Povezane vesti
Dačić o Kurtiju: Ne poznajem ga lično, ali on više ne uživa nikakav integritet na Zapadu!
Pravda pre 5 dana
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić istakao je da ne poznaje kosovskog premijera Aljbina Kurtija, ali da smatra da on više ne uživa nikakav integritet na Zapadu, prenosi Blic. „Nikad nisam sedeo sa njim, u vreme kad sam ja učestvovao u… »
Dačić: Kurti je prepun mržnje, mislim da više ne uživa nikakav integritet na Zapadu
Blic pre 5 dana
Ivica Dačić, ministar unutrašnjih poslova, tvrdi da ne poznaje Aljbina Kutija i dodaje da misli da prištinski premijer ne uživa više nikakav integritet na Zapadu. - Nikad nisam sedeo sa njim, u vreme kad sam ja učestvovao u tim razgovorima o… »
Vesti dana »
U Srbiji ujutro mraz, tokom dana umereno oblačno sa sunčanim intervalima
Beta pre 6 satijoš 6 povezanih
Karlik Džons ističe timsku igru Partizana: Želimo da budemo još bolji, idemo utakmicu po utakmicu
Danas pre 5 satijoš 2 povezane
Nakon dramatičnog glasanja, Majk Džonson reizrabran za šefa Predstavničkog doma Kongresa SAD
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
"Bila si stub naše: Porodice..." Prijatelji i porodica ubijene Dragane sa Cetinja objavili čitulje: "Majko, tvoje srce je do poslednjeg trena kucalo za nas"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Policija zaplenila 12 komada vatrenog oružja i 716 komada municije od muškarca u Beranama
Danas pre 9 satijoš 2 povezane