Povezane vesti
Nedeljni horoskop od 29. decembra do 5. januara
Moj Novi Sad 29.12.2024
Pročitajte na šta vas u narednoj nedelji upozoravaju zvezde. Ovnovi će se ulaskom u novu 2025. godinu, fokusirati na svoje unutrašnje stanje i regeneraciju. Poslovno, početak godine donosi prilike za reorganizaciju i pripremu za veće projekte. U… »
Dnevni horoskop za nedelju, 29. decembar
Moj Novi Sad 29.12.2024
Saznajte šta vam zvezde predviđaju za ovaj dan. Mogući izazovi i brze promene, ali kreativna rešenja će vam doneti uspeh. Zauzeti da se spreme na neočekivane promene u dinamici odnosa, dok slobodni Ovnovi imaju priliku za flert u neobičnim… »
Nedeljni horoskop: Ovan pronalazi oslonac, Device briljiraju u poslu i ljubavi, a vi?
Mondo 29.12.2024
Pročitajte nedeljni horoskop od 30. decembra 2024. do 5. januara 2025. godine! Nedeljni horoskop od 30. decembra 2024. do 5. januara 2025. godine i saznajte šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje! Nedeljni horoskop od 30… »
Dnevni horoskop za 29. decembar 2024: Ribama stiže novac, Jarcu se ljubav smeši na poslu, a vama?
Mondo 29.12.2024
Pročitajte dnevni horoskop za 29. decembar 2024. godine! Dnevni horoskop za 29. decembar 2024. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje! Dnevni horoskop za 29. decembar 2024. godine kaže da su na poslu mogući izazovi… »
Vesti dana »
Protestni odbor advokata reagovao na ograđivanje Advokatske komore Srbije od najavljenog protesta ispred zgrade RTS-a
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Željko Obradović posle pobede nad Virtusom: Posao mi je da budem ljut
Danas pre 49 minutajoš 1 povezana
Amnesti: Trampov plan za Gazu zapaljiv, nečuven i sramotan, krši međunarodno pravo
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
"Gastoz mamin: Dečko?" Prva izjava sina Keti o "Eliti" i Nenadu, o Anđeli žestoko: "Ona je delulu žena"
Blic pre 13 minutajoš 1 povezana