Повезане вести

Годинама варао жену са актуелном учесницом: Ушао ожењени дечко Алекс Николић, разоткрио је све планове

Годинама варао жену са актуелном учесницом: Ушао ожењени дечко Алекс Николић, разоткрио је све планове

Телеграф 28.12.2024
Препоручујемо. Водитељка Ана Радуловић, након кратког разговора са представницима седме силе, најавила је улазак Милована Минића, ожењеног бившег дечка Алекс Николић. Она га је иначе у "Елити 8" оставила, како би упловила у… »
"Користила ме је, ја сам магарчина": у Елиту ушао ожењени дечко такмичарке, изнео шокантне ствари о њој

"Користила ме је, ја сам магарчина": у Елиту ушао ожењени дечко такмичарке, изнео шокантне ствари о њој

Телеграф 28.12.2024
Препоручујемо. Актуелна учесница Елите, Александра Николић, привукла је пажњу гледалаца од самог почетка и шокирала многе својом прошлошћу. Она је отворено говорила у ријлитију о бившем супругу са којим има ћеркицу, ожењеном… »
Због љубавнице ушао у ријалити Бракови због Елитара само пуцају: "Остао сам без свега"

Због љубавнице ушао у ријалити Бракови због Елитара само пуцају: "Остао сам без свега"

Ало 28.12.2024
Минић је то успешно сакривао од своје жене, након две године, признао јој је и како истиче наставио да је вара. Александра Николић, учесница је ријалити програма од његвог самог почетка, а на имање није ушла са слободним… »

Вести дана »