Повезане вести

(Фото) Чеда Јовановић и Ана бекута на вечери: Политичар и певачица уживају уз вино и рибу: Ево ко им прави друштво

(Фото) Чеда Јовановић и Ана бекута на вечери: Политичар и певачица уживају уз вино и рибу: Ево ко им прави друштво

Блиц 29.12.2024
Политичар Чеда Јовановић разводи се од супруге Јелене након 25 година брака. Чеда своје време проводи у друштво у кафани заједно са пријатељем, али и Аном Бекутом. Чеда и друштво поручили су за столом рибу и вино, а заједно су… »
"Ја немам више разлога да..." Чеда Јовановић не избија из кафане после развода, сео музичаре за сто и запевао најтужнију…

"Ја немам више разлога да..." Чеда Јовановић не избија из кафане после развода, сео музичаре за сто и запевао најтужнију…

Курир 29.12.2024
Чеда Јовановић развео се после 25 година брака са Јеленом, након чега се и одселио из стана у кућу у Земуну. Захтев за развод је поднео политичар у фебруару ове године Последњих дана све су чешћи видео снимци политичара из… »
(Фото) "Срце ми, ноћас тугом: Тугује..." Чеда Јовановић у кафани са друштвом, пева након развода: "Ја немам више разлога да…

(Фото) "Срце ми, ноћас тугом: Тугује..." Чеда Јовановић у кафани са друштвом, пева након развода: "Ја немам више разлога да…

Блиц 29.12.2024
Након 25 година брака, политичар Чеда Јовановић се разводи од супруге Јелене. Сада је освануо снимак Чеде Јовановића из кафане у којој се проводио са друштвом до раних јутарњих сати. Наиме, на Тик Току је објављен снимак… »

Вести дана »