Повезане вести
Јовић прокоментарисао тучу: "Код куће у Србији сам научио..." ВИДЕО
Б92 30.12.2024
Никола Јовић прокоментарисао је жестоку тучу између играча његовог Мајами Хита и Хјустон Рокетса. Инцидент се догодио на 35 секунди пре краја меча при резултату 99:94 са Мајами када су се сукобили Амен Томпсон и Тајлер Хиро… »
Никола Јовић донео победу Мајамију против Хјустона
Вести онлине 30.12.2024
Кошаркаши Мајами хита победили су Хјустон рокетсе 104:100 у утакмици НБА лиге, а српски репрезентативац Никола Јовић својим поенима у последњој четвртини донео је победу свом тиму. Јовић је меч завршио са 18 поена, седам скокова… »
Јовић о физичком обрачуну у Хјустону: „Не дам ником да баца мог друга по терену“
Данас 30.12.2024
Мајами Хит победио је Хјустон Рокитсе на гостујућем терену резултатом 104:100. Међутим, оно што је остало запажено је физички обрачун између Тајлера Хироуа и Ејмена Томпсона пред сам крај меча, када је чак четири играча, тренер… »
Јовић о инциденту: У Србији сам научио да породица мора да се држи заједно, нећу никоме дозволити да баца моје саиграче по…
Политика 30.12.2024
У Србији сам научио да породица мора да се држи заједно, рекао је кошаркаш Мајамија Никола Јовић после опште туче на терену између играча његове екипе и Хјустона после које су искључена четири кошаркаша и два тренера. Инцидент… »
Јовић о тучи: Не дам никоме да баца мог друга по терену (ВИДЕО)
Спорт клуб 30.12.2024
Ни непријатна сцена у финишу меча са Хјустоном није могла да поквари идеално вече Николи Јовићу. Репрезентативац Србије је у победи Мајамија убацио 18 поена, уз седам скокова и шест асистенција. Пред сам крај, дошло је до… »
Јовић причао после туче: "Једну ствар сам научио у Србији..."
Спортске.нет 30.12.2024
Кошаркаш Мајами Хита Никола Јовић одиграо је феноменално прошле вечери у победи свог тима против Хјустон Рокетса. Тројка уз помоћ које је Мајами сломио Хјустон, уз целокупно његово издање, Јовићу су доделили епитет једног од… »
Никола Јовић одличан у победи Мајамија: Туча бацила сенку на добру представу Србина! (видео)
Хот спорт 30.12.2024
Седам искључења! Меч између Хјустона и Мајамија у НБА лиги обележили су инциденти и бројна искључења, што је делимично бацило сенку на сјајну партију српског кошаркаша Николе Јовића. Гости из Мајамија славили су резултатом… »
"Једну ствар сам научио у Србији!": Никола Јовић се огласио после туче у НБА!
Мондо 30.12.2024
Партија сезоне и важна улога у тучи играча Мајамија и Хјустона - најзанимљивије вече за Николу Јовића. Српски кошаркаш Никола Јовић био је један од најзапаженијих играча на мечу Мајамија и Хјустона (104:100), али и током туче у… »
Сјајни Никола Јовић и туча играча на терену обележили меч Мајами - Хјустон: Шесторица искључена због учествовања
Еуроневс 30.12.2024
Меч змеђу Мајамија и Хјустона у НБА лиги обележиле су две ствари - велика туча играча оба тима на35 секунди пре краја и феноменлан партија Николе Јовића који је донео победу свом тиму 104:100. Прво полувреме донело је резултатску… »
Јовић се огласио после туче у НБА: "Нисам могао да дозволим то, једну ствар коју сам научио у Србији..."
Телеграф 30.12.2024
Препоручујемо. Учествовао је Никола Јовић у том хаосу и тучи коју су настали пред крај меча између Хјустона и Мајамија (100:104), где је међу првима улетео да одбрани саиграча који се нашао на земљи! У питању је Тајлер Хиро… »
Вести дана »
Пикасов портрет Доре Мар, који је дуго био скривен од јавности, продат на аукцији за 27 милиона евра
Данас пре 9 сатијош 1 повезана
Руски изасланик у Америци: Састанак Путина и Трампа ће се одржати касније него што је било планирано
Курир пре 2 сатајош 3 повезане