Povezane vesti
"Ne želim da se zbog naše tragedije ljudi tuku po ulicama" Majka koja je izgubila 2 ćerke u nesreći u Novom Sadu: Politika je…
Kurir 28.12.2024
Majka petogodišnje Sare i devetogodišnje Valentine koje su nastradale u tragediji kada se nadstrešnica na Železničkoj stanici u Novom Sadu rekla je da kada gleda proteste "ne želi da se ljudi tuku niti incidente i da ne želi da se to radi u ime njene… »
"Predsednik i gradonačelnik su od prvog momenta sa nama" Bolna ispovest porodice Firić: Pustite nas da oplakujemo decu bez…
Kurir 28.12.2024
Porodica Firić je bila gost u emisiji "Kad tuga progovori" na TV Prva, u prvoj ispovesti nakon tragedije u Novom Sadu, u kojoj su izgubili tri člana — petogodišnju Saru, devetogodišnju Valentinu i njihovog deku, pedesettrogodišnjeg Đorđa. Dva meseca… »
"Niko od opozicije nije došao da izjavi saučešće" Deka nastradalih devojčica u Novom Sadu: Slavili su rođendan na protestima…
Kurir 28.12.2024
Porodica Firić bila je gost Marije Stamenić u emisiji "Kad tuga progovori" na TV Prva prvi put nakon tragedije u Novom Sadu, u kojoj su izgubili tri člana — petogodišnju Saru, devetogodišnju Valentinu i njihovog deku, pedesettrogodišnjeg Đorđa. U svojoj… »
"Mama ko će sutra umreti?" Bolne reči majke devojčica stradalih u padu nadstrešnice u Novom Sadu: Iz čista mira je prišla, to…
Kurir 28.12.2024
U emisiji "Kad tuga progovori" na TV Prva članovi porodice Firić iz Kovilja koji su u tragediji na Železničkoj stanici Novi Sad izgubili tri člana - Saru (5), njenu sestru Valentinu (9) i njihovog deku Đorđa (53), prvi put su dali ispovest. Danijela… »
"Ja nemam više ni svoju platu na koga da potrošim": Očajna majka dece koja su stradala u Novom Sadu o opoziciji: "Pričaju da…
Alo 28.12.2024
Porodica Firić je gost u emisiji "Kad tuga progovori" na TV Prva, u prvoj ispovesti nakon tragedije u Novom Sadu, u kojoj su izgubili tri člana — petogodišnju Saru, devetogodišnju Valentinu i njihovog deku, pedesettrogodišnjeg Đorđa. - Stalno se vraćam… »
"Mama, ko će sutra umreti?": Potresna ispovest majke dve sestrice poginule u padu nadstrešnice
Telegraf 28.12.2024
Preporučujemo. Valentina (10) i Sara (6) Firić, rođene sestre iz Kovilja, poginule su u padu nadstrešnice u Novom Sadu 1. novembra. One su stradale zajedno sa svojim dekom Đorđem Firićem (53). U padu nadstrešnice stradalo je još 12 osoba. Majka devojčica… »
Majka devojčica nastradalih u Novom Sadu: Ne želim proteste, već da oplakujem decu u miru
RTV 28.12.2024
NOVI SAD - Danijela Karanović, majka Sare i Valentine Firić, devojčica nastradalih u padu nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu, izjavila je da ne želi da se tragedija njene porodice koristi u političke svrhe i da ne želi proteste, već da u… »
Majka devojčica nastradalih u Novom Sadu: Ne želim proteste, već da oplakujem decu u miru
Euronews 28.12.2024
Danijela Karanović, majka Sare i Valentine Firić, devojčica nastradalih u padu nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu, izjavila je da ne želi da se tragedija njene porodice koristi u političke svrhe i da ne želi proteste, već da u miru oplakuje… »
Dragoslav Firić: Izgubio sam najbliže, a Miran Pogačar me pitao ko sam ja
Politika 28.12.2024
Porodica Firić izgubila je tri člana u tragediji kada se obrušila nadstrešnica na železničkoj stanici u Novom Sadu. Dragoslav Firić izgubio je svog brata Đorđa Firića koji je sa unukama Valentinom i Sarom poginuo u ovoj nesreći. On je govorio u emisiji… »
Majka male Sare i Valentine kroz suze poručila: Prestanite da uplićete tu tragediju u političke svrhe, samo želim da decu…
Alo 28.12.2024
Majka stradalih devojčica Sare i Valentine rekla je da se stalno vraća na taj dana kada se tragedija dogodila, ali i da misli da se incidentima na ulici ništa neće rešiti. Ona je, na kraju specijalne emisije "Kad tuga progovori" na Prvoj, iznela poruku… »
Deka nastradalih devojčica potresen: Niko iz opozcije nije izjavio saučešće, a slavili su rođendan na protestima, a pozivali…
Alo 28.12.2024
Deka nastradalih devojčica Sare i Valentine Filić istakao je u emisiji "Kad tuga progovori" na TV Prva da su okupljeni na protestima povodom tragedije u Novom Sadu slavili rođendan, a pozivali se na njihovu decu. Devojčicin deda je dodao da su građani… »
"Politika je politika, moja deca su moja deca": Ispovest majke devojčica poginulih u Novom Sadu: "Više se trudim da to ne…
Blic 28.12.2024
U emisiji "Kad tuga progovori" na TV Prva večeras su govorili članovi porodice Firić iz Kovilja koji su u tragediji na Železničkoj stanici Novi Sad izgubili tri člana - Saru (5), njenu sestru Valentinu (9) i njihovog deku Đorđa (53). Majka nastradalih… »
"Taj dan sam umrla sa svojom decom": Potresna ispovest majke devojčica koje su nastradale u Novom Sadu
NIN 28.12.2024
Porodica Firić iz Kovilja izgubila je tri člana u novosadskoj tragediji koja se dogodila 1.novembra na Železničkoj stanici, petogodišnju Saru, devetogodišnju Valentinu i njihovog deku, pedesettrogodišnjeg Đorđa. Članovi porodice Firić dva meseca posle… »
"Pustite me da oplakujem decu bez vaših protesta i politike": Potresne reči majke nastradalih devojčica VIDEO
B92 28.12.2024
Majka petogodišnje Sare i devetogodišnje Valentine koje su nastradale u tragediji u Novom Sadu srušila rekla je da ne želi proteste već da oplakuje svoju decu u miru. "Pitali su se gde je majka. Ja nisam imala snage da dajem izjave ali ako bih mogla… »
"Ja se i dalje ponašam kao da su one tu": Prva ispovest porodice koja je u Novom Sadu izgubila Valentinu (9) i Saru (5)
Mondo 28.12.2024
Dva meseca nakon tragedije, porodica Firić u prvoj ispovesti govori o svom gubitku. Porodica Firić iz Kovilja izgubila je tri člana u padu nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu, Valentinu (9), Saru (5) i njihovog deku Đorđa (53). Dva meseca… »
Bolna ispovest majke poginulih devojčica u Novom Sadu: Sara je došla smo veče pre toga i pitala me: "Mama ko će sutra umreti…
Alo 28.12.2024
Ispovest majke devojčica, Sare i Valentine, koje su poginule u tragediji Železničkoj stanici u Novom Sadu. Članovi porodice Firić, a koja je izgubila tri člana u novosadskoj tragediji: petogodišnju Saru, devetogodišnju Valentinu i njihovog deku… »
Ne propustite! Od 21 čas na TV Prva bolna ispovest majke koja je najviše izgubila u nesreći u Novom Sadu: Reči majke stradale…
Kurir 28.12.2024
Gost Marije Stamenić u emisiji "Kad tuga progovori", sa početkom u 21 čas na TV Prva su članovi porodice Firić, koji su u nesreći na Železničkoj stanici u Novom Sadu izgubili tri člana — petogodišnju Saru, devetogodišnju Valentinu i njihovog deku… »
Vesti dana »
U Srbiji i Republici Srpskoj se obeležava Sretenje - Dan državnosti
Sputnik pre 27 minutajoš 11 povezanih
"Problemi u saobraćaju i poteškoće u prenosnim sistemima": RHMZ objavio najnovije upozorenje, ovde će padati sneg
Mondo pre 22 minutajoš 11 povezanih
Devojčica stara 13 godina teško povređena kada je kao pešak oborena kod tržnog centra
RTV pre 18 minutajoš 7 povezanih