Povezane vesti

Fonseka završio s Milanom, Konseisao naslednik

Fonseka završio s Milanom, Konseisao naslednik

Sportski žurnal 30.12.2024
„To je život. Uradio sam sve što sam mogao”. Trener Milana Paulo Fonseka potvrdio je otkaz u Milanu, nakon remija sa Romom - 1:1. - Da, istina je… završio sam s Milanom. To je život. Uradio sam sve što sam mogao - izjavio je Fonseka novinarima… »
Dobra vest za Srbe - Milan otpustio Fonseku

Dobra vest za Srbe - Milan otpustio Fonseku

B92 30.12.2024
Trener Milana Portugalac Paulo Fonseka potvrdio je da je dobio otkaz u Milanu. Fonseka je završio svoju "avanturu" sa Milanom posle remija sa Romom 1:1 u italijanskoj Seriji A. "Da, istina je. Završio sam. To je život. Uradio sam sve što sam mogao"… »
A luka Jović... Da li se sudbina srpskog fudbalera menja iz korena?

A luka Jović... Da li se sudbina srpskog fudbalera menja iz korena?

Večernje novosti 30.12.2024
Portugalski stručnjak Paulo Fonseka nije više trener fudbalera italijanskog Milana, saopštio je danas sedmostruki prvak Evrope. Foto: Profimedia "Milan saopštava da je Paulo Fonseka razrešen dužnosti glavnog trenera muškog prvog tima. Klub… »
Fonseka više ne vodi Milano: Bivši igrač Intera i otac igrača Juventusa ga menja na klupi

Fonseka više ne vodi Milano: Bivši igrač Intera i otac igrača Juventusa ga menja na klupi

Danas 30.12.2024
Portugalski stručnjak Paulo Fonseka više nije trener Milana, što je i sam potvrdio nakon još jednog razočaravajućeg rezultata Rosonera u nedelju veče. Milan je odigrao 1:1 kod kuće sa Romom, zauzimaju osmo mesto sa 27 bodova, dok je Fonseka dobio… »

Vesti dana »