Повезане вести

"Не желим да се због наше трагедије људи туку по улицама" Мајка која је изгубила 2 ћерке у несрећи у Новом Саду: Политика је…

"Не желим да се због наше трагедије људи туку по улицама" Мајка која је изгубила 2 ћерке у несрећи у Новом Саду: Политика је…

Курир 28.12.2024
Мајка петогодишње Саре и деветогодишње Валентине које су настрадале у трагедији када се надстрешница на Железничкој станици у Новом Саду рекла је да када гледа протесте "не жели да се људи туку нити инциденте и да не жели да… »
"Председник и градоначелник су од првог момента са нама" Болна исповест породице Фирић: Пустите нас да оплакујемо децу без…

"Председник и градоначелник су од првог момента са нама" Болна исповест породице Фирић: Пустите нас да оплакујемо децу без…

Курир 28.12.2024
Породица Фирић је била гост у емисији "Кад туга проговори" на ТВ Прва, у првој исповести након трагедије у Новом Саду, у којој су изгубили три члана — петогодишњу Сару, деветогодишњу Валентину и њиховог деку… »
"Нико од опозиције није дошао да изјави саучешће" Дека настрадалих девојчица у Новом Саду: Славили су рођендан на протестима…

"Нико од опозиције није дошао да изјави саучешће" Дека настрадалих девојчица у Новом Саду: Славили су рођендан на протестима…

Курир 28.12.2024
Породица Фирић била је гост Марије Стаменић у емисији "Кад туга проговори" на ТВ Прва први пут након трагедије у Новом Саду, у којој су изгубили три члана — петогодишњу Сару, деветогодишњу Валентину и њиховог деку… »
"Мама ко ће сутра умрети?" Болне речи мајке девојчица страдалих у паду надстрешнице у Новом Саду: Из чиста мира је пришла, то…

"Мама ко ће сутра умрети?" Болне речи мајке девојчица страдалих у паду надстрешнице у Новом Саду: Из чиста мира је пришла, то…

Курир 28.12.2024
У емисији "Кад туга проговори" на ТВ Прва чланови породице Фирић из Ковиља који су у трагедији на Железничкој станици Нови Сад изгубили три члана - Сару (5), њену сестру Валентину (9) и њиховог деку Ђорђа (53), први пут су… »
"Ја немам више ни своју плату на кога да потрошим": Очајна мајка деце која су страдала у Новом Саду о опозицији: "Причају да…

"Ја немам више ни своју плату на кога да потрошим": Очајна мајка деце која су страдала у Новом Саду о опозицији: "Причају да…

Ало 28.12.2024
Породица Фирић је гост у емисији "Кад туга проговори" на ТВ Прва, у првој исповести након трагедије у Новом Саду, у којој су изгубили три члана — петогодишњу Сару, деветогодишњу Валентину и њиховог деку, педесеттрогодишњег… »
"Хвала председнику што је био ту, изјавио саучешће" Мајка две девојчице које су страдале у Новом Саду: "Они су барем дошли..."…

"Хвала председнику што је био ту, изјавио саучешће" Мајка две девојчице које су страдале у Новом Саду: "Они су барем дошли..."…

Курир 28.12.2024
Породица Фирић је вечерас дала своју прву исповест о трагедији у Новом Саду, у којој су изгубили три члана — петогодишњу Сару, деветогодишњу Валентину и њиховог деку, педесеттрогодишњег Ђорђа. Мајка Данијела Карановић… »
"Мама, ко ће сутра умрети?": Потресна исповест мајке две сестрице погинуле у паду надстрешнице

"Мама, ко ће сутра умрети?": Потресна исповест мајке две сестрице погинуле у паду надстрешнице

Телеграф 28.12.2024
Препоручујемо. Валентина (10) и Сара (6) Фирић, рођене сестре из Ковиља, погинуле су у паду надстрешнице у Новом Саду 1. новембра. Оне су страдале заједно са својим деком Ђорђем Фирићем (53). У паду надстрешнице страдало је још… »
Мајка девојчица настрадалих у Новом Саду: Не желим протесте, већ да оплакујем децу у миру

Мајка девојчица настрадалих у Новом Саду: Не желим протесте, већ да оплакујем децу у миру

РТВ 28.12.2024
НОВИ САД - Данијела Карановић, мајка Саре и Валентине Фирић, девојчица настрадалих у паду надстрешнице на Железничкој станици у Новом Саду, изјавила је да не жели да се трагедија њене породице користи у политичке сврхе и да не… »

Еуроневс 28.12.2024
Данијела Карановић, мајка Саре и Валентине Фирић, девојчица настрадалих у паду надстрешнице на Железничкој станици у Новом Саду, изјавила је да не жели да се трагедија њене породице користи у политичке сврхе и да не жели… »
Драгослав Фирић: Изгубио сам најближе, а Миран Погачар ме питао ко сам ја

Драгослав Фирић: Изгубио сам најближе, а Миран Погачар ме питао ко сам ја

Политика 28.12.2024
Породица Фирић изгубила је три члана у трагедији када се обрушила надстрешница на железничкој станици у Новом Саду. Драгослав Фирић изгубио је свог брата Ђорђа Фирића који је са унукама Валентином и Саром погинуо у овој несрећи… »
Мајка мале Саре и Валентине кроз сузе поручила: Престаните да уплићете ту трагедију у политичке сврхе, само желим да децу…

Мајка мале Саре и Валентине кроз сузе поручила: Престаните да уплићете ту трагедију у политичке сврхе, само желим да децу…

Ало 28.12.2024
Мајка страдалих девојчица Саре и Валентине рекла је да се стално враћа на тај дана када се трагедија догодила, али и да мисли да се инцидентима на улици ништа неће решити. Она је, на крају специјалне емисије "Кад туга проговори"… »
Дека настрадалих девојчица потресен: Нико из опозције није изјавио саучешће, а славили су рођендан на протестима, а позивали…

Дека настрадалих девојчица потресен: Нико из опозције није изјавио саучешће, а славили су рођендан на протестима, а позивали…

Ало 28.12.2024
Дека настрадалих девојчица Саре и Валентине Филић истакао је у емисији "Кад туга проговори" на ТВ Прва да су окупљени на протестима поводом трагедије у Новом Саду славили рођендан, а позивали се на њихову децу. Девојчицин деда… »
"Политика је политика, моја деца су моја деца": Исповест мајке девојчица погинулих у Новом Саду: "Више се трудим да то не…

"Политика је политика, моја деца су моја деца": Исповест мајке девојчица погинулих у Новом Саду: "Више се трудим да то не…

Блиц 28.12.2024
У емисији "Кад туга проговори" на ТВ Прва вечерас су говорили чланови породице Фирић из Ковиља који су у трагедији на Железничкој станици Нови Сад изгубили три члана - Сару (5), њену сестру Валентину (9) и њиховог деку Ђорђа… »
"Мама, ко ће сутра: Умрети?" Потресна исповест мајке девојчица страдалих у паду надстрешнице у Новом Саду: Сви смо кривили…

"Мама, ко ће сутра: Умрети?" Потресна исповест мајке девојчица страдалих у паду надстрешнице у Новом Саду: Сви смо кривили…

Блиц 28.12.2024
У емисији "Кад туга проговори" на ТВ Прва вечерас говоре чланови породице Фирић из Ковиља који су у трагедији на Железничкој станици Нови Сад изгубили три члана - Сару (5), њену сестру Валентину (9) и њиховог деку Ђорђа (53)… »
"Тај дан сам умрла са својом децом": Потресна исповест мајке девојчица које су настрадале у Новом Саду

"Тај дан сам умрла са својом децом": Потресна исповест мајке девојчица које су настрадале у Новом Саду

НИН 28.12.2024
Породица Фирић из Ковиља изгубила је три члана у новосадској трагедији која се догодила 1.новембра на Железничкој станици, петогодишњу Сару, деветогодишњу Валентину и њиховог деку, педесеттрогодишњег Ђорђа. Чланови породице… »
"Пустите ме да оплакујем децу без ваших протеста и политике": Потресне речи мајке настрадалих девојчица ВИДЕО

"Пустите ме да оплакујем децу без ваших протеста и политике": Потресне речи мајке настрадалих девојчица ВИДЕО

Б92 28.12.2024
Мајка петогодишње Саре и деветогодишње Валентине које су настрадале у трагедији у Новом Саду срушила рекла је да не жели протесте већ да оплакује своју децу у миру. "Питали су се где је мајка. Ја нисам имала снаге да дајем… »
"Ја се и даље понашам као да су оне ту": Прва исповест породице која је у Новом Саду изгубила Валентину (9) и Сару (5)

"Ја се и даље понашам као да су оне ту": Прва исповест породице која је у Новом Саду изгубила Валентину (9) и Сару (5)

Мондо 28.12.2024
Два месеца након трагедије, породица Фирић у првој исповести говори о свом губитку. Породица Фирић из Ковиља изгубила је три члана у паду надстрешнице на Железничкој станици у Новом Саду, Валентину (9), Сару (5) и њиховог деку… »
Болна исповест мајке погинулих девојчица у Новом Саду: Сара је дошла смо вече пре тога и питала ме: "Мама ко ће сутра умрети…

Болна исповест мајке погинулих девојчица у Новом Саду: Сара је дошла смо вече пре тога и питала ме: "Мама ко ће сутра умрети…

Ало 28.12.2024
Исповест мајке девојчица, Саре и Валентине, које су погинуле у трагедији Железничкој станици у Новом Саду. Чланови породице Фирић, а која је изгубила три члана у новосадској трагедији: петогодишњу Сару, деветогодишњу Валентину… »
Не пропустите! Од 21 час на ТВ Прва болна исповест мајке која је највише изгубила у несрећи у Новом Саду: Речи мајке страдале…

Не пропустите! Од 21 час на ТВ Прва болна исповест мајке која је највише изгубила у несрећи у Новом Саду: Речи мајке страдале…

Курир 28.12.2024
Гост Марије Стаменић у емисији "Кад туга проговори", са почетком у 21 час на ТВ Прва су чланови породице Фирић, који су у несрећи на Железничкој станици у Новом Саду изгубили три члана — петогодишњу Сару, деветогодишњу… »

Вести дана »