Povezane vesti
Studenti i đaci okačili veliku pištaljku na spomenik čika Jovi
Radio 021 28.12.2024
Studenti Akademije umetnosti u Novom Sadu i učenici Jovine gimnazije okačili su veliku pištaljku na spomenik čika Jovi Zmaju. Pre toga su ispred spomenika izrecitovali Zmajevu pesmu "Svetli grobovi", poznatu po stihovima: "Gde ja stadoh - ti ćeš poći… »
Studenti i đaci okačili veliku pištaljku na spomenik čika Jovi Zmaju u Novom Sadu
Novi magazin 28.12.2024
Studenti Akademije umetnosti u Novom Sadu i učenici Jovine gimnazije okačili su danas pištaljku velikih dimenzija na spomenik književniku Jovanu Jovanoviću Zmaju. Oni su taj gest pozdravili uzvicima "Tako je!". Pre toga su ispred spomenika izrecitovali… »
Studenti i đaci okačili veliku pištaljku na spomenik čika Jovi Zmaju u Novom Sadu
Danas 28.12.2024
Studenti Akademije umetnosti u Novom Sadu i učenici Jovine gimnazije okačili su danas pištaljku velikih dimenzija na spomenik književniku Jovanu Jovanoviću Zmaju. Oni su taj gest pozdravili uzvicima „Tako je!“. Pre toga su ispred spomenika izrecitovali… »
Vesti dana »
Tokom večeri bez zadržavanja na naplatnim stanicama auto-puteva: Evo kakvo je stanje na graničnim prelazima
Kurir pre 13 minutajoš 1 povezana
Pijan tukao ženu cepanicom u glavu Užas u Zemunu: Uhapšen zbog nasilja u porodici
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Zelenski objavio imena kandidata za novog šefa Kabineta, nakon ostavke Andrija Jermaka
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
(Video) Alkohol, psihijatar i razvod Vlada iz "Magla benda" o teškom periodu kroz koji je prošao: "Bože, meni ni lekovi ne mogu da pomognu, ja nisam dobro i dalje"
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Menadžer grada Beograda: Novi most biće tri puta veći od Starog savskog mosta
Danas pre 3 satajoš 1 povezana