Povezane vesti
Ješić: Referendum o Kosovu bi bio besmislen kao kad bi se glasalo o spajanju sa Amerikom
Blic 29.12.2024
Goran Ješić, jedan od pokretača inicijative "Solidarnost, samoodbrana, oslobođenje" kaže da su, kada je reč o Kosovu, prioritet ljudi i njihov interes, a ne teritorija. - Za mene, kao političara, ključni faktor je svaki dogovor koji će unaprediti… »
Ješić: Referendum o Kosovu bi bio besmislen, kao kad bi se glasalo o spajanju sa SAD
N1 Info 29.12.2024
Kada je reć o Kosovu, prioritet su ljudi i njihov interes, a ne teritorija, izjavio je jedan od pokretača inicijative "Solidarnost, samoodbrana, oslobođenje" Goran Ješić. „Za mene, kao političara, ključni faktor je svaki dogovor koji će unaprediti… »
Ješić: Referendum o Kosovu bi bio besmislen, kao kad bi se glasalo o spajanju sa SAD
Danas 29.12.2024
Kada je reč o Kosovu, prioritet su ljudi i njihov interes, a ne teritorija, izjavio je FoNetu jedan od pokretača inicijative Solidarnost, samoodbrana, oslobođenje“ Goran Ješić. „Za mene, kao političara, ključni faktor je svaki dogovor koji će unaprediti… »
Vesti dana »
POLUVREME - ''Hrkljuš'' na početku, Batler probudio Zvezdu, a Partizan i dalje nema pravog lidera
Sportske.net pre 1 satjoš 28 povezanih
Cene goriva u Srbiji ostaju nepromenjene do 19. decembra uz pad cena nafte i upozorenja za vozače zbog vremenskih uslova
Naslovi.ai pre 2 satajoš 29 povezanih
Partizan - Crvena zvezda uživo: Kuva u derbiju, malo toga deli dva tima
Mondo pre 1 satjoš 43 povezane
Desetine hiljada na protestima širom Italije tokom generalnog štrajka
Beta pre 8 satijoš 14 povezanih
Đedović Handanović poručila: Ako ne bude rešenja za NIS – država preuzima stvar u svoje ruke
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 35 povezanih