Povezane vesti
Mask: Spreman sam da “zaratim“ zbog viznog programa SAD za tehnološke radnike
N1 Info pre 2 dana
Milijarder Ilon Mask najavio je da će se boriti za opstanak viznog programa H-1B, koje SAD dodeljuju stranim tehnološkim radnicima, preneo je danas Rojters. “Razlog zašto sam u Americi zajedno sa toliko ključnih ljudi koji su izgradili Spejs X… »
Mask: Spreman sam da "zaratim" zbog viznog programa SAD za tehnološke radnike
NIN pre 3 dana
Milijarder Ilon Mask najavio je da će se boriti za opstanak viznog programa H-1B, koje SAD dodeljuju stranim tehnološkim radnicima. "Razlog zašto sam u Americi zajedno sa toliko ključnih ljudi koji su izgradili Spejs X, Teslu i stotine drugih… »
Mask u sukobu sa mnogim Trampovim prislaticama: Kaže da će ‘zaratiti’ da odbrani H-1B vize za strane radnike
Telegraf pre 3 dana
Teme za vas. Ilon Mask, milijarder, izvršni direktor Tesle i SpaceX-a, obećao je i "zaratiti" kako bi obranio vizni program H-1B za strane tehnološke radnike, raspirujući sukob između starih pristalica izabranog predsednika SAD Donalda Trampa i… »
"Spreman sam da 'zaratim''' Mask najavio da će se boriti za opstanak viznog programa za tehnološke radnike
Telegraf pre 3 dana
Preporučujemo. Milijarder Ilon Mask najavio je da će se boriti za opstanak viznog programa H-1B, koje SAD dodeljuju stranim tehnološkim radnicima. ''Razlog zašto sam u Americi zajedno sa toliko ključnih ljudi koji su izgradili Spejs X, Teslu i… »
Mask: Spreman sam da ''zaratim'' zbog viznog programa SAD za tehnološke radnike
Blic pre 3 dana
Milijarder Ilon Mask najavio je da će se boriti za opstanak viznog programa H-1B, koje SAD dodeljuju stranim tehnološkim radnicima, preneo je danas Rojters. - Razlog zašto sam u Americi zajedno sa toliko ključnih ljudi koji su izgradili Spejs X, Teslu… »
Vesti dana »
Gasprom obustavio isporuku ruskog gasa Evropi preko ukrajina! Izvoz ruskog energenta nastavlja se preko Turskog toga na Crnom moru
Kurir pre 8 minutajoš 30 povezanih
Vozilo uletelo u masu u Nju Orleansu: Deset ljudi poginulo u, 30 povređeno (VIDEO)
Danas pre 14 minutajoš 17 povezanih
Dve bebe, juče povređene u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Novog Sada, podlegle povredama
Euronews pre 4 satijoš 13 povezanih
10 Dobrih vesti za građane Srbije! Ove pomoći države stupaju na snagu od danas: Evo ko će sve dobiti više novca u ovoj godini
Kurir pre 1 satjoš 13 povezanih