Povezane vesti
Bio u braku sa muškarcem, razveo se, SAD je napucan i istetoviran: Oblačio se i šminkao kao žena, a onda krenuo u teretanu…
Kurir 29.12.2024
Vasil Trojanov Bojanov, bugarski pevač sa pesudonimom Azis, pored muzike poznat ja javnosti zbog transseksualnog imidža i ekscentričnih spotova. On se svojevremeno oblačio kao žena, nosio je štikle i šminkao se, a onda se pre nekoliko godina odlučio na… »
Oblačio se kao žena i bio u braku sa muškarcem, a danas potpuno drugačije izgleda: Da li biste prepoznali pevača?
Mondo 29.12.2024
Pored muzike, poznat ja javnosti zbog trans*eksualnog imidža i ekscentričnih spotova. Svojevremeno se oblačio kao žena, i dospeo u žižu domaće javnosti. Nosio je štikle i šminkao se, a onda se pre nekoliko godina odlučio na potpunu vizuelnu… »
Pevač se nekad oblačio kao žena, a SAD je mišićav i pun tetovaža: Šok transformacija, a bio je u vezi sa muškarcem
Blic 29.12.2024
Bugarski pevač Azis pored muzike, poznat ja javnosti zbog transseksualnog imidža i ekscentričnih spotova. On se svojevremeno oblačio kao žena, nosio je štikle i šminkao se, a onda se pre nekoliko godina odlučio na potpunu vizuelnu transformaciju. Naime… »
Vesti dana »

(Mapa) ovde temperatura skače na skoro 40! Stiže još jača tura toplotnog talasa, imaćemo tropske noći, cela Evropa u crvenom
Blic pre 2 satajoš 4 povezane

Muškarac pucao u Vrnjačkoj Banji, oštećen izlog Srpske napredne stranke
Danas pre 28 minutajoš 2 povezane

Netanjahu otvara pandorinu kutiju: "Likvidacija iranskog vođe Hamneija je rešenje sukoba"
Blic pre 53 minutajoš 1 povezana