Повезане вести
"Кад сам баталио алкохол смршао сам за све паре" Ацо Пејовић открио да је умало упао у канџе порока: У последњи час сам…
Курир 30.12.2024
Ацо Пејовић познат је по својој изузетној каријери и бројним хитовима, али и по томе што је у последње време значајно смршао. У једном од интервјуа, Пејовић је открио тајну своје трансформације - престао је да конзумира алкохол… »
"Баталио сам алкохол, па сам смршао за све паре": Ацо Пејовић открио како је решио да уведе здраве навике
Мондо 30.12.2024
Пејовић је открио тајну своје трансформације. Певач Ацо Пејовић познат је по својој изузетној каријери и бројним хитовима, али и по томе што је у последње време значајно смршао. У једном од интервјуа, Пејовић је открио тајну… »
"Кад сам баталио алкохол смршао сам за све паре": Певач открио да је пио у великим количинама: У последњи час решио да уведе…
Блиц 30.12.2024
Певач Ацо Пејовић познат је по својој изузетној каријери и бројним хитовима, али и по томе што је у последње време значајно смршао. У једном од интервјуа, Пејовић је открио тајну своје трансформације - престао је да конзумира… »
Вести дана »
РХМЗ упозорава на опасну појаву: Након облачног јутра, познато какво ће време бити у Србији
Ало пре 32 минутајош 4 повезане
Данас без струје у Београду делови ових 6 општина: Искључења крећу већ од 8, а негде је неће бити све до 18 сати
Курир пре 37 минутајош 4 повезане
УКРАЈИНСКА КРИЗА: Келог: Близу смо мировног споразума, два питања кључна; украјинска Рада: Критична испорука оружја Кијеву
РТВ пре 27 минутајош 1 повезана
Данас почиње пријава објеката за легализацију на основу закона Свој на своме
Телеграф пре 22 минутајош 4 повезане