Повезане вести

"Кад сам баталио алкохол смршао сам за све паре" Ацо Пејовић открио да је умало упао у канџе порока: У последњи час сам…

"Кад сам баталио алкохол смршао сам за све паре" Ацо Пејовић открио да је умало упао у канџе порока: У последњи час сам…

Курир 30.12.2024
Ацо Пејовић познат је по својој изузетној каријери и бројним хитовима, али и по томе што је у последње време значајно смршао. У једном од интервјуа, Пејовић је открио тајну своје трансформације - престао је да конзумира алкохол… »
"Баталио сам алкохол, па сам смршао за све паре": Ацо Пејовић открио како је решио да уведе здраве навике

"Баталио сам алкохол, па сам смршао за све паре": Ацо Пејовић открио како је решио да уведе здраве навике

Мондо 30.12.2024
Пејовић је открио тајну своје трансформације. Певач Ацо Пејовић познат је по својој изузетној каријери и бројним хитовима, али и по томе што је у последње време значајно смршао. У једном од интервјуа, Пејовић је открио тајну… »
"Кад сам баталио алкохол смршао сам за све паре": Певач открио да је пио у великим количинама: У последњи час решио да уведе…

"Кад сам баталио алкохол смршао сам за све паре": Певач открио да је пио у великим количинама: У последњи час решио да уведе…

Блиц 30.12.2024
Певач Ацо Пејовић познат је по својој изузетној каријери и бројним хитовима, али и по томе што је у последње време значајно смршао. У једном од интервјуа, Пејовић је открио тајну своје трансформације - престао је да конзумира… »

Вести дана »