Povezane vesti
Ješić: Referendum o Kosovu bi bio besmislen kao kad bi se glasalo o spajanju sa Amerikom
Blic 29.12.2024
Goran Ješić, jedan od pokretača inicijative "Solidarnost, samoodbrana, oslobođenje" kaže da su, kada je reč o Kosovu, prioritet ljudi i njihov interes, a ne teritorija. - Za mene, kao političara, ključni faktor je svaki dogovor koji će unaprediti… »
Ješić: Referendum o Kosovu bi bio besmislen, kao kad bi se glasalo o spajanju sa SAD
N1 Info 29.12.2024
Kada je reć o Kosovu, prioritet su ljudi i njihov interes, a ne teritorija, izjavio je jedan od pokretača inicijative "Solidarnost, samoodbrana, oslobođenje" Goran Ješić. „Za mene, kao političara, ključni faktor je svaki dogovor koji će unaprediti… »
Ješić: Referendum o Kosovu bi bio besmislen, kao kad bi se glasalo o spajanju sa SAD
Danas 29.12.2024
Kada je reč o Kosovu, prioritet su ljudi i njihov interes, a ne teritorija, izjavio je FoNetu jedan od pokretača inicijative Solidarnost, samoodbrana, oslobođenje“ Goran Ješić. „Za mene, kao političara, ključni faktor je svaki dogovor koji će unaprediti… »
Vesti dana »

Eksplodirale Cene stanova u Srbiji: Za 5 godina vrednost porasla i do 54 odsto! Cene kvadrata i dalje skaču
Kurir pre 1 satjoš 26 povezanih

Tužilac Nenadić: Ne komentarišem izjave političara, tužilaštvo postupa po propisima
Beta pre 2 satajoš 14 povezanih

Građani su prepoznali ko radi i ko je posvećen razvoju Kosjerića: Prva izjava Žarka Đokića nakon što je ponovo izabran za predsednika opštine - danima unazad ovaj čovek trpeo je pritisak i nasilje blokadera (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 1 satjoš 36 povezanih

Tramp najavio posetu Vitkofa Rusiji i moguće sankcije zbog Ukrajine
Naslovi.ai pre 9 satijoš 25 povezanih

U Zagrebu održan antiratni skup povodom Oluje: „Zločini su odgovornost svih nas“
Nova pre 7 satijoš 22 povezane