Povezane vesti
Jović prokomentarisao tuču: "Kod kuće u Srbiji sam naučio..." VIDEO
B92 pre 5 dana
Nikola Jović prokomentarisao je žestoku tuču između igrača njegovog Majami Hita i Hjuston Roketsa. Incident se dogodio na 35 sekundi pre kraja meča pri rezultatu 99:94 sa Majami kada su se sukobili Amen Tompson i Tajler Hiro, posle čega je… »
Nikola Jović doneo pobedu Majamiju protiv Hjustona
Vesti online pre 5 dana
Košarkaši Majami hita pobedili su Hjuston roketse 104:100 u utakmici NBA lige, a srpski reprezentativac Nikola Jović svojim poenima u poslednjoj četvrtini doneo je pobedu svom timu. Jović je meč završio sa 18 poena, sedam skokova i šest… »
Jović o fizičkom obračunu u Hjustonu: „Ne dam nikom da baca mog druga po terenu“
Danas pre 5 dana
Majami Hit pobedio je Hjuston Rokitse na gostujućem terenu rezultatom 104:100. Međutim, ono što je ostalo zapaženo je fizički obračun između Tajlera Hiroua i Ejmena Tompsona pred sam kraj meča, kada je čak četiri igrača, trener Roketsa Ime… »
Jović o incidentu: U Srbiji sam naučio da porodica mora da se drži zajedno, neću nikome dozvoliti da baca moje saigrače po…
Politika pre 5 dana
U Srbiji sam naučio da porodica mora da se drži zajedno, rekao je košarkaš Majamija Nikola Jović posle opšte tuče na terenu između igrača njegove ekipe i Hjustona posle koje su isključena četiri košarkaša i dva trenera. Incident se dogodio 35… »
Jović pričao posle tuče: "Jednu stvar sam naučio u Srbiji..."
Sportske.net pre 5 dana
Košarkaš Majami Hita Nikola Jović odigrao je fenomenalno prošle večeri u pobedi svog tima protiv Hjuston Roketsa. Trojka uz pomoć koje je Majami slomio Hjuston, uz celokupno njegovo izdanje, Joviću su dodelili epitet jednog od igrača utakmice koja… »
Jović o tuči: Ne dam nikome da baca mog druga po terenu (VIDEO)
Sport klub pre 5 dana
Ni neprijatna scena u finišu meča sa Hjustonom nije mogla da pokvari idealno veče Nikoli Joviću. Reprezentativac Srbije je u pobedi Majamija ubacio 18 poena, uz sedam skokova i šest asistencija. Pred sam kraj, došlo je do fizičkog sukoba Amena… »
Nikola Jović odličan u pobedi Majamija: Tuča bacila senku na dobru predstavu Srbina! (video)
Hot sport pre 5 dana
Sedam isključenja! Meč između Hjustona i Majamija u NBA ligi obeležili su incidenti i brojna isključenja, što je delimično bacilo senku na sjajnu partiju srpskog košarkaša Nikole Jovića. Gosti iz Majamija slavili su rezultatom 104:100, ali… »
Sjajni Nikola Jović i tuča igrača na terenu obeležili meč Majami - Hjuston: Šestorica isključena zbog učestvovanja
Euronews pre 5 dana
Meč zmeđu Majamija i Hjustona u NBA ligi obeležile su dve stvari - velika tuča igrača oba tima na35 sekundi pre kraja i fenomenlan partija Nikole Jovića koji je doneo pobedu svom timu 104:100. Prvo poluvreme donelo je rezultatsku klackalicu u kojoj… »
"Jednu stvar sam naučio u Srbiji!": Nikola Jović se oglasio posle tuče u NBA!
Mondo pre 5 dana
Partija sezone i važna uloga u tuči igrača Majamija i Hjustona - najzanimljivije veče za Nikolu Jovića. Srpski košarkaš Nikola Jović bio je jedan od najzapaženijih igrača na meču Majamija i Hjustona (104:100), ali i tokom tuče u kojoj su… »
Jović se oglasio posle tuče u NBA: "Nisam mogao da dozvolim to, jednu stvar koju sam naučio u Srbiji..."
Telegraf pre 5 dana
Preporučujemo. Učestvovao je Nikola Jović u tom haosu i tuči koju su nastali pred kraj meča između Hjustona i Majamija (100:104), gde je među prvima uleteo da odbrani saigrača koji se našao na zemlji! U pitanju je Tajler Hiro, kog je Tompson… »
Vesti dana »
Pred Srbijom je ledena noć, temperatura u gradovima pada na -15: U ovom mestu ide i do -18 stepeni, poznato i kakvo nas vreme očekuje za Božić
Kurir pre 2 satajoš 31 povezana
Studenti FTN u Novom Sadu oštro osudili targetiranje kolega i deljenje njihovih privatnih podataka
N1 Info pre 6 satijoš 26 povezanih
"Implementacija želje gospodina predsednika": Vučić požurivao radove na rekonstrukciji pruge
Radio 021 pre 13 satijoš 5 povezanih