Povezane vesti
(Foto) Čeda Jovanović i Ana bekuta na večeri: Političar i pevačica uživaju uz vino i ribu: Evo ko im pravi društvo
Blic pre 2 dana
Političar Čeda Jovanović razvodi se od supruge Jelene nakon 25 godina braka. Čeda svoje vreme provodi u društvo u kafani zajedno sa prijateljem, ali i Anom Bekutom. Čeda i društvo poručili su za stolom ribu i vino, a zajedno su na ovaj način… »
"Ja nemam više razloga da..." Čeda Jovanović ne izbija iz kafane posle razvoda, seo muzičare za sto i zapevao najtužniju…
Kurir pre 2 dana
Čeda Jovanović razveo se posle 25 godina braka sa Jelenom, nakon čega se i odselio iz stana u kuću u Zemunu. Zahtev za razvod je podneo političar u februaru ove godine Poslednjih dana sve su češći video snimci političara iz kafane, gde uglavnom… »
(Foto) "Srce mi, noćas tugom: Tuguje..." Čeda Jovanović u kafani sa društvom, peva nakon razvoda: "Ja nemam više razloga…
Blic pre 2 dana
Nakon 25 godina braka, političar Čeda Jovanović se razvodi od supruge Jelene. Sada je osvanuo snimak Čede Jovanovića iz kafane u kojoj se provodio sa društvom do ranih jutarnjih sati. Naime, na Tik Toku je objavljen snimak političara koji se… »
Vesti dana »
AP: Umesto proslave hiljade demonstranata pretvorilo Novu godinu u proteste širom Srbije
Beta pre 5 satijoš 16 povezanih
Vučević i Dačić obišli komandno-operativni centar Policijske uprave za Grad Beograd
RTV pre 55 minutajoš 1 povezana
Rođena prva beba u 2025. godini: U prvoj sekundi nakon ponoći stigao dečak u GAK Višegradska
Danas pre 6 satijoš 3 povezane
Doček Nove godine širom sveta: Evropske zemlje ušle u 2025, slavlje u Pjongjangu uz prisustvo Kim Džong-una
Euronews pre 7 satijoš 1 povezana