Povezane vesti
Profesor sa Medicinskog fakulteta: Profesorima je mesto uz studente, i većina nas ih podržava. Represija zbog mišljenja je…
Nova 29.12.2024
: Mogu samo u lično ime da govorim. Nisam sam trpeo, ne trpim, niti očekujem da ću trpeti pritiske, represiju ili bilo šta slično zato što sam među prvima podržao studente u blokadi nastave na Medicinskom fakultetu u Beogradu, kaže za Danas profesor… »
„Represija zbog mišljenja je civilizacijski korak unazad“: Profesor na Medicinskom fakultetu o pritiscima zbog podrške…
Danas 29.12.2024
Mogu samo u lično ime da govorim. Nisam sam trpeo, ne trpim, niti očekujem da ću trpeti pritiske, represiju ili bilo šta slično zato što sam među prvima podržao studente u blokadi nastave na Medicinskom fakultetu u Beogradu, kaže za Danas profesor… »
Vesti dana »
"Neću da čujem taj nadimak": Šengun poleteo posle Eurobasketa, Jokić ga sad brutalno spustio
Mondo pre 12 minutajoš 14 povezanih
Putin i Tramp rekli svoje o mirovnom planu, Zelenski na mukama: Šta se desilo juče u svetu?
Telegraf pre 47 minutajoš 8 povezanih
Svi detalji ukinute presude roditeljima dečaka ubice: Miljana oslobođena jednog dela, čeka se dalji postupak
Mondo pre 7 minutajoš 7 povezanih
Vremenska prognoza za 22. novembar: Nagli pad temperature, moguće i snežne padavine
Mondo pre 2 satajoš 5 povezanih