Povezane vesti
"Kad sam batalio alkohol smršao sam za sve pare" Aco Pejović otkrio da je umalo upao u kandže poroka: U poslednji čas sam…
Kurir pre 6 dana
Aco Pejović poznat je po svojoj izuzetnoj karijeri i brojnim hitovima, ali i po tome što je u poslednje vreme značajno smršao. U jednom od intervjua, Pejović je otkrio tajnu svoje transformacije - prestao je da konzumira alkohol. - Ni kap vina nisam… »
"Batalio sam alkohol, pa sam smršao za sve pare": Aco Pejović otkrio kako je rešio da uvede zdrave navike
Mondo pre 6 dana
Pejović je otkrio tajnu svoje transformacije. Pevač Aco Pejović poznat je po svojoj izuzetnoj karijeri i brojnim hitovima, ali i po tome što je u poslednje vreme značajno smršao. U jednom od intervjua, Pejović je otkrio tajnu svoje transformacije -… »
"Kad sam batalio alkohol smršao sam za sve pare": Pevač otkrio da je pio u velikim količinama: U poslednji čas rešio da…
Blic pre 6 dana
Pevač Aco Pejović poznat je po svojoj izuzetnoj karijeri i brojnim hitovima, ali i po tome što je u poslednje vreme značajno smršao. U jednom od intervjua, Pejović je otkrio tajnu svoje transformacije - prestao je da konzumira alkohol. - Ni kap vina… »
Vesti dana »
Vlada Srbije formirala dva tima zbog sankcija nisu! Oglasila se ministarka Đedović Handanović, ovo će biti njihovi zadaci
Kurir pre 19 minutajoš 8 povezanih
Hurkač izveo udarac sezone, ali Fric doneo trofej SAD! (VIDEO)
Sport klub pre 18 minutajoš 11 povezanih