Повезане вести
Фонсека завршио с Миланом, Консеисао наследник
Спортски журнал 30.12.2024
„То је живот. Урадио сам све што сам могао”. Тренер Милана Пауло Фонсека потврдио је отказ у Милану, након ремија са Ромом - 1:1. - Да, истина је… завршио сам с Миланом. То је живот. Урадио сам све што сам могао - изјавио је… »
Добра вест за Србе - Милан отпустио Фонсеку
Б92 30.12.2024
Тренер Милана Португалац Пауло Фонсека потврдио је да је добио отказ у Милану. Фонсека је завршио своју "авантуру" са Миланом после ремија са Ромом 1:1 у италијанској Серији А. "Да, истина је. Завршио сам. То је живот. Урадио сам… »
А лука Јовић... Да ли се судбина српског фудбалера мења из корена?
Вечерње новости 30.12.2024
Португалски стручњак Пауло Фонсека није више тренер фудбалера италијанског Милана, саопштио је данас седмоструки првак Европе. Фото: Профимедиа "Милан саопштава да је Пауло Фонсека разрешен дужности главног тренера мушког првог… »
Фонсека више не води Милано: Бивши играч Интера и отац играча Јувентуса га мења на клупи
Данас 30.12.2024
Португалски стручњак Пауло Фонсека више није тренер Милана, што је и сам потврдио након још једног разочаравајућег резултата Росонера у недељу вече. Милан је одиграо 1:1 код куће са Ромом, заузимају осмо место са 27 бодова, док… »
Вести дана »
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 6 сатијош 1 повезана
Данас без струје 6 општина у Београду Ево где ће због радова доћи и до искључења воде, проверите да ли сте на списку
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Стотине књига оштећене у Лувру: Цурење воде погодило библиотеку египатских антиквитета
Курир пре 2 сатајош 1 повезана