Povezane vesti
Mask: Spreman sam da “zaratim“ zbog viznog programa SAD za tehnološke radnike
N1 Info 29.12.2024
Milijarder Ilon Mask najavio je da će se boriti za opstanak viznog programa H-1B, koje SAD dodeljuju stranim tehnološkim radnicima, preneo je danas Rojters. “Razlog zašto sam u Americi zajedno sa toliko ključnih ljudi koji su izgradili Spejs X… »
Mask: Spreman sam da "zaratim" zbog viznog programa SAD za tehnološke radnike
NIN 29.12.2024
Milijarder Ilon Mask najavio je da će se boriti za opstanak viznog programa H-1B, koje SAD dodeljuju stranim tehnološkim radnicima. "Razlog zašto sam u Americi zajedno sa toliko ključnih ljudi koji su izgradili Spejs X, Teslu i stotine drugih… »
Mask u sukobu sa mnogim Trampovim prislaticama: Kaže da će ‘zaratiti’ da odbrani H-1B vize za strane radnike
Telegraf 29.12.2024
Teme za vas. Ilon Mask, milijarder, izvršni direktor Tesle i SpaceX-a, obećao je i "zaratiti" kako bi obranio vizni program H-1B za strane tehnološke radnike, raspirujući sukob između starih pristalica izabranog predsednika SAD Donalda Trampa i… »
"Spreman sam da 'zaratim''' Mask najavio da će se boriti za opstanak viznog programa za tehnološke radnike
Telegraf 29.12.2024
Preporučujemo. Milijarder Ilon Mask najavio je da će se boriti za opstanak viznog programa H-1B, koje SAD dodeljuju stranim tehnološkim radnicima. ''Razlog zašto sam u Americi zajedno sa toliko ključnih ljudi koji su izgradili Spejs X, Teslu i… »
Mask: Spreman sam da ''zaratim'' zbog viznog programa SAD za tehnološke radnike
Blic 29.12.2024
Milijarder Ilon Mask najavio je da će se boriti za opstanak viznog programa H-1B, koje SAD dodeljuju stranim tehnološkim radnicima, preneo je danas Rojters. - Razlog zašto sam u Americi zajedno sa toliko ključnih ljudi koji su izgradili Spejs X, Teslu… »
Vesti dana »
Javni čas ispred Ministarstva prosvete Srbije 'Držimo vam lekciju'
Slobodna Evropa pre 28 minutajoš 21 povezana
Studenti iz Niša, Novog Sada i Beograda pješice krenuli prema Kragujevcu
Al Jazeera pre 39 minutajoš 30 povezanih
Viši savetnici SAD razgovaraće sa Zelenskim tokom Minhenske bezbednosne konferencije
Glas Amerike pre 2 satajoš 17 povezanih
Šta se krije iza Trampovog ultimatuma Hamasu i pretnji paklom u Gazi?
Danas pre 1 satjoš 39 povezanih
Nikola Jokić postigao 40 poena protiv Portlanda u sedmom uzastopnom trijumfu Denvera u NBA
Danas pre 5 satijoš 17 povezanih