Povezane vesti

Fonseka završio s Milanom, Konseisao naslednik

Fonseka završio s Milanom, Konseisao naslednik

Sportski žurnal pre 5 dana
„To je život. Uradio sam sve što sam mogao”. Trener Milana Paulo Fonseka potvrdio je otkaz u Milanu, nakon remija sa Romom - 1:1. - Da, istina je… završio sam s Milanom. To je život. Uradio sam sve što sam mogao - izjavio je Fonseka novinarima… »
Dobra vest za Srbe - Milan otpustio Fonseku

Dobra vest za Srbe - Milan otpustio Fonseku

B92 pre 5 dana
Trener Milana Portugalac Paulo Fonseka potvrdio je da je dobio otkaz u Milanu. Fonseka je završio svoju "avanturu" sa Milanom posle remija sa Romom 1:1 u italijanskoj Seriji A. "Da, istina je. Završio sam. To je život. Uradio sam sve što sam mogao"… »
A luka Jović... Da li se sudbina srpskog fudbalera menja iz korena?

A luka Jović... Da li se sudbina srpskog fudbalera menja iz korena?

Večernje novosti pre 5 dana
Portugalski stručnjak Paulo Fonseka nije više trener fudbalera italijanskog Milana, saopštio je danas sedmostruki prvak Evrope. Foto: Profimedia "Milan saopštava da je Paulo Fonseka razrešen dužnosti glavnog trenera muškog prvog tima. Klub… »
Fonseka više ne vodi Milano: Bivši igrač Intera i otac igrača Juventusa ga menja na klupi

Fonseka više ne vodi Milano: Bivši igrač Intera i otac igrača Juventusa ga menja na klupi

Danas pre 5 dana
Portugalski stručnjak Paulo Fonseka više nije trener Milana, što je i sam potvrdio nakon još jednog razočaravajućeg rezultata Rosonera u nedelju veče. Milan je odigrao 1:1 kod kuće sa Romom, zauzimaju osmo mesto sa 27 bodova, dok je Fonseka dobio… »

Vesti dana »