Povezane vesti
Godinama varao ženu sa aktuelnom učesnicom: Ušao oženjeni dečko Aleks Nikolić, razotkrio je sve planove
Telegraf 28.12.2024
Preporučujemo. Voditeljka Ana Radulović, nakon kratkog razgovora sa predstavnicima sedme sile, najavila je ulazak Milovana Minića, oženjenog bivšeg dečka Aleks Nikolić. Ona ga je inače u "Eliti 8" ostavila, kako bi uplovila u vezu sa Ivanom Marinkovićem… »
"Koristila me je, ja sam magarčina": u Elitu ušao oženjeni dečko takmičarke, izneo šokantne stvari o njoj
Telegraf 28.12.2024
Preporučujemo. Aktuelna učesnica Elite, Aleksandra Nikolić, privukla je pažnju gledalaca od samog početka i šokirala mnoge svojom prošlošću. Ona je otvoreno govorila u rijlitiju o bivšem suprugu sa kojim ima ćerkicu, oženjenom dečku sa kojim je četiri… »
Zbog ljubavnice ušao u rijaliti Brakovi zbog Elitara samo pucaju: "Ostao sam bez svega"
Alo 28.12.2024
Minić je to uspešno sakrivao od svoje žene, nakon dve godine, priznao joj je i kako ističe nastavio da je vara. Aleksandra Nikolić, učesnica je rijaliti programa od njegvog samog početka, a na imanje nije ušla sa slobodnim statusom. Milovan Minić (42)… »
Vesti dana »
Premijer RS posle sastanka s premijerom Srbije: Osećamo se jače uz većeg i jačeg brata
Danas pre 51 minutajoš 44 povezane
Prebilič sa Jelenom Kleut: Nismo bili svesni razmera pritisaka na akademsku zajednicu u Srbiji
Insajder pre 3 satajoš 31 povezana
Dronom na Hitnu pomoć: Poginula ekipa medicinara u Hersonskoj oblasti
Večernje novosti pre 1 satjoš 27 povezanih
Đoković se izvinio skupljačici loptica posle incidenta! Novak priznao grešku zbog koje su mogli da ga diskvalifikuju: Nepotrebno, imao sam sreće...
Kurir pre 3 satajoš 93 povezane
Italija osudila puštanje na slobodu vlasnika izgorelog bara u Kran Montani i povukla svog ambasadora
Beta pre 3 satajoš 33 povezane