Povezane vesti
„Uvek ću da pomognem crno-belima! Nemam neprijatelje u Zvezdi”
Sportski žurnal 29.12.2024
Slaviša Jokanović govorio je za naš list. Partizan kuburi s brojnim nevoljama, a opet potreban mu je neko poput Jokana koji ume, može, hoće, ko će da načini zamajac ka seriji boljih ostvarenja. Koliko je Slaviša Jokanović danas blizu ili daleko od kluba… »
Čini se da je Partizan pronašao novog trenera: Ako uprava misli da mogu da pomognem, ja sam tu
Danas 29.12.2024
Bivši trener Partizana Slaviša Jokanović nagovestio je da bi mogao ponovo da preuzme ekipu iz Humske. U razgovoru za Sportski žurnal on je izjavio da je spreman da pomogne klubu ako članovi Privremenog organa od njega to zatraže. „Bio sam navijač… »
Vraća li se Jokanović u Partizan?
Sportske.net 29.12.2024
Slaviša Jokanović trenutno nema trenerski angažman, a kada je tako veliki broj navijača Partizana se nadaju da će upravo on preuzeti klub iz Humske ove zime. Jokanović je bio igrač i trener crno-belih, smatra se legendom kluba, a nedavno je viđen u… »
Grobari imaju čemu da se nadaju posle ove izjave slaviše Jokanovića: „Sve što misle da mogu pomoći, ja sam tu!“
Hot sport 29.12.2024
„Pružam podršku i verujem da će korak po korak Partizan ponovo biti veliki i moćan!“ Slaviša Jokanović, jedan od najuspešnijih srpskih trenera, ponovo je u fokusu javnosti zbog spekulacija o potencijalnom povratku u Partizan. Nakon što je viđen na… »
Najava povratka Jokanovića u Humsku? "Tu sam za Partizan"
B92 29.12.2024
Slaviša Jokanović, proslavljeni srpski fudbaler i trener, jedan je od onih čije se ime povezivalo sa klupom Partizana posle odlaska Save Miloševića. Jokanović je viđen na tribinama u Subotici kako gleda Partizan, ali se u međuvremenu pojavila informacija… »
"Uvek sam tu za Partizan!" Slaviša Jokanović seda na klupu crno-belih?
Večernje novosti 29.12.2024
Srpski trener Slaviša Jokanović govorio je za "Sportski Žurnal" o mogućem dolasku na klupu Partizana. Ono što je rekao, sigurno je zagolicalo maštu ljubitelja crno-bele boje. Foto: EPA-EFE/PETER POWELL Koliko je Slaviša Jokanović danas blizu ili daleko… »
Vesti dana »
Ukrajina bombardovala ruski naftni objekat udaljen 700 kilometara od granice
Serbian News Media pre 41 minutajoš 28 povezanih
(Video) Nevreme uništilo sve po selima kod Subotice! Grad napravio ozbiljnu štetu na usevima, ulice pod vodom: "Sve je izlupao"
Blic pre 41 minutajoš 93 povezane
Petorica Srba pred sudom u Prištini zbog navodnog ratnog zločina; Kancelarija za KiM: "Nastavak pritiska"
B92 pre 4 satijoš 38 povezanih
U sudaru katamarana i jedirilice kod Splitskih vrata poginule tri osobe, za jednom se traga
Serbian News Media pre 31 minutajoš 29 povezanih