Povezane vesti
Ješić: Referendum o Kosovu bi bio besmislen kao kad bi se glasalo o spajanju sa Amerikom
Blic 29.12.2024
Goran Ješić, jedan od pokretača inicijative "Solidarnost, samoodbrana, oslobođenje" kaže da su, kada je reč o Kosovu, prioritet ljudi i njihov interes, a ne teritorija. - Za mene, kao političara, ključni faktor je svaki dogovor koji će unaprediti… »
Ješić: Referendum o Kosovu bi bio besmislen, kao kad bi se glasalo o spajanju sa SAD
N1 Info 29.12.2024
Kada je reć o Kosovu, prioritet su ljudi i njihov interes, a ne teritorija, izjavio je jedan od pokretača inicijative "Solidarnost, samoodbrana, oslobođenje" Goran Ješić. „Za mene, kao političara, ključni faktor je svaki dogovor koji će unaprediti… »
Vesti dana »
Prve slike požara u specijali! Izbio u kancelarijama Tužilaštva za organizovani kriminal: Vatrogasci čupaju gipsane ploče (video)
Blic pre 21 minutajoš 31 povezana
Macut i Đurić uputili saučešće građanima Španije i porodicama stradalih povodom železničke nesreće
RTV pre 1 minutjoš 51 povezana
Osam saobraćajnih nezgoda u Leskovcu, 12 povređenih: policija apeluje na oprez zbog početka drugog polugodišta
Rešetka pre 21 minutajoš 25 povezanih
Tramp norveškom premijeru: Više ne osećam obavezu da mislim isključivo na mir
RTV pre 26 minutajoš 42 povezane
Australijan open, drugi dan: Novak pomno prati dva meča, jedan je baš bitan
Nova pre 21 minutajoš 75 povezanih