Povezane vesti
"Rekao mi je da se razvedem, da su mi deca cirkus" Žena pozvala sveštenika da joj blagoslovi kući, pa prošla kroz agoniju! On…
Kurir 28.12.2024
"Prilikom blagoslova kuće pitao me je zašto je moja ćerka starija od druge dve. Objasnili smo mu da je ona ćerka iz mog prvog braka, a on je nakon toga odbio da blagoslovi kuću", ispričala je jedna žena iz Slavonije, koja tvrdi da je sveštenik rekao… »
"Sveštenik je odbio da mi blagoslovi kuću, poručio mi da se razvedem!" Ispovest ove žene će vas iznenaditi
Telegraf 28.12.2024
Preporučujemo. U Slavoniji dogodio se nesporazum, odnosno, neprijatna situacija kada je jedna meštanka pozvala sveštenika da joj blagoslovi kuću. Prema njenim rečima, on je to dobio kada je saznao da se dva puta udavala, piše 24sata.hr. "Prilikom… »
Vesti dana »

Sastanak Putina i Vitkofa pred američki ultimatum: značajan napredak, najave sankcija i planovi za trilateralne susrete lidera
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 82 povezane

Vučić: Vlasnik kiparskog Pafosa spreman da ulaže u Fudbalski klub Loznica
Sportski žurnal pre 11 minutajoš 54 povezane

Probudite se uz Euronews Jutro: Kakve posledice će presuda Dodiku i odluka CIK-a imati po Republiku Srpsku
Euronews pre 21 minutajoš 180 povezanih

Partizanov tim za Hibernijan: Odbrana bez promena, rotacije u manevru i dileme kao svakodnevica
Telegraf pre 2 satajoš 33 povezane