Povezane vesti
"Silovao me je drug posle proslave" Šokantna ispovest srpske spisateljice: Varala sam muža s poznatim pevačem, a on joj je…
Kurir pre 5 dana
Srpska spisateljica Zorana Šulc je pre nekoliko godina javno ispričala svoju životnu priču punu uspona i padova. Ona je tada otkrila sa kim je varala muža, ko ju je silovao dok je bila tinedžerka, progovorila je o prijateljici Suzani Mančić ali i… »
Poznata Srpkinja priznala da je varala muža sa pevačem: "Dolazila sam kući umorna, bilo je i starijih i dosta mlađih, nisam…
Blic pre 5 dana
Spisateljica Zorana Šulc jednom prilikom govorila je o svom suprugu, te priznala da ga je varala. Zorana je, naime, priznala da je već posle par godina braka počela da vara supruga jer je saznala da on ima ljubavnicu. - Bila sam ovde u Beogradu. Bila… »
"Posle jedne proslave silovao me je jako dobar drug": Ispovest srpske spisateljice šokirala domaću javnost
Mondo pre 5 dana
Zorana Šulc u iskrenoj ispovesti otkrila sa kim je varala muža, ko ju je silovao kao tinedžerku, pa progovorila o prijateljici Suzani Mančić ali i o svom se*sualnom životu. Srpska spisateljica Zorana Šulc je pre nekoliko godina javno ispričala… »
Vesti dana »
Studenti i građani odali poštu stradalima u Novom Sadu, na Cetinju i u Arilju: Incident kod Varadinskog mosta (foto, video)
Blic pre 12 minutajoš 35 povezanih
Prosvetari odgovaraju Vučeviću koji je zapretio i njima i đacima: “Nudimo mu naš posao, plata je i više nego stimulativna”
Pravda pre 4 satijoš 28 povezanih
Podaci iz pasoša studenata u medijima – advokat podnosi krivičnu prijavu, zaštitnik građana kaže da nije nadležan
RTS pre 5 satijoš 20 povezanih