Povezane vesti
Profesor sa Medicinskog fakulteta: Profesorima je mesto uz studente, i većina nas ih podržava. Represija zbog mišljenja je…
Nova 29.12.2024
: Mogu samo u lično ime da govorim. Nisam sam trpeo, ne trpim, niti očekujem da ću trpeti pritiske, represiju ili bilo šta slično zato što sam među prvima podržao studente u blokadi nastave na Medicinskom fakultetu u Beogradu, kaže za Danas profesor… »
„Represija zbog mišljenja je civilizacijski korak unazad“: Profesor na Medicinskom fakultetu o pritiscima zbog podrške…
Danas 29.12.2024
Mogu samo u lično ime da govorim. Nisam sam trpeo, ne trpim, niti očekujem da ću trpeti pritiske, represiju ili bilo šta slično zato što sam među prvima podržao studente u blokadi nastave na Medicinskom fakultetu u Beogradu, kaže za Danas profesor… »
Vesti dana »
Identifikovan osumnjičeni za napad na Paradi ponosa u Berlinu: Policija traga za 21-godišnjakom
Euronews pre 32 minutajoš 17 povezanih
Danas u Sremskoj Mitrovici sunčano i toplo, ali popodne moguć pljusak sa grmljavinom
Ozon pre 27 minutajoš 16 povezanih
Pogačar na korak od pete titule na Tur d’Fransu, Karapas pobednik 20. etape
Radio sto plus pre 32 minutajoš 13 povezanih
Danas je letnji Aranđelovdan – veruje se da je najbolji dan za novi početak
Glas Šumadije pre 1 satjoš 10 povezanih
Požari u okolini Madrida i Avile zahvatili 45.000 hektara, gotovo 89.000 ljudi evakuisano
Euronews pre 2 minutajoš 8 povezanih