Povezane vesti
"Silovao me je drug posle proslave" Šokantna ispovest srpske spisateljice: Varala sam muža s poznatim pevačem, a on joj je…
Kurir 29.12.2024
Srpska spisateljica Zorana Šulc je pre nekoliko godina javno ispričala svoju životnu priču punu uspona i padova. Ona je tada otkrila sa kim je varala muža, ko ju je silovao dok je bila tinedžerka, progovorila je o prijateljici Suzani Mančić ali i o svom… »
Poznata Srpkinja priznala da je varala muža sa pevačem: "Dolazila sam kući umorna, bilo je i starijih i dosta mlađih, nisam…
Blic 29.12.2024
Spisateljica Zorana Šulc jednom prilikom govorila je o svom suprugu, te priznala da ga je varala. Zorana je, naime, priznala da je već posle par godina braka počela da vara supruga jer je saznala da on ima ljubavnicu. - Bila sam ovde u Beogradu. Bila sam… »
"Posle jedne proslave silovao me je jako dobar drug": Ispovest srpske spisateljice šokirala domaću javnost
Mondo 29.12.2024
Zorana Šulc u iskrenoj ispovesti otkrila sa kim je varala muža, ko ju je silovao kao tinedžerku, pa progovorila o prijateljici Suzani Mančić ali i o svom se*sualnom životu. Srpska spisateljica Zorana Šulc je pre nekoliko godina javno ispričala svoju… »
Vesti dana »

Kragujevac: Vremenska prognoza za narednu sedmicu (od 6. do 12. oktobra)
Pressek pre 8 minutajoš 15 povezanih

Danas se navršava 25 godina od Petooktobarskih promena, sutra se obeležava tribinom
Danas pre 8 minutajoš 10 povezanih

(Mapa) žestoki napadi Rusije na Ukrajinu Zbog napetosti na granici Poljska podigla borbene avione
Dnevnik pre 47 minutajoš 13 povezanih

Jokić rpvi put istrčao na parket posle debakla Srbije na eurobasketu! Srbin odigrao prvi meč za Nagetse nakon pauze - Denver izgubio, Džoker se tek zagreva!
Kurir pre 17 minutajoš 13 povezanih

"Sve je lepo krenulo"... Srđan Blagojević ovo rekao nakon antologijskog meča Partizan - Vojvodina
Večernje novosti pre 32 minutajoš 12 povezanih