Povezane vesti

"Silovao me je drug posle proslave" Šokantna ispovest srpske spisateljice: Varala sam muža s poznatim pevačem, a on joj je…

"Silovao me je drug posle proslave" Šokantna ispovest srpske spisateljice: Varala sam muža s poznatim pevačem, a on joj je…

Kurir 29.12.2024
Srpska spisateljica Zorana Šulc je pre nekoliko godina javno ispričala svoju životnu priču punu uspona i padova. Ona je tada otkrila sa kim je varala muža, ko ju je silovao dok je bila tinedžerka, progovorila je o prijateljici Suzani Mančić ali i o svom… »
Poznata Srpkinja priznala da je varala muža sa pevačem: "Dolazila sam kući umorna, bilo je i starijih i dosta mlađih, nisam…

Poznata Srpkinja priznala da je varala muža sa pevačem: "Dolazila sam kući umorna, bilo je i starijih i dosta mlađih, nisam…

Blic 29.12.2024
Spisateljica Zorana Šulc jednom prilikom govorila je o svom suprugu, te priznala da ga je varala. Zorana je, naime, priznala da je već posle par godina braka počela da vara supruga jer je saznala da on ima ljubavnicu. - Bila sam ovde u Beogradu. Bila sam… »
"Posle jedne proslave silovao me je jako dobar drug": Ispovest srpske spisateljice šokirala domaću javnost

"Posle jedne proslave silovao me je jako dobar drug": Ispovest srpske spisateljice šokirala domaću javnost

Mondo 29.12.2024
Zorana Šulc u iskrenoj ispovesti otkrila sa kim je varala muža, ko ju je silovao kao tinedžerku, pa progovorila o prijateljici Suzani Mančić ali i o svom se*sualnom životu. Srpska spisateljica Zorana Šulc je pre nekoliko godina javno ispričala svoju… »

Vesti dana »

Smena komandanta SAJ

Smena komandanta SAJ

Radar pre 11 minutajoš 23 povezane
Potpuno pomračenje Meseca 7. septembra vidljivo iz Srbije

Potpuno pomračenje Meseca 7. septembra vidljivo iz Srbije

Naslovi.ai pre 13 minutajoš 27 povezanih
Srbija eliminisana od Finske u osmini finala Evrobasketa 2025

Srbija eliminisana od Finske u osmini finala Evrobasketa 2025

Naslovi.ai pre 10 minutajoš 88 povezanih
Oglasio se RHMZ: Čeka nas natprosečno toplo vreme

Oglasio se RHMZ: Čeka nas natprosečno toplo vreme