Povezane vesti
"Ne želim da se zbog naše tragedije ljudi tuku po ulicama" Majka koja je izgubila 2 ćerke u nesreći u Novom Sadu: Politika…
Kurir pre 4 dana
Majka petogodišnje Sare i devetogodišnje Valentine koje su nastradale u tragediji kada se nadstrešnica na Železničkoj stanici u Novom Sadu rekla je da kada gleda proteste "ne želi da se ljudi tuku niti incidente i da ne želi da se to radi u ime… »
"Predsednik i gradonačelnik su od prvog momenta sa nama" Bolna ispovest porodice Firić: Pustite nas da oplakujemo decu bez…
Kurir pre 4 dana
Porodica Firić je bila gost u emisiji "Kad tuga progovori" na TV Prva, u prvoj ispovesti nakon tragedije u Novom Sadu, u kojoj su izgubili tri člana — petogodišnju Saru, devetogodišnju Valentinu i njihovog deku, pedesettrogodišnjeg Đorđa. Dva… »
"Niko od opozicije nije došao da izjavi saučešće" Deka nastradalih devojčica u Novom Sadu: Slavili su rođendan na…
Kurir pre 4 dana
Porodica Firić bila je gost Marije Stamenić u emisiji "Kad tuga progovori" na TV Prva prvi put nakon tragedije u Novom Sadu, u kojoj su izgubili tri člana — petogodišnju Saru, devetogodišnju Valentinu i njihovog deku, pedesettrogodišnjeg Đorđa… »
"Ja nemam više ni svoju platu na koga da potrošim": Očajna majka dece koja su stradala u Novom Sadu o opoziciji: "Pričaju…
Alo pre 4 dana
Porodica Firić je gost u emisiji "Kad tuga progovori" na TV Prva, u prvoj ispovesti nakon tragedije u Novom Sadu, u kojoj su izgubili tri člana — petogodišnju Saru, devetogodišnju Valentinu i njihovog deku, pedesettrogodišnjeg Đorđa. - Stalno se… »
"Mama ko će sutra umreti?" Bolne reči majke devojčica stradalih u padu nadstrešnice u Novom Sadu: Iz čista mira je…
Kurir pre 4 dana
U emisiji "Kad tuga progovori" na TV Prva članovi porodice Firić iz Kovilja koji su u tragediji na Železničkoj stanici Novi Sad izgubili tri člana - Saru (5), njenu sestru Valentinu (9) i njihovog deku Đorđa (53), prvi put su dali ispovest… »
"Hvala predsedniku što je bio tu, izjavio saučešće" Majka dve devojčice koje su stradale u Novom Sadu: "Oni su barem…
Kurir pre 4 dana
Porodica Firić je večeras dala svoju prvu ispovest o tragediji u Novom Sadu, u kojoj su izgubili tri člana — petogodišnju Saru, devetogodišnju Valentinu i njihovog deku, pedesettrogodišnjeg Đorđa. Majka Danijela Karanović zahvalila se… »
"Mama, ko će sutra umreti?": Potresna ispovest majke dve sestrice poginule u padu nadstrešnice
Telegraf pre 4 dana
Preporučujemo. Valentina (10) i Sara (6) Firić, rođene sestre iz Kovilja, poginule su u padu nadstrešnice u Novom Sadu 1. novembra. One su stradale zajedno sa svojim dekom Đorđem Firićem (53). U padu nadstrešnice stradalo je još 12 osoba. Majka… »
Majka devojčica nastradalih u Novom Sadu: Ne želim proteste, već da oplakujem decu u miru
RTV pre 3 dana
NOVI SAD - Danijela Karanović, majka Sare i Valentine Firić, devojčica nastradalih u padu nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu, izjavila je da ne želi da se tragedija njene porodice koristi u političke svrhe i da ne želi proteste… »
Majka devojčica nastradalih u Novom Sadu: Ne želim proteste, već da oplakujem decu u miru
Euronews pre 3 dana
Danijela Karanović, majka Sare i Valentine Firić, devojčica nastradalih u padu nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu, izjavila je da ne želi da se tragedija njene porodice koristi u političke svrhe i da ne želi proteste, već da u miru… »
Dragoslav Firić: Izgubio sam najbliže, a Miran Pogačar me pitao ko sam ja
Politika pre 3 dana
Porodica Firić izgubila je tri člana u tragediji kada se obrušila nadstrešnica na železničkoj stanici u Novom Sadu. Dragoslav Firić izgubio je svog brata Đorđa Firića koji je sa unukama Valentinom i Sarom poginuo u ovoj nesreći. On je govorio u… »
Majka male Sare i Valentine kroz suze poručila: Prestanite da uplićete tu tragediju u političke svrhe, samo želim da decu…
Alo pre 3 dana
Majka stradalih devojčica Sare i Valentine rekla je da se stalno vraća na taj dana kada se tragedija dogodila, ali i da misli da se incidentima na ulici ništa neće rešiti. Ona je, na kraju specijalne emisije "Kad tuga progovori" na Prvoj, iznela… »
Deka nastradalih devojčica potresen: Niko iz opozcije nije izjavio saučešće, a slavili su rođendan na protestima, a…
Alo pre 3 dana
Deka nastradalih devojčica Sare i Valentine Filić istakao je u emisiji "Kad tuga progovori" na TV Prva da su okupljeni na protestima povodom tragedije u Novom Sadu slavili rođendan, a pozivali se na njihovu decu. Devojčicin deda je dodao da su… »
"Mama, ko će sutra: Umreti?" Potresna ispovest majke devojčica stradalih u padu nadstrešnice u Novom Sadu: Svi smo krivili…
Blic pre 3 dana
U emisiji "Kad tuga progovori" na TV Prva večeras govore članovi porodice Firić iz Kovilja koji su u tragediji na Železničkoj stanici Novi Sad izgubili tri člana - Saru (5), njenu sestru Valentinu (9) i njihovog deku Đorđa (53). Danijela… »
"Politika je politika, moja deca su moja deca": Ispovest majke devojčica poginulih u Novom Sadu: "Više se trudim da to ne…
Blic pre 3 dana
U emisiji "Kad tuga progovori" na TV Prva večeras su govorili članovi porodice Firić iz Kovilja koji su u tragediji na Železničkoj stanici Novi Sad izgubili tri člana - Saru (5), njenu sestru Valentinu (9) i njihovog deku Đorđa (53). Majka… »
"Taj dan sam umrla sa svojom decom": Potresna ispovest majke devojčica koje su nastradale u Novom Sadu
NIN pre 3 dana
Porodica Firić iz Kovilja izgubila je tri člana u novosadskoj tragediji koja se dogodila 1.novembra na Železničkoj stanici, petogodišnju Saru, devetogodišnju Valentinu i njihovog deku, pedesettrogodišnjeg Đorđa. Članovi porodice Firić dva… »
Ne propustite! Od 21 čas na TV Prva bolna ispovest majke koja je najviše izgubila u nesreći u Novom Sadu: Reči majke…
Kurir pre 3 dana
Gost Marije Stamenić u emisiji "Kad tuga progovori", sa početkom u 21 čas na TV Prva su članovi porodice Firić, koji su u nesreći na Železničkoj stanici u Novom Sadu izgubili tri člana — petogodišnju Saru, devetogodišnju Valentinu i njihovog… »
Bolna ispovest majke poginulih devojčica u Novom Sadu: Sara je došla smo veče pre toga i pitala me: "Mama ko će sutra…
Alo pre 3 dana
Ispovest majke devojčica, Sare i Valentine, koje su poginule u tragediji Železničkoj stanici u Novom Sadu. Članovi porodice Firić, a koja je izgubila tri člana u novosadskoj tragediji: petogodišnju Saru, devetogodišnju Valentinu i njihovog deku… »
"Ja se i dalje ponašam kao da su one tu": Prva ispovest porodice koja je u Novom Sadu izgubila Valentinu (9) i Saru (5)
Mondo pre 3 dana
Dva meseca nakon tragedije, porodica Firić u prvoj ispovesti govori o svom gubitku. Porodica Firić iz Kovilja izgubila je tri člana u padu nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu, Valentinu (9), Saru (5) i njihovog deku Đorđa (53). Dva… »
"Pustite me da oplakujem decu bez vaših protesta i politike": Potresne reči majke nastradalih devojčica VIDEO
B92 pre 3 dana
Majka petogodišnje Sare i devetogodišnje Valentine koje su nastradale u tragediji u Novom Sadu srušila rekla je da ne želi proteste već da oplakuje svoju decu u miru. "Pitali su se gde je majka. Ja nisam imala snage da dajem izjave ali ako bih mogla… »
Vesti dana »
Studenti i građani u tišini dočekali Novu godinu: 15 minuta ćutnje za nastradale u Novom Sadu (foto/video)
Blic pre 6 satijoš 16 povezanih
Putinov energetski šok za Novu godinu: Gasprom obustavio isporuku gasa Evropi preko Ukrajine
Pravda pre 33 minutajoš 9 povezanih
Rođena prva beba u 2025. godini: U prvoj sekundi nakon ponoći stigao dečak u GAK Višegradska
Danas pre 7 satijoš 4 povezane
"Dobro smo počeli, neka tako ide i dalje": Premijer Vučević i ministar Dačić obišli policajce u novogodišnjoj noći
Blic pre 4 satijoš 2 povezane