Povezane vesti
„Uvek ću da pomognem crno-belima! Nemam neprijatelje u Zvezdi”
Sportski žurnal pre 6 dana
Slaviša Jokanović govorio je za naš list. Partizan kuburi s brojnim nevoljama, a opet potreban mu je neko poput Jokana koji ume, može, hoće, ko će da načini zamajac ka seriji boljih ostvarenja. Koliko je Slaviša Jokanović danas blizu ili daleko… »
Vraća li se Jokanović u Partizan?
Sportske.net pre 5 dana
Slaviša Jokanović trenutno nema trenerski angažman, a kada je tako veliki broj navijača Partizana se nadaju da će upravo on preuzeti klub iz Humske ove zime. Jokanović je bio igrač i trener crno-belih, smatra se legendom kluba, a nedavno je viđen… »
Čini se da je Partizan pronašao novog trenera: Ako uprava misli da mogu da pomognem, ja sam tu
Danas pre 5 dana
Bivši trener Partizana Slaviša Jokanović nagovestio je da bi mogao ponovo da preuzme ekipu iz Humske. U razgovoru za Sportski žurnal on je izjavio da je spreman da pomogne klubu ako članovi Privremenog organa od njega to zatraže. „Bio sam navijač… »
Grobari imaju čemu da se nadaju posle ove izjave slaviše Jokanovića: „Sve što misle da mogu pomoći, ja sam tu!“
Hot sport pre 5 dana
„Pružam podršku i verujem da će korak po korak Partizan ponovo biti veliki i moćan!“ Slaviša Jokanović, jedan od najuspešnijih srpskih trenera, ponovo je u fokusu javnosti zbog spekulacija o potencijalnom povratku u Partizan. Nakon što je… »
"Uvek sam tu za Partizan!" Slaviša Jokanović seda na klupu crno-belih?
Večernje novosti pre 5 dana
Srpski trener Slaviša Jokanović govorio je za "Sportski Žurnal" o mogućem dolasku na klupu Partizana. Ono što je rekao, sigurno je zagolicalo maštu ljubitelja crno-bele boje. Foto: EPA-EFE/PETER POWELL Koliko je Slaviša Jokanović danas blizu ili… »
Najava povratka Jokanovića u Humsku? "Tu sam za Partizan"
B92 pre 5 dana
Slaviša Jokanović, proslavljeni srpski fudbaler i trener, jedan je od onih čije se ime povezivalo sa klupom Partizana posle odlaska Save Miloševića. Jokanović je viđen na tribinama u Subotici kako gleda Partizan, ali se u međuvremenu pojavila… »
Vesti dana »
Zabelelo se širom Srbije: Sneg satima ne prestaje da pada: Evo gde se očekuju najveće padavine u toku noći (video)
Blic pre 54 minutajoš 3 povezane
Karlik Džons ističe timsku igru Partizana: Želimo da budemo još bolji, idemo utakmicu po utakmicu
Danas pre 19 minutajoš 2 povezane
Nakon dramatičnog glasanja, Majk Džonson reizrabran za šefa Predstavničkog doma Kongresa SAD
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Pronašli mu 12 komada vatrenog oružja! Beranac imao ceo arsenal - po 6 pištolja i pušaka
Kurir pre 1 satjoš 2 povezane
Milivojević (DS): Sramne premijerove pretnje prosvetarima, jedino izvesno da će on ostati bez posla
Danas pre 5 satijoš 1 povezana