Povezane vesti
Od celog sprata ostale samo 3 igračke! U požaru u Višnjičkoj banji izgorele dve kuće, vlasnici neutešni: "Mnogo mi je…
Blic pre 4 dana
"Izgorela mi je dečija soba od unuke, to me najviše boli", ovim rečima kroz suze započinje potresan razgovor Momir Maljević čiju kuću je u petak oko 16 sati zahvatio požar koji je izbio u kući petočlane porodice u Višnjičkoj banji. Požar se… »
"Gori mi: Kuća!" Petočlana porodica iz Višnjičke banje u trenu je ostala bez krova nad glavom: "Sve što smo godinama…
Blic pre 4 dana
"Sve je planulo u trenu, sve što smo godinama stvarali nestalo je za čas", ovim rečima započinje razgovor za "Blic", Goroljub Planić, vlasnik kuće koja je sinoć izgorela u požaru u Višnjičkoj banji. Juče oko 16 sati izbio je požar u naselju… »
Vesti dana »
Ovo je vlasnik kafane koji je ubijen na Cetinju: Među žrtvama i njegova maloletna deca: Otkrivena kriminalna pozadina ubice, evo zbog čega je ranije hapšen (foto)
Blic pre 1 satjoš 41 povezana
U autu koji je eksplodirao kod Trampovog hotela bio vojni veteran! On i napadač iz Nju Orleansa služili u istoj bazi?! Odmotava se klupko užasa u Americi
Blic pre 2 satajoš 22 povezane
Dubravka Đedović Handanović: Građani ne treba da brinu, Srbija se ne snabdeva preko Ukrajine već Balkanskim tokom
Politika pre 8 satijoš 9 povezanih