Povezane vesti
Muk u "eliti": Ena Čolić van sebe zbog porodice: "Očekivala sam da ću videti sina, ne znam da li je ljut.."
Blic pre 5 dana
Zadrugari su danas dobijali novogodišnje čestitke od članova porodice i prijatelja, a Ena Čolić slomila se nakon što nije dobila čestitku od svojih najdražih. Ena Čolić je priznala koliko se obradovala jer je videla važne ljude u svom životu… »
Muk i neverica u eliti! Nakon novogodišnje čestitke Ena skroz prebledela, najvažnija osoba u životu joj se nije obratila…
Kurir pre 5 dana
Nakon što je videla čestitku od svojih najdražih, Ena Čolićje priznala koliko se obradovala jer je videla važne ljude u svom životu. - Ovo prvo je bila moja komšinica. Ostale su sve drugarice i poslednju devojku ne znam, to je moja podrška… »
Vesti dana »
U Srbiji ujutro mraz, tokom dana umereno oblačno sa sunčanim intervalima
Beta pre 7 satijoš 7 povezanih
Karlik Džons ističe timsku igru Partizana: Želimo da budemo još bolji, idemo utakmicu po utakmicu
Danas pre 6 satijoš 2 povezane
Tramp spasao poziciju predsednika doma: Republikanci promenili mišljenje nakon trampovih poziva, Majk Džonson zadržao poziciju predsedavajućeg
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
"Bila si stub naše: Porodice..." Prijatelji i porodica ubijene Dragane sa Cetinja objavili čitulje: "Majko, tvoje srce je do poslednjeg trena kucalo za nas"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Pronašli mu 12 komada vatrenog oružja! Beranac imao ceo arsenal - po 6 pištolja i pušaka
Kurir pre 7 satijoš 2 povezane