Povezane vesti
"Sestre me se stide" Šok priznanje Miljane Kulić frapiralo učesnike rijalitija, grca u suzama
Kurir 30.12.2024
Miljana Kulić se slomila u "Eliti" i priznala da nema dobar odnos sa sestrama. Naime, učesnici "Zadruge 8 Elite" su slušali novogodišnje čestitke u vidu snimka od svojih najdražih, pa je tako i na Miljanu došao red. Pošto je poslušala šta su joj… »
"Sestre me se stide": Miljana Kulić u suzama priznala šok istinu - učesnici pognuli glave kad je to izgovorila
Blic 30.12.2024
Miljana Kulić se slomila u "Eliti" i priznala da nema dobar odnos sa sestrama. Naime, učesnici " Zadruge 8 Elite" su slušali novogodišnje čestitke u vidu snimka od svojih najdražih, pa je tako i na Miljanu došao red. Pošto je poslušala šta su joj… »
Vesti dana »

(Mapa) cela Srbija pod alarmom! Rhmz se oglasio, posebno upozorio na ovu opasnu pojavu: Od sutra preokret!
Blic pre 43 minutajoš 24 povezane

Srbija centar: Vučićev režim Srbiju pretvara u rudarsku koloniju
Danas pre 28 minutajoš 37 povezanih

Poljaci "digli ruke" - Navijač Leha su već među elitom, fudbaleri će teško do nje!
Sportske.net pre 23 minutajoš 47 povezanih

Trampove carine za 70 zemalja stupile na snagu, među njima i Srbija
Moj Novi Sad pre 28 minutajoš 55 povezanih

Oglasio se Putin! Sledi istorijski sastanak sa Trampom: Otkrio je gde će se najverovatnije održati i da li će se sastati sa Zelenskim!
Kurir pre 13 minutajoš 40 povezanih