Povezane vesti
Ješić: Referendum o Kosovu bi bio besmislen kao kad bi se glasalo o spajanju sa Amerikom
Blic 29.12.2024
Goran Ješić, jedan od pokretača inicijative "Solidarnost, samoodbrana, oslobođenje" kaže da su, kada je reč o Kosovu, prioritet ljudi i njihov interes, a ne teritorija. - Za mene, kao političara, ključni faktor je svaki dogovor koji će unaprediti… »
Ješić: Referendum o Kosovu bi bio besmislen, kao kad bi se glasalo o spajanju sa SAD
N1 Info 29.12.2024
Kada je reć o Kosovu, prioritet su ljudi i njihov interes, a ne teritorija, izjavio je jedan od pokretača inicijative "Solidarnost, samoodbrana, oslobođenje" Goran Ješić. „Za mene, kao političara, ključni faktor je svaki dogovor koji će unaprediti… »
Ješić: Referendum o Kosovu bi bio besmislen, kao kad bi se glasalo o spajanju sa SAD
Danas 29.12.2024
Kada je reč o Kosovu, prioritet su ljudi i njihov interes, a ne teritorija, izjavio je FoNetu jedan od pokretača inicijative Solidarnost, samoodbrana, oslobođenje“ Goran Ješić. „Za mene, kao političara, ključni faktor je svaki dogovor koji će unaprediti… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 21 minutajoš 57 povezanih

Narodna banka Srbije zadržala referentnu kamatnu stopu na istom nivou
Radio 021 pre 56 minutajoš 20 povezanih

Uhapšen ubica Čarlija Kirka: Oglasio se direktor FBI, zvaničnici otkrili: Atentator bio obučen u crno, najverovatnije pucao sa krova
Blic pre 1 minutjoš 114 povezane

Vlada usvojila odluku o redovnom povećanju minimalca od 1. januara za 10,1%, na 551 evro
RTV pre 2 satajoš 20 povezanih

Letonija zatvorila vazdušni prostor u blizini granica sa Rusijom i Belorusijom
Politika pre 1 satjoš 20 povezanih