Povezane vesti

Mask: Spreman sam da “zaratim“ zbog viznog programa SAD za tehnološke radnike

Mask: Spreman sam da “zaratim“ zbog viznog programa SAD za tehnološke radnike

N1 Info pre 2 dana
Milijarder Ilon Mask najavio je da će se boriti za opstanak viznog programa H-1B, koje SAD dodeljuju stranim tehnološkim radnicima, preneo je danas Rojters. “Razlog zašto sam u Americi zajedno sa toliko ključnih ljudi koji su izgradili Spejs X… »
Mask: Spreman sam da "zaratim" zbog viznog programa SAD za tehnološke radnike

Mask: Spreman sam da "zaratim" zbog viznog programa SAD za tehnološke radnike

NIN pre 3 dana
Milijarder Ilon Mask najavio je da će se boriti za opstanak viznog programa H-1B, koje SAD dodeljuju stranim tehnološkim radnicima. "Razlog zašto sam u Americi zajedno sa toliko ključnih ljudi koji su izgradili Spejs X, Teslu i stotine drugih… »
Mask u sukobu sa mnogim Trampovim prislaticama: Kaže da će ‘zaratiti’ da odbrani H-1B vize za strane radnike

Mask u sukobu sa mnogim Trampovim prislaticama: Kaže da će ‘zaratiti’ da odbrani H-1B vize za strane radnike

Telegraf pre 3 dana
Teme za vas. Ilon Mask, milijarder, izvršni direktor Tesle i SpaceX-a, obećao je i "zaratiti" kako bi obranio vizni program H-1B za strane tehnološke radnike, raspirujući sukob između starih pristalica izabranog predsednika SAD Donalda Trampa i… »
"Spreman sam da 'zaratim''' Mask najavio da će se boriti za opstanak viznog programa za tehnološke radnike

"Spreman sam da 'zaratim''' Mask najavio da će se boriti za opstanak viznog programa za tehnološke radnike

Telegraf pre 3 dana
Preporučujemo. Milijarder Ilon Mask najavio je da će se boriti za opstanak viznog programa H-1B, koje SAD dodeljuju stranim tehnološkim radnicima. ''Razlog zašto sam u Americi zajedno sa toliko ključnih ljudi koji su izgradili Spejs X, Teslu i… »
Mask: Spreman sam da ''zaratim'' zbog viznog programa SAD za tehnološke radnike

Mask: Spreman sam da ''zaratim'' zbog viznog programa SAD za tehnološke radnike

Blic pre 3 dana
Milijarder Ilon Mask najavio je da će se boriti za opstanak viznog programa H-1B, koje SAD dodeljuju stranim tehnološkim radnicima, preneo je danas Rojters. - Razlog zašto sam u Americi zajedno sa toliko ključnih ljudi koji su izgradili Spejs X, Teslu… »

Vesti dana »