Povezane vesti
"Mogu da oslepim na desno oko, samo je sve počelo da mi se muti, ćerka me je odvela u klinički" Dušica Jakovljević…
Kurir pre 3 dana
Voditeljka Dušica Jakovljević napisala je večeras na Instagramu da zbog problema sa vidom neće moći da vodi emisiju. Dušica je sada otkrila detalje agonije kroz koju je prošla, te je objasnila da je infekcija bila toliko jaka, da skoro ništa nije… »
Dušica Jakovljević dobila ozbiljnu infekciju: Otkrila detalje agonije, doktori se borili da joj sačuvaju vid
Mondo pre 3 dana
Voditeljka se požalila na Instagramu zbog problema koji ima. Voditeljka Dušica Jakovljević zabrinula je pratioce objavom na Instagramu. Ona je objasnila da ima problem sa infekcijom očiju, te da je to razlog zbog kog neće moći da vodi emosiju. Ona… »
Dušica Jakovljević otkazala emisiju, završila u Kliničkom centru: "u kolima je počelo da mi se muti.."
Telegraf pre 3 dana
Preporučujemo. Voditeljka Dušica Jakovljević oglasila se večeras i navela da zbog velikog problema neće moći da vodi večerašnju emisiju. Naime, ona je navela da ima problem sa vidom. Zatim se i ponovo oglasila i otkrila detalje agonije kroz koju… »
Vesti dana »
Studenti u Novom Sadu blokirali raskrsnicu kod železničke stanice (FOTO/VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 54 povezane
Ukrajina zaustavila tranzit ruskog gasa u Evropu; napad dronovima na Kijev
RTS pre 35 minutajoš 34 povezane