Povezane vesti
"Učini mi se da ga vidim na ulici, i dalje imam njegov broj": Amidžić o pokojnom Marinkom Madžgalju: "Da mogu da vratim…
Blic pre 2 dana
Glumac Marinko Madžgalj 26. marta 2016. godine izgubio je bitku sa teškom bolešću, a iza sebe je ostavio neizbrisiv trag u domaćoj kinematografiji. Voditelj Ognjen Amidžić bio je najbolji prijatelj Marinka, i dan-danas čuva uspomene na njega, a… »
"I dalje imam njegov broj, učini mi se da ga vidim na ulici..." Ognjen Amidžić o pokojnom prijatelju Marinku Madžgalju: Da…
Kurir pre 2 dana
Glumac Marinko Madžgalj 26. marta 2016. godine izgubio je bitku sa teškom bolešću, a iza sebe je ostavio neizbrisiv trag u domaćoj kinematografiji. Voditelj Ognjen Amidžić bio je najbolji prijatelj Marinka, i dan-danas čuva uspomene na njega, a… »
Vesti dana »
Podignuta optužnica protiv Vesića i drugih zvaničnika, studenti i danas na ulicama
Bloomberg Adria pre 6 satijoš 53 povezane
(BLOG) Održan protest studenata ispred Skupštine Novog Sada: Nakon 15 minuta tišine, najavili „ispraćaj loše godine“
N1 Info pre 1 satjoš 56 povezanih
Milanović se oglasio nakon trijumfa u prvom krugu izbora: Aktuelni predsednik poručio 2 stvari, o Plenkoviću ni reči
Blic pre 27 minutajoš 42 povezane
Lokalni mediji: Srušio se nadvožnjak u izgradnji brze saobraćajnice kod Velikog Gradišta
Novi magazin pre 1 satjoš 4 povezane