Povezane vesti
Srbi ih bacaju u smeće, a u Nemačkoj donosi debelu lovu: Cena po komadu svakoga šokira, a mnogi ih kući imaju na gomilu!
Kurir pre 5 dana
Snimak koji je osvanio na društvenim mrežama iznenadio je mnoge, kako u Srbiji, tako i među gastarbajterima. Naime, u Nemačkoj se prodaju suvi klipovi kukuruza, koji nemaju zrna, a cena im nije nimalo povoljna. Korisnik Tvitera podelio je video u… »
Srbi ovo bacaju u đubre, a u Nemačkoj se prodaje 15 komada za 10€: "Čoveče, imam šleper ovoga, ja sam milioner"
Mondo pre 5 dana
Srbi klipove kukuruza bacaju u đubre, ali u Nemačkoj se to prodaje u marketima, za velike pare. Jedan snimak koji je osvanuo na društvenim mrežama je šokirao Srbe. Korisnik Tvitera je objavio video gde se vidi kako se u marketu u Nemačkoj prodaju… »
Srbi ovo bacaju u smeće, a u Nemačkoj donosi veliki novac: Cena komada će vas šokirati, mnogi imaju ovoga gomilu u kući…
Blic pre 5 dana
Na društvenim mrežama pojavio se snimnak koji je iznenadio mnoge. Ono što Srbi često bacaju u Nemačkoj uzimaju veliki novac od toga. Naime, u Nemačkoj se prodaju suvi klipovi od kukuruza, a cena uopšte nije povoljna. Korisnik Tvitera podelio je… »
Vesti dana »
U Srbiji ujutro mraz, tokom dana umereno oblačno sa sunčanim intervalima
Beta pre 19 minutajoš 3 povezane
Partizan rutinski pobedio Makabi, crno-beli vezali drugi trijumf u Evroligi
Danas pre 49 minutajoš 2 povezane
Šest pištolja i pušaka, 716 komada municije: Policija u Beranama muškarcu pronašla oružje i pokrenula postupak
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
Milivojević (DS): Sramne premijerove pretnje prosvetarima, jedino izvesno da će on ostati bez posla
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Američki ambasador prisustvovao meču u “Beogradskoj areni”, deo navijača vređao Kristofera Hila (FOTO)
Danas pre 49 minutajoš 1 povezana