.12.2024
Tvrdi kako ga je predstavila u pogrešnom svetlu. Aktuelna učesnica Elite, Aleksandra Nikolić, privukla je pažnju gledalaca od samog početka i šokirala mnoge svojom prošlošću. Otvoreno je govorila o bivšem suprugu sa kojim ima ćerku, oženjenom… »
"Koristila me je, ja sam magarčina": u Elitu ušao oženjeni dečko takmičarke, izneo šokantne stvari o njoj

"Koristila me je, ja sam magarčina": u Elitu ušao oženjeni dečko takmičarke, izneo šokantne stvari o njoj

Telegraf 28.12.2024
Preporučujemo. Aktuelna učesnica Elite, Aleksandra Nikolić, privukla je pažnju gledalaca od samog početka i šokirala mnoge svojom prošlošću. Ona je otvoreno govorila u rijlitiju o bivšem suprugu sa kojim ima ćerkicu, oženjenom dečku sa kojim… »
Zbog ljubavnice ušao u rijaliti Brakovi zbog Elitara samo pucaju: "Ostao sam bez svega"

Zbog ljubavnice ušao u rijaliti Brakovi zbog Elitara samo pucaju: "Ostao sam bez svega"

Alo 28.12.2024
Minić je to uspešno sakrivao od svoje žene, nakon dve godine, priznao joj je i kako ističe nastavio da je vara. Aleksandra Nikolić, učesnica je rijaliti programa od njegvog samog početka, a na imanje nije ušla sa slobodnim statusom. Milovan Minić… »

Vesti dana »