Povezane vesti
Bio u braku sa muškarcem, razveo se, SAD je napucan i istetoviran: Oblačio se i šminkao kao žena, a onda krenuo u teretanu…
Kurir pre 5 dana
Vasil Trojanov Bojanov, bugarski pevač sa pesudonimom Azis, pored muzike poznat ja javnosti zbog transseksualnog imidža i ekscentričnih spotova. On se svojevremeno oblačio kao žena, nosio je štikle i šminkao se, a onda se pre nekoliko godina… »
Oblačio se kao žena i bio u braku sa muškarcem, a danas potpuno drugačije izgleda: Da li biste prepoznali pevača?
Mondo pre 5 dana
Pored muzike, poznat ja javnosti zbog trans*eksualnog imidža i ekscentričnih spotova. Svojevremeno se oblačio kao žena, i dospeo u žižu domaće javnosti. Nosio je štikle i šminkao se, a onda se pre nekoliko godina odlučio na potpunu vizuelnu… »
Pevač se nekad oblačio kao žena, a SAD je mišićav i pun tetovaža: Šok transformacija, a bio je u vezi sa muškarcem
Blic pre 5 dana
Bugarski pevač Azis pored muzike, poznat ja javnosti zbog transseksualnog imidža i ekscentričnih spotova. On se svojevremeno oblačio kao žena, nosio je štikle i šminkao se, a onda se pre nekoliko godina odlučio na potpunu vizuelnu transformaciju… »
Vesti dana »
U Srbiji ujutro mraz, tokom dana umereno oblačno sa sunčanim intervalima
Beta pre 4 satijoš 3 povezane
Karlik Džons ističe timsku igru Partizana: Želimo da budemo još bolji, idemo utakmicu po utakmicu
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
Tramp spasao poziciju predsednika doma: Republikanci promenili mišljenje nakon trampovih poziva, Majk Džonson zadržao poziciju predsedavajućeg
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Šest pištolja i pušaka, 716 komada municije: Policija u Beranama muškarcu pronašla oružje i pokrenula postupak
Blic pre 7 satijoš 2 povezane
Milivojević (DS): Sramne premijerove pretnje prosvetarima, jedino izvesno da će on ostati bez posla
Danas pre 9 satijoš 1 povezana